Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Navracsics Tibor Győrben – Ausztria versenyképessége a cél

Kisalföld
-
 21.01.23 14:28Megyei

Együtt húzhatja a gazdaságot a hat megyét felölelő északnyugat-magyarországi övezet.

Domenicali: „Az F1-nek szüksége van a versenyképes Ferrarira”

Motorsport
-
 21.01.22 08:15Forma1

A Ferrari formája komolyan visszaesett tavaly. A csapat 40 éves mélyponton zárta 2020-at, így bőven lesz min javítani idén.Az SF1000-es mind motorteljesítményben, mind az aerodinamika terén elmaradt sok riválistól, ezen pedig nem lesz egyszerű változtatni a fejlesztési korlátozások miatt.Még több F1 hír:Juki Cunoda az AlphaTaurival tesztel

Adóparadicsomokat büntetne az EP, de a versenyképességet is akadályozza

Meg kell változtatni az adóparadicsomok uniós listájának jelenleg "zavaros és hatástalan" összeállítási módszerét, illetve bővíteni kell azon kritériumok körét, amelyek alapján egy ország adórendszerének tisztességes volta megítélhető - szögezték le az Európai Parlament képviselői brüsszeli plenáris ülésükön elfogadott állásfoglalásukban.

Nincs elég ember Paks II engedélyezéséhez, nem versenyképes a bérezés

Az Országos Atomenergia Hivatalt leterheli a Paks II-vel kapcsolatos engedélyezési folyamat, és munkaerőhiánnyal küzdenek, amelynek a rendelkezéséről folytat egyeztetéseket a kormánnyal az OAH. Az is nagy probléma, hogy az Atomenergia Hivatal az iparágon belüli bérezésnél nem versenyképes – mondta el Fichtinger Gyula, a hivatal főigazgatója…

Újabb pénzeső: 110 milliárdot mozgatott meg a kormány a versenyképesség-növelés érdekében

Kis híján 110 milliárd forintos átrendezésről döntött a kormány a szerda esti Magyar Közlönyben megjelent határozat alapján.

Az Agrárminisztérium szakmaközi szervezetté nyilvánította a Cukor Terméktanácsot

A cukorágazatban évek óta kiemelkedő teljesítménnyel dolgozó Cukor Terméktanács és Szakmaközi Szervezet olyan szervezettséget és képviseleti szintet ért el, amely alkalmassá tette az agrárminiszteri elismerés elnyerésére. A minisztériumi eljáráson megfelelt, a támasztott követelményeket teljesítő érdekképviselet ezentúl hatékonyabban…

Megszületett a döntés: agrárminisztériumi elismerést kapott a Cukor Terméktanács

A cukorágazatban évek óta kiemelkedő teljesítménnyel dolgozó Cukor Terméktanács és Szakmaközi Szervezet olyan szervezettséget és képviseleti szintet ért el, amely alkalmassá tette az agrárminiszteri elismerés elnyerésére. A minisztériumi eljáráson megfelelt, a támasztott követelményeket teljesítő érdekképviselet ezentúl hatékonyabban…

Szarvasmarhatartók, figyelem! Fontos határidőt módosított az Agrárminisztérium

A 2020 utáni Közös Agrárpolitikával kapcsolatos jogalkotási eljárás elhúzódása miatt az Agrárminisztérium - az átmeneti időszak áthidalása érdekében - egy évvel meghosszabbította a Vp3-14.1.1-16 kódszámú „A tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás” pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakát.

Versenyképesebb és rugalmasabb lehet

Duol
-
 21.01.20 11:30Megyei

A Dunaújvárosi Egyetem szenátusa a fejlesztési terveivel összhangban többször napirendre tűzte már a modellváltás kérdését.

250 millió eurót költött nyáron a Chelsea, de Lampard szerint a csapat nem eléggé versenyképes

Player
-
 21.01.20 10:55Sport

A nyári átigazolási időszakban úgy tűnt, hogy a Chelsea lesz a transzferszezon abszolút nyertese. Az idény azonban eddig nagyon nem úgy alakult, ahogy azt a klubnál elképzelték.

Agrárminisztérium: minden családhoz eljut az igényelt tűzifa január végéig

Minden családhoz eljuttatják az igényelt tűzifát ezekben a hetekben január végéig, a Szociális Tüzelőanyag Programban az állami erdőgazdaságok 206 ezer köbméter tűzifát juttatnak a rászorulóknak - mondta az Agrárminisztérium erdőkért felelős helyettes államtitkára.

Megvannak a 15 perces versenyképesség-növelő pályázat első nyertesei

VG
-
 21.01.19 19:43GazdaságPályázatok

A Világgazdaság úgy tudja, a KKM és a HIPA megkezdte a nyertesek kihirdetését a Versenyképesség-növelő támogatási program legutóbbi, novemberi köréhez kapcsolódóan.  

Rendkívül versenyképesek lesznek a ZEN 4 és az RDNA 3 alapú újdonságok

iPON!
-
 21.01.19 07:52Infotech

Erről Dr. Lisa Su és Rick Bergman beszélt a napokban.