Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 174 hír

Itt a figyelmeztetés! Webkamerákon keresztül fotózzák az embereket hackereket

Napi
-
  Ma 14:38 Infotech

Egy hacker csoport azt állítja, hogy több, mint 50 000 otthoni biztonsági kamerát hekkelt meg, ennek alátámasztásaként pedig privát fotókat tett közzé az Interneten, többek között felnőtt tartalmú oldalakon - figyelmeztet a Nemzeti Kibervédelmi Intézet.

Figyelmeztette az FIA a Racing Pointot Stroll COVID-esete után

Figyelmeztetést adott az FIA a Racing Pointnak, miután elmulasztotta jelenteni Lance Stroll pozitív koronavírus-tesztjét.

A Szlovák Posta csaló praktikákra figyelmeztet

A Szlovák Posta felhívja a figyelmet, hogy csalók e-mail-ben próbálják megtéveszteni az ügyfeleiket. A levélhez a Szlovák Posta elváltoztatott logóját használják fel, s küldemény kézbesítése címén pénzt követelnek, egy webes üzeneten keresztül egyenesen a fizetési kapuhoz irányítva a címzettet, hogy adja meg a személyes és kártyaadatait. Az említet

Sűrű ködre figyelmeztetnek északnyugaton

Kiderül
-
  Ma 10:24 Időjárás

Tartós, sűrű köd ronthatja a látási viszonyokat pénteken az északnyugati megyékben. Elsőfokú figyelmeztetés érvényes.

Figyelmeztet a MÁV: néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint az óraátállítás

A téli időszámítás vasárnap kezdődik, amikor hajnali három órakor az órákat hajnali kettőre állítják vissza; ez néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint, de a menetrendet emiatt nem kellett módosítani - hívta fel a figyelmet a Mávinform.

A gyönyörű gránátalma

A gránátalma mediterrán növény, de közép-ázsiai őshazájából meghódította Európa déli vidékeit, Dél-Amerikát, Észak-Afrikát és termesztik Indiában, Indonéziában trópusi, szubtrópusi éghajlaton is. Könnyen szaporítható magról vagy gyökérsarjakról, viszonylag ellenálló, gyönyörűen virágzó növény. Ahogy melegszik az idő, hazánkban is mind…

5 vezetői segédrendszer, ami támogat, figyelmeztet és véd utad során

Ez az öt vezetői segédrendszer vizuális és akusztikai jelzésekkel figyelmezteti a vezetőt. Veszély esetén pedig akár aktívan be is avatkozhatnak.

Horror: megveszett kutyák tépték szét a gyönyörű, négygyermekes édesanyát

A nőre egy egész kutyafalka támadott rá. Életét már nem tudták megmenteni. Brutális sérüléseibe szinte azonnal belehalt.

Napi büntetés: valami gyönyörű születik, ha a magyar népmesék és a Vaják sorozat keverednek

GameStar
-
  Tegnap 19:18 Gaming

Érdekes módon egész könnyen össze lehet párosítani Geralt kalandjait a magyar népmesékkel.

Koronavírus: a rendőrök többségében csak figyelmeztettek

Az egy hónapja életbe lépett járványügyi készültségi időszakban 1542 esetben jártak el a rendőrök a védelmi intézkedések megszegése miatt.

Biztonságból jeles a VW ID.3

Totalcar
-
  Tegnap 17:55 Autó-motor

Az EuroNCAP szerint hozza a legjobb minősítés megszerzéséhez szükséges biztonsági szintet.

A Központi Választási Bizottság elhúzódó szavazatszámlálásra figyelmeztet

A Központi Választási Bizottság előrejelzései szerint nehézségekbe ütközik majd a szavazóhelyiségben történő szavazatszámlálási jegyzőkönyv kitöltése.

Gyönyörű fiatal anyukát marcangolt halálra egyszerre öt kutya a nyílt utcán - négy kisfia maradt árván - 18+

BorsOnline
-
  Tegnap 17:15 Életmód

Szörnyű sérülésekkel találtak rá a nyílt utcán arra a nőre, akit séta közben öt kutya támadt meg. Az édesanyát négy fia gyászolja.

A hatóságok figyelmeztették Harryéket is

Ripost
-
  Tegnap 16:40 Bulvár

Már nemcsak lesifotósok kószálnak a sussexi hercegi pár villája körül, hanem egy sokkal veszélyesebb hívatlan vendég is.