Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Két magyar került be az Európai Röplabda Szövetség bizottságaiba

Budapest/Luxembourg – Hoboth Sándor és Ludvig Zsolt is bekerült az Európai Röplabda Szövetség (CEV) egy-egy bizottságába.

Kiderült, hogy mely elektromos autók a legnépszerűbbek Európában

Ha az amerikai piacot vizsgálnánk, a legnépszerűbb elektromos autók listáját bizonyára a Tesla uralná, azonban Európában egy kicsit más a helyzet, és mi sem bizonyítja ezt jobban más, mint a legújabb eladási lista. Erről ugyanis

Két magyar került be az Európai Röplabda Szövetség bizottságaiba

Hoboth Sándor és Ludvig Zsolt is bekerült az Európai Röplabda Szövetség (CEV) egy-egy bizottságába.     A magyar szövetség (MRSZ) honlapjának beszámolója kiemeli, hogy a 66 éves Hoboth immár 19 éve tagja a CEV kupabizottságának, amely a klubok nemzetközi versenyeztetését koordinálja. Hoboth szerint hatalmas megtiszteltetés és…

Benyújtotta európai engedélykérelmét a BioNTech-Pfizer

Eközben kiderült az is, hogy a németek januárban kezdenék az oltásokat.

Mi a helyzet, ha kétes vagy értékelhetetlen az eredmény? Így tesztelik a pedagógusokat a megyében!

Szon
-
 Ma 12:44Belföld

Kora reggel kelnek útra a kormányhivatal autói, összesen 81 háromfős csoport indul el minden nap szerte a megyében a pedagógusok tesztelésére.

Klaus Geiger: „A szolidaritás ma Európában egyet jelent a pénzosztással elnyert rokonszenvvel”

A Die Welt külpolitikai szakértője az Európai Unió zabolátlan eladósodása ellen érvel, szembehelyezkedve Olaf Scholz német szociáldemokrata kancellár-jelölt kijelentésével, miszerint a közös eladósodás előre viheti az európai föderalizálódás ügyét.

Ugyan azt a minőséget a magyaroknak is, mint a nyugat európaiaknak!

Akár félmilliárd forintra bírságolható a magyar vásárlóknak rosszabb terméket kínáló multi.

Európában is az engedélyeztetés küszöbén a két vakcina

Kedden a Pfizer és a BioNTech, illetve a Moderna is közölte, hogy benyújtották az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA) a kérelmet az általuk fejlesztett koronavírus-vakcinák mielőbbi forgalomba hozatalára. A gyógyszercégek ezt megelőzőleg már az Egyesült Államokban is megtették ezt a lépést; jelenleg mindkét oltóanyag az amerikai élelmiszer-…

Tesztelik Vásárhelyen a tram-train vonalát

Évszázados fejlesztés készült el a városban.

Lezárult az eddigi legnagyobb európai ipari digitalizációs projekt

A hároméves projektben 1017 évnyi emberi erőforrással valósították meg a terveket.

A fúziós reaktor kulcstechnológiáját tesztelik hazai kutatók

Az Energiatudományi Kutatóközpontban (EK) fogják tesztelni a világ első kísérleti fúziós erőművének, az ITER-nek (Nemzetközi Kísérleti Termonukleáris Reaktor) az egyik kulcsfontosságú, a biztonságos üzemeltetéshez szükséges berendezését.

Az Európai Unió Bírósága tárgyalja a gyáli Elios beruházások ügyét

Az Eleven Gyál civil csoport beperelte az Európai Bizottságot, amiért nem adják ki az Elios beruházásairól szóló Olaf jelentést.

Koronavírus: szomszédunk is teszteli az orosz vakcinát

Szerbia még a héten kap 20 adagot az új típusú koronavírus ellen kifejlesztett, Szputnyik-V nevű vakcinából laboratóriumi tesztelésre.

Az orosz vakcinát tesztelik a szomszédos Szerbiában

Húsz adag orosz, Szputnyik-V koronavírus-vakcinát kap Szerbia még a héten Moszkvától laboratóriumi tesztelésre - közölte a szerb kormányfő a szerbiai közszolgálati televízió kedd reggeli híradójának beszámolója szerint.

Jól értjük, hogy Soros György meg akarja vásárolni Európát kilóra?

888.hu
-
 Ma 11:00Vélemény

Soros újabb remek ötlete megfelelt a Project Syndicate sztenderdjeinek.