Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Írásba adták az ellenzéki pártok, hogy nem járatják le egymást

Előválasztási etikai kódexet fogadtak el az ellenzéki pártok. Szerdán újra egyeztettek az ellenzéki pártok elnökei, a megbeszélés végén pedig előválasztási etikai kódexet fogadtak el. Az a célunk, hogy Magyarország újra egy olyan európai köztársaság legyen, ahol minden körülmények között tiszteletben tartják az alapvető szabadságjogokat, a…

Még hogy nem lehet erős egy elektromos autó!

Közel ötszáz lóerős motort fejlesztett a Yamaha elektromos szuperautók számára.

Rangos tudományos folyóirat címoldalán közölte a Semmelweis Egyetem kutatóinak publikációját a koronavírus szerkez…

Egy rangos tudományos folyóirat, a Nano Letters közölte címoldalán a Semmelweis Egyetem kutatóinak publikációját az aktív, fertőzőképes koronavírus szerkezetének vizsgálatáról.

Ha bevezetnének egy üres koporsót a BÉT-re, egymilliárd forintot az is érne

Telex
-
 Ma 06:15Gazdaság

A Budapesti Értéktőzsde egyik legkisebb cége, az EHEP Nyrt. továbbra is rendkívül különös helyzetben van. A közgyűlés vélhetően mást akarna, mint az igazgatóság, ám ez a Covid miatt nem derül ki, most az igazgatóság akarata érvényesül. Korábban már foglalkoztunk az üggyel, most az igazgatóság elnöke is válaszolt a kérdéseinkre.

Ismét megtámadtak egy katonai létesítményt Irakban

168.hu
-
 Ma 06:08Külföld

Eddig egyetlen szervezet sem vállalta magára az akciót.

A világpremierrel egy időben érkezik magyarul J. K. Rowling új regénye

Az Ickabog nagy sikerére való tekintettel is, ezúttal ismét a gyermekek lesznek a célközönség.

Godány Tamás: „Mérőgépeink kiválóan működnek együtt robotokkal és egyéb automatizált eszközökkel”

Az elmúlt időszak kulcsfogalmai az adatok, robotok, automatizálás és az ipar 4.0. Ezek gyártásba történő beépítése lett a vállalatok fő célkitűzése. A ZEISS ipari méréstechnikai megoldásai ebben nyújtanak segítséget. Február 2-án és 3-án a ZEISS budaörsi mérőszobáján zajlott nyílt napon az innovációk bemutatása mellett az elmúlt évet is…

Átvállalja a horvát kormány a gyógyszertárak adósságának egy részét

Megállapodott szerdán a horvát kormány a gyógyszer-nagykereskedőkkel a kórházak és gyógyszertárak fennálló adóssága egy részének kifizetéséről, közölte a helyi sajtó.

„A cég csak egy kicsivel született korábban, mint a legidősebb lányom. Felnőttek…”

Szundyné Török Judit még egyetemista volt, amikor tevékenykedni kezdett az édesapja által vezetett cégben: ma ő végzi az Lc Packaging Tpi Kft. ügyvezetését.

Ma ismerkedj a neten - Egymondatos horoszkóp: Április 15.

A mai napon, amikor a Vízöntő-Jupiter barátságos szextil fényszöget zár be a Kos-Nappal, szerelmi kapcsolatainkban, közösségünkben, újító törekvéseinkben, merész kezdeményezéseinkben, barátságainkban szerencsés fordulatokban reménykedhetünk. Ha ismerkedni akarsz, szörfözz a világhálón, de protekcióért is most érdemes…

A Semmelweis Egyetem 95 hallgatója nyert díjat az OTDK-n

Az egyetem 32 hallgatója 1. díjat, 42-en 2. díjat, 22-en pedig különdíjat nyertek el.

Kilátás a Balatonra: vendégségben egy tihanyi nyaralóban

Szürke, bézs, fekete és fehér – ezek a visszafogott színek határozzák meg a különleges atmoszférájú, modern eleganciát sugalló nyaraló hangulatát.

Együttműködik a Versenyhivatal és a Corvinus Egyetem a hazai közgazdaságtudomány fejlődéséért

Együttműködési megállapodást kötött a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) a magyar közgazdaságtani szaktudás fejlesztéséért és támogatásáért. A megállapodás hallgatói és kutatói szinten egyaránt hatékony keretet biztosít a versenyhatóság és az egyetem közötti tudásmegosztásra.

„Már felnőtt vagyok, azt csinálok, amit akarok” – Nagykorúvá válni egyszerre izgalmas és ijesztő

WMN
-
 Ma 06:00Életmód

18 évesen megérkezik a szabadság, és vele együtt a felelősségérzet is – elvileg. Vajon milyen nagykorúvá válni ma, 2021-ben, Magyarországon? Szakértő szerzőnk fiatalokkal beszélgetett erről.