Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 373 hír

Ez durvább mint a filmekben: rengeteg gyerek tűnt el Magyarországon 2020-ban is

Magyarországon 2020 november másodikáig összesen 15 398 körözést adtak ki eltűnés miatt kiskorúakra. Ez azonban nem jelent 15 ezer eltűnést, mert a statisztika a körözések számát mutatja, így ha egy gyerek 100-szor szökik el egy évben - mert van ilyen is -, arra 100-szor adnak ki körözést. A kiskorú-eltűnések számáról; az eltűnések…

Koronavírus: Először találtak gyereknél több szervet is érintő gyulladást itthon

Ripost
-
 Ma 08:50Belföld

Gyógyultan mehetett haza az a kétéves kisfiú, akinél először diagnosztizálták a Semmelweis Egyetemen a koronavírus-fertőzés következtében kialakuló sokszervi gyulladást, amely egy nagyon ritka, de súlyos szövődménye a gyermekkori COVID-19 betegségnek.

11 millió éhező gyerek

11 millió öt évnél fiatalabb gyerek éhezik Afrikában, a Karib-tenger térségében, a Közel-Keleten és Ázsiában a becslések szerint.

Koronavírus: belehalt a vidéki kórház főorvosa a betegség szövődményébe

Egy kiváló orvos, egy nagyszerű kolléga, egy rendkívül értékes ember távozott. Nyugodjék békében - így búcsúztak a főorvostól a kórház hivatalos közösségi oldalán.

Ötből négy gyerek napi egy órát sem mozog! Mit tehetünk, hogy egészségesek maradjanak a korlátozások idején?

WMN
-
 Ma 08:00Életmód

Lesújtó a statisztika, de nem reménytelen a helyzet, és rajtunk is múlik, változik-e. Szakértőnkkel arról beszélgettünk, hogyan vehetjük rá a kiskamaszokat, nagykamaszokat a testmozgásra, és miként szerettethető meg velük a sport, remélhetőleg egy életre.

Oltás állatkínzás ellen? - gyerekkorban kell „beadni”

Az állatvédelmi program megújítása szükségszerű, hogy az állatkínzók precedens jellegű ítéleteket és elrettentő büntetést kapjanak.

Gyerekgyilkos ausztrál katona hamis fotóját posztolta a kínai külügyminisztérium: Ausztrália miniszterelnöke bocsánatk…

Bocsánatkérést követelt Pekingtől hétfőn az ausztrál miniszterelnök, Scott Morrison, miután a kínai külügyminisztérium szóvivője egy olyan fotót tett közzé a Twitteren, amelyen egy ausztrál katona kést szorít egy afgán gyerek torkához.

A dohányos kockázata sokszorosára nőhet

Boon
-
 Ma 07:00Belföld

Csak súlyos tüdőgyulladás után alakulhat ki tüdőkárosodás.

Gyerekgyilkos ausztrál katona kamufotóját posztolta a kínai külügyminisztérium

Pekingtől bocsánatkérést követel az ausztrál kormány, de elismeri, hogy katonái követtek el törvénysértést Afganisztánban.

A gyerek építő korszaka: hogy lehet támogatni szülőként?

A kisgyermekkorral foglalkozó szakemberek szerint a gyermek fejlődésében a játéknak is megvannak az egyes állomásai, amelyek egymást követik. Az egyik az úgynevezett konstruktív, azaz építő szakasz.

11 millió éhező gyerek

A segélyszervezet szerint humanitárius katasztrófa fenyeget.

„Remélem, a gyerekem előbb hal meg, mint én”

444.hu
-
 Ma 06:18Színes

A lengyel abortusztörvény elleni tüntetések egyik alapja, hogy az állam nem ad elegendő támogatást és segítséget, miután a fogyatékossággal élő gyerek a világra jön. Magyarországon is nagyon hasonló a helyzet.

Korábban sokszor végződött halállal a vasárnapihoz hasonló Forma-1-es horrorbaleset

Romain Grosjean élve szállt ki a Bahreinben lángoló versenyautóból. Mindezt a technikai fejlődésnek köszönheti. Összeszedtük a sportág legnagyobb - olykor tragikus - baleseteit.

Ez más mint a filmeken: így tűnik el több ezer gyerek Magyarországon 2020-ban is

Magyarországon 2020 november másodikáig összesen 15 398 körözést adtak ki eltűnés miatt kiskorúakra. Ez azonban nem jelent 15 ezer eltűnést, mert a statisztika a körözések számát mutatja, így ha egy gyerek 100-szor szökik el egy évben