Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 146 hír

Kiszámolták, meddig kell spórolni egy nagyobb lakáshoz

Az idő és a megtakarítás közötti viszony attól is függ, Magyarország mely területéről van szó. 5 hónap is elég, de 5 év spórolás is kevés lehet ahhoz, hogy egy nagyobb lakásba költözzön az ember. Egy családnak átlagosan 3 évébe telik, mire 15 négyzetméterrel nagyobb lakásba tud költözni – ez derült ki az ingatlan.com legfrissebb elemzésből.

Agyonhallgatjuk ezt a problémát, pedig a nőknek nagyobb bajuk is lehet belőle!

A hüvelyszárazság problémáját lehet, hogy szívesen a szőnyeg alá söpörnénk, holott a panaszokat mindenképpen kezelni kell, mert ha elhanyagoljuk, akkor egyéb intim szövődmények alakulhatnak ki.

Nagyobb művelőszerszám, erősebb gép (videóval)

GépMax
-
 Tegnap 13:00Mezőgazdaság

Új Amazone CatrosXl: nagyobb tárcsák, erősebb gép – növelt teljesítmény

Elszámolták magukat a biztosítók – nagyobb a baj, mint elsőre tűnt

Úgy tűnik, a biztosítók rosszul mérték fel előzetesen a koronavírus járvány gazdasági hatásait, emiatt komolyabb költségeik lesznek, mint amivel számoltak. A költségek és a veszteségek olyan súlyosak, hogy az érintett ágazatokban a biztosítók világszerte áremeléseket hajtottak végre.

Elszámolták magukat a biztosítók – nagyobb a baj, mint elsőre tűnt

Úgy tűnik, a biztosítók rosszul mérték fel előzetesen a koronavírus járvány gazdasági hatásait, emiatt komolyabb költségeik lesznek, mint amivel számoltak. A költségek és a veszteségek olyan súlyosak, hogy az érintett ágazatokban a biztosítók világszerte áremeléseket hajtottak végre.

A vártnál 10 százalékkal alacsonyabb a magyar gazdaság teljesítménye

VG
-
 Tegnap 11:15Gazdaság

Jövő héten elindul a vakcinainfo.gov.hu – hangzott el a csütörtöki kormányinfón.

A vártnál is jobban csökkent a boltok forgalma

Borsod24
-
 Tegnap 10:57Belföld

Az egy évvel korábbihoz képest 1,9 százalékkal esett vissza a kiskereskedelmi forgalom. A műszaki cikkeket és a használt cikkeket árusító üzletekben, a ruhaboltokban, valamint a benzinkutakon mértek óriási zuhanást, de az élelmiszerüzleteken kívül sehol nem volt növekedés – közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az élelmiszerüzletek forgalma 2,4

Minden eddiginél nagyobb meleg volt idén Európában

Ragazze
-
 Tegnap 09:42Életmód

Idén sem lanyhult a felmelegedés üteme.

FIFA 21: A vártnál hamarabb érkeztek meg a nextgen változatok

IGN
-
 Tegnap 09:21Gaming

Legalábbis bizonyos formában. Már az ígért időpont előtt ki lehet próbálni, hogy hogyan festenek az ismert focisták az újgenerációs konzolokon. Igaz, még csak az egyik módszerrel.

A normálisnál kétszer nagyobb volt Maradona szíve

Origo
-
 Tegnap 08:21Foci

Egy héttel a világbajnok halála után sem csillapodnak az indulatok Argentínában.

Lehet egy szóbával nagyobb? Mutatjuk mekkora fizetés kell plusz 15 négyzetméterhez.

Mennyi idő alatt jöhet össze a továbbköltözéshez szükséges összeg, ha egy család a jelenlegi 60 négyzetméteres lakásából egy 75 négyzetméteres lakásba menne, és a megyei nettó átlagfizetés felét teszik félre minden hónapban. - erre kereste a választ az ingatlan.com legfrissebb elemzése több mint 63 ezer lakáshirdetés adatai és a megyei…

Koronavírus: nagyobb a baj, mint azt a biztosítók gondolták

Úgy tűnik, a biztosítók rosszul mérték fel előzetesen a koronavírus járvány gazdasági hatásait, emiatt komolyabb költségeik lesznek, mint amivel számoltak. A költségek és a veszteségek olyan súlyosak, hogy az érintett ágazatokban a biztosítók világszerte áremeléseket hajtottak végre.

A vártnál kevesebb pedagógus vett részt az ingyenes tesztelésen

A vártnál kevesebb pedagógus vett részt az ingyenes koronavírus-tesztelésen: az óvodai dolgozók 74 százaléka, a tanárok és tanítók 73 százaléka - közölte az operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján a köznevelésért felelős államtitkár.

Egyre nagyobb hatással van a halálozási adatokra a koronavírus

Rekordmagas halálozási számot tett közzé a KSH november elejéről.

Kiderült, a vártnál jóval kevesebb pedagógus kéri az ingyenes koronavírus tesztet

A vártnál kevesebb pedagógus vett részt az ingyenes koronavírus-tesztelésen: az óvodai dolgozók 74 százaléka, a tanárok és tanítók 73 százaléka - közölte az operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján a köznevelésért felelős államtitkár- tudta meg az MTI.