Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 50 hír

Ízelítők és technikai részletek jöttek a vadonatúj DS 4-ről

A Citroën két évig pihentette a C4-et, de hamarosan ismét elindítja a kompakt modellek között. Nyáron tudtuk meg, hogy a crossoveresített-kupésított modellbe a kisebb erőforrások mellett (1,2-literes benzines és 1,5-literes dízel) teljesen elektromos hajtáslánc is kerülhet. A PSA pedig úgy döntött, hogy a prémium szegmensben is megméreti…

Ünnepi díszbe öltözött Murakeresztúr

Ünnepi díszkivilágítást kapott a dél-zalai település, Polgár Róbert polgármester közlése szerint hagyományt teremtenének a látványos kezdeményezéssel.

Szupermenő lett ez a vadonatúj 2020-as Moszkvics

HVG
-
 Ma 06:41Autó-motor

A megfakult emlékeket felidéző négykerekű kiválóan egyensúlyoz a retró és a high-tech határmezsgyéjén.

Ebben a szexi ruhában ünnepelt Opitz Barbi

Liner
-
 Ma 04:12Divat

Egyre kerekesebb és kerekebb az énekesnő feneke, aki nagyon büszke lehet a formájára. Nemrég ünnepelhette a 21. születésnapját.

Vadonatúj mikrorészecskés immunterápiával hatástalaníthatóak a ráksejtek

Liner
-
 Ma 03:24Tudomány

A Lausanne-i Szövetségi Műszaki Egyetem tudósai olyan gyógyszerrel feltöltött mikrorészecskéket alkottak meg, amelyekből csak akkor távozik a hatóanyag, ha a T-sejtek szó szerint kinyomják belőlük, vagy ha érintkezésbe kerülnek a ráksejtekkel.

Hideo Kodzsima vadonatúj Silent Hills játékon dolgozik

Liner
-
 Ma 01:20Infotech

A pletykák szerint az ikonikus videójáték-készítő legenda, egyben a Kojima Productions fejese a Sony-val és a Konamival együtt egy teljesen új Silent Hills részt fejleszthetnek, ami PS5-exkluzív cím lehet.

100 éve nem történt hasonló: már tesztelik a vidéki nagyváros vadonatúj villamosvonalát

Történelmi pillanat ez, hiszen közel 9 milliárdból most egy olyan villamosvonal épül egy olyan városban, ahol eddig még egyáltalán nem volt. Az időpontot is kitűzték, mikor csilingelhet Hódmezővásárhelyen az első a menetrendszerűen közlekedő villamos.

Ünnepi díszbe öltözött a Debreceni Egyetem főépülete előtti tér

Debrecen –Kékesfehér fényfüzérekkel díszítették fel a főépület előtt sorakozó tiszafákat az intézmény munkatársai.

Újra ünnepi díszbe öltözött Sajópetri

Minden évben újabb elemekkel bővül a díszkivilágítás a településen.

Máris fehérbe öltözött a Pilis

Ripost
-
 Tegnap 12:30Belföld

Igazi karácsonyi hangulatot idézi a téli meseerdő.

Kinn az orosz vadonban – A sarkvidék (természetfilm)

Az Északi-sarkvidék szélsőséges viszontagságok helyszíne, ahol kifinomult képességekre van szükség az életben maradáshoz. A természet itt magával harcol, amikor az állatvilág szembeszáll az elemekkel. Nem könnyű az élet az Északi-sarkon.

Csodás videó az ünnepi fénybe öltözött Győrről

Az első gyertyát már meggyújtottuk az adventi koszorún, s az adventi kalendáriumon is kinyíltak az első ablakocskák. Kinek képet, kinek pedig csokoládét rejtett a kis rejtekhely, egy azonban garantált: az örömteli mosoly az arcokon. Az advent és a karácsony ilyen. Az otthonunk, a városunk fényárba borul, díszítjük a környezetünk, mert jobb, mert sz

A Sztárban Sztár győztese, Szabó Ádám vadonatúj saját dallal lepte meg rajongóit

A Sztárban Sztár hetedik szériájának győztese Szabó Ádám eddig inkább csak harmonikájáról volt híres. A TV2 versenyében azonban bebizonyította, hogy nem csak a hangszerén tud jól játszani, de énekhangja is elképesztő. Most rajongói legnagyobb örömére saját dallal érkezett, melyhez videóklipet is forgatott.

Videó: íme a karácsonyi díszbe öltözött Kőbánya!

Karácsonyi díszbe öltözött Kőbánya advent első vasárnapjára - írja D. Kovács Róbert Antal polgármester a Facebookon.A Szent László tér, a Kőrösi és az Újhegyi sétány, a Kőér utca és a Gyakorló utca egyaránt ünnepi hangulatot áraszt sötétedés után. A díszkivilágítást szimbolikusan idén is a polgármester kapcsolta fel a kultúrház előtt: