Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 499 hír

Török Gábor: Szájer József ügye hatalmas csapás a Fidesznek

A legérdekesebb most az, hogyan reagálnak majd a potenciális fideszes szavazók.

Mi látszik nappal a brüsszeli éjszakából? Újra csúcson a halálozási adatok; Megint baj van az orosz gyártású metróval; …

A szerda délután megjelenő számunkból ajánljuk: – December 29-én tárgyal az Európai Gyógyszerügynökség a Pfizer és a BioNTech közös fejlesztésű oltóanyagáról. – Újra csúcson a halálozási adatok. – Véres kézzel-lábbal, hátizsákjában egy rakás extasy tablettával, az ereszcsatornán keresztül menekült egy meleg szexpartiról Szájer József, de…

Átadták a megújult botanikus kertet a Városligetben

A Liget Budapest Projekt keretén belül egy új kutyás élménypark és egy kivilágított futókör is elkészült, továbbá 50 ezer négyzetméter zöldfelület újult meg.

Rendkívüli támogatást igényelhetnek a nehéz helyzetben lévő családok

A kecskeméti polgármester elrendelte a rendkívüli települési támogatásról szóló helyi rendelet tavaszihoz hasonló módosítását.

Egy hatalmas oroszlánt varratott a fejére, miután legyőzte a koronavírust

Sport365
-
 Ma 13:24Foci

Meglehetősen bizarr változáson ment át az uruguayi kapus.

Átadták a forgalomnak az új décsfalvi hidat

Hargita megye legfontosabb, térségeket összekötő és legforgalmasabb megyei útján szerdán hivatalosan is átadták az újonnan épített, Nagy-Küküllőn átívelő hidat.

Összebalhézott Japán és Oroszország egy rakétatelepítés miatt

Tiltakozását fejezte ki Japán amiatt, hogy az orosz hadsereg egy Tokió által vitatott hovatartozású szigetre telepített rakétavédelmi rendszert.

Török Gábor: „Az újabb szexbotrány hatalmas csapás a Fidesznek”

A politológus szerint az ellenzékiek most jól szórakoznak, de ettől még nem lesznek többen. A kérdés az, hogyan reagálnak a botrányra a fideszes szavazók.

Török Gábor a Szájer-ügyről: hatalmas csapás a Fidesznek

A politikai elemző szerint a kormánypárt több szempontból is megszenvedi lemondott európai parlamenti képviselője, Szájer József brüsszeli "házibulis" ügyét.

Török Gábor: Nem vitás, hatalmas csapás a Fidesznek a Szájer-botrány

A politikai elemző szerint az a kérdés, a potenciális Fidesz-szavazók hogyan reagálnak majd erre.

Elszállítottak egy évek óta parkolóban tárolt autót Törökzugból

  A jogszabályok szerint helyi közúton – úttesten vagy parkolófelületen – hatósági jelzéssel nem rendelkező gépjárművet közterület használati engedély nélkül tárolni nem lehetséges. Ez egy olyan probléma, amely nagyon sok Békés megyei településen fennáll. Egy jármű elszállításához bonyolult eljárásrend kapcsolódik. Szerződéseket kell…

Török Gábor: Hatalmas csapás érte a Fideszt az újabb szexbotránnyal

Szerinte a legérdekesebb most, hogyan reagálnak a potenciális fideszes szavazók.

Kutatóbázis centrifugális erőknek kitéve

Nem csupán az extra magas épületek vagy nagy igénybevételnek kitett épületszerkezetek megvalósításához kínál megoldást a MEVA, de kifejezetten speciális helyzetekhez is. Ilyen volt a hollandiai Deftben épített kör alakú kutatólaboratórium, amely betonpalástjával szembeni elvárás, a pontos kialakítás és a makulátlanul sima felület, innovatív…

Dübörög a NetPincér, de nem felejtkeztek el a bajban lévőkről sem

Most 25 millió forintos támogatással segítik bajban lévő partnereiket.