Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karácsony: a miniszterelnöktől tudjuk, hogy amit a Fővárosi Önkormányzat nem akar, az nem lesz. Hát, ezt a költségv…

Városi Kurír
-
  Ma 15:32 Belföld

Kivéreztetés – nagyjából ezt jelenti a kormány költségvetési megszorító javaslata az önkormányzatok számára. Számolni is nehéz, hányadszorra kapjuk szószegésen a kormányt, de alighanem ez a mostani a legsúlyosabb. Van a miniszterelnök adott szava, hogy Budapestnek az jár, ami eddig is biztosított volt. Van egy kimondott ígéret, amely…

Válogatósak lesznek azok a gyerekek, akik nem ehetik azt, amit szeretnének

Qubit
-
  Ma 15:29 Tudomány

Egy amerikai kutatásban öt éven keresztül vizsgálták a létminimumon vagy kicsivel alatta élő gyerekek étkezési szokásait. A vizsgálat eredményei azt mutatják, hogy azok a gyerekek táplálkoznak változatosabban, akiket semminek az elfogyasztására nem kényszerítenek, és a válogatósabbak nem növik ki rossz szokásaikat a kor előrehaladtával.

Ár-érték arányosság a kormányprogramban, amely régióink fejlesztésének kerékkötője lesz

Jegyzetem tartalma akkor lesz időszerű, ha Szlovákia gazdasága feleszmél a koronavírus-járványt követő gazdasági válságból. Nem tudom mikor lesz az, hónapok vagy évek múltán, ám a kormányprogramba iktatott számos célkitűzés, elsősorban a nagyívű, költséges beruházások előkészítése és megvalósítása nyilván korábban nem kezdődhet…

Szabad lesz az út Prágába és Pozsonyba is

Éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára – jelentette be Szijjártó Péter.

Rájöttek, miért lesznek egyre erősebbek a hurrikánok

Rakéta
-
  Ma 15:11 Tudomány

A kutatók régóta sejtették, hogy a trópusi viharok és a hurrikánok az elmúlt évtizedekben egyre erősödnek, de mindeddig nem tudták statisztikailag is megbízhatóan kimutatni ezt a trendet. Ennek oka részben az eltérő mérési adatokban rejlik: az elmúlt évtizedekben a meteorológiai mérési módszerek jelentős változásokon estek át, ami miatt a néhány…

Bejelentették: Június közepétől Orbán Viktor kormányának már nem lesz rendkívüli felhatalmazása

ATV
-
  Ma 15:09 Belföld

Megszűnik a kormány különleges felhatalmazása június közepétől. De egészségügyi készültség lesz - a bevándorlási válsághelyzet mintájára- jelentette be Orbán Balázs. Az Operatív törzs és a kórházparancsnoki rendszer is marad, ez akkor sem feltétlenül szűnik meg, ha a WHO kimondja a COVID-19 járványveszély végét - mondta az ATV…

Nagypapa lesz Arnold Schwarzenegger

A filmsztár legidősebb lánya, Katherine nyárra várja első gyermekét. Izgatottan áll a következő hónapok elé Arnold Schwarzenegger, akinek nyártól új szerepkörben kell majd helyt állnia. Ugyanis a filmsztár legidősebb lánya, Katherine Schwarzenegger anyai örömök elé néz. A gyermek édesapja Chris Pratt. A boldog nagypapa nem bírta magába…

Sassoli: Németország Európa megújulásának motorja lesz

Az Európai Unió soros elnökségét július elsejétől betöltő Németország Európa megújulásának motorja lesz – jelentette ki David Sassoli.

Szabadtéri Trianon-kiállítás lesz Békéscsabán

Szabadtéri kiállítással emlékezik meg június 4-étől a trianoni békeszerződés aláírásának centenáriumára a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum.

Szabadtéri Trianon-kiállítás lesz Békéscsabán

Szabadtéri kiállítással emlékezik meg június 4-étől a trianoni békeszerződés aláírásának centenáriumára a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum.

Németország prioritása Európa megújítása lesz

Az Európai Unió soros elnökségét július elsejétől betöltő Németország Európa megújulásának motorja lesz - jelentette ki David Sassoli, az Európai Parlament elnöke, miután kedden telefonos megbeszélést folytatott Angela Merkel német kancellárral.

Sassoli: Németország Európa megújulásának motorja lesz

Mandiner
-
  Ma 14:59 Külföld

Németország július elsején veszi át Európai Unió fél éves soros elnökségét Horvátországtól.

A román-magyar határátkelőket még nem nyitják meg teljesen, de a tranzitfolyosókon nem lesz időkorlát

Maszol
-
  Ma 14:55 Határtalan

Szijjártó Péter Kelemen Hunorral tartott közös sajtótájékoztatót Kolozsváron.

Már 9500 vállalat vette igénybe a munkahelyvédelmi bértámogatást

A munkahelyvédelmi bértámogatást 9500 vállalat vette igénybe, ami 125 ezer munkavállalónak jelent többletbért – közölte az innovációs és technológiai miniszter kedden Kecskeméten.

A szurkolói boltokban már kaphatóak lesznek gránátvörös-kék maszkok

Sport365
-
  Ma 14:54 Foci

A Barcelona klubszínű maszkokat hoz forgalomba.