Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 135 hír

Brutális tömegkarambol a 18. kerületben: többen megsérültek

Három autó ütközött össze a Baross utcában.

Tehetetlenek a VII. kerületi szemétgyűjtő lakóval, akinek ajtaján fekáliaszag árad ki

168 Óra Online
-
  Tegnap 15:02 Belföld

Egy erzsébetvárosi lakó kálváriájáról számolt be a 444.hu. Péter lakóházában az

Három autó karambolozott a XVIII. kerületben

Összeütközött három gépkocsi a XVIII. kerületben, a Barta Lajos utca és a Baross utca sarkán. Az ütközésben egy vízcsap is károsodott, ezért a fővárosi hivatásos tűzoltók a vízművek szakembereinek értesítését kérték. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Kigyulladt egy faház a XVII. kerületben

Teljesen kiégett egy huszonöt négyzetméteres faház a XVII. kerületi Kertművelő utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A házban egy ember tartózkodott, aki kimenekült, hozzá a tűzoltók a mentőket kérték.

Szivárgott a szén-monoxid egy XIII. kerületi lakóházban

Szén-monoxid-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat Budapest XIII. kerületébe, egy Radnóti Miklós utcai társasházhoz. Az egységek műszeres mérései kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben, ezért a gázszolgáltató szakembereit kérték a helyszínre. A munkálatok idejére a lakókat kikísérték az épületből. Az esethez mentők is érkeztek.

Teljes terjedelmében égett egy lakóépület a XI. kerületben

Teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres lakóépület Budapest XI. kerületében, a Kőérberki dűlőben. Az esethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Teljes terjedelmében égett egy lakóépület a XI. kerületben

Teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres lakóépület Budapest XI. kerületében, a Kőérberki dűlőben. Az esethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Amszterdam három kerületében megtiltották az airbnb-s lakáskiadást

Travelo
-
  20.07.04 17:21 Utazás

Július 1-től változnak a szabályok.

NB Iii: Remili Mohamed a III. Kerületben folytatja

NSO
-
  20.07.04 13:01 Foci

Remili Mohamed a labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla az óbudai klub honlapja.

Hármas karambol a XIX. kerületben

Összeütközött egy teherautó, egy kisteherautó és egy személyautó Budapest XIX. kerületében, a Nagykőrösi út és a Kisfaludy utca kereszteződésénél. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek.

Döbbenetes: szögekkel raktak tele egy parkot a Xiv. kerületben, gyerekek szoktak ott játszani

Blikk
-
  20.07.03 20:42 Belföld

Egy XIV. kerületi parkban felfele állított szögeket ragasztottak le arra a helyre, ahová a gyerekek és az idősek szoktak ülni, pad hiányában. Egy ott élő férfi szerint a kutyák miatt tehették ki – derül ki a Tények riportjából.

Budapest rendőrfőkapitányával tárgyalt a VIII. kerület polgármestere

ATV
-
  20.07.03 17:59 Belföld

Pikó András közösségi oldalán azt írja, a Józsefváros közbiztonságát érintő kérdésekről tárgyaltak, és arról, hogy "hogyan tudnák közösen még biztonságosabbá és élhetőbbé tenni Józsefvárost".

Az óbudai Fidesz a III. kerületi emberek megszorítását választotta

Ez a lényeg
-
  20.07.03 15:39 Vélemény

Bús Balázsék megfutamodtak a felelősség elől a testületi ülésen.

Zajlik a lakott területek kaszálása a III. kerületben (videó)

Kommentár nélkül | Zajlik a lakott területek kaszálása a III. kerületben The post Zajlik a lakott területek kaszálása a III. kerületben (videó) appeared first on Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet.

Kopog a szeme a nyugdíjasoknak a VIII. kerületben Pikó menzaháborúja miatt

Lokál
-
  20.07.03 13:48 Belföld

Lehetetlen helyzet alakult ki Budapest VIII. kerületében: két szolgáltató között a pad alá esett a közétkeztetés, így sok nyugdíjas uzsonnaidőben kapta meg az ebédet, leves és desszert nélkül - írja a Ripost.