Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A PS5 ára magasabb lehet az XSX-nél, miközben megkínlódik majd a multiplatform címekkel egy insider szerint

theGeek
-
  Ma 22:08 Gaming

A PlayStation 5 ára az egyik legtöbbet firtatott kérdés, ugyanakkor a tényleges teljesítményéről idáig csak jókat lehetett hallani. Mindeddig… A Capcom játékokra vonatkozó szivárogtatásairól híres Dusk Golem „insider” egy olyan Restera fórumtopicban szólalt meg, amelynek az a címe, hogy „Reálisan nézve hogyan képes a Microsoft szembe…

Kilátásban a felvidéki magyar pártok egyesülése

ma7.sk
-
  Ma 21:59 Határtalan

Pozsony. A parlamenti választások óta először ült egy asztalhoz a releváns magyar pártok vezetése, hogy egyeztessenek egy jövőben közös felvidéki magyar pártról. A Magyar Közösség Pártjának elnöke történelmi pillanatnak nevezte az eseményt, amelyre a Híd és az Összefogás mozgalom kapott meghívást.   

Az exit pollok szerint megint nagyot nyert Lukasenka, a 94 óta diktátorkodó fehérorosz elnök

Állítólag 80 százalékot kapott, pedig a népszerűsége inkább 30 százalék körül lehetett. Az ellenzék szerint hatalmas csalás az egész. Különleges erők cirkálnak Minszk utcáin, tapintható a feszültség.

Fehérorosz elnökválasztás: A hivatalos exit poll szerint Lukasenka simán győz

A 65 éves Aljakszandar Lukasenka 1994 óta irányítja Fehéroroszországot.

A hivatalos exit poll szerint Lukasenka simán győz Fehéroroszországban

A hivatalos exit poll felmérés szerint Aljakszandar Lukasenka fehérorosz államfő a szavazatok 79,7 százalékával várhatóan elsöprő győzelmet arat a vasárnap tartott fehéroroszországi elnökválasztáson.

Az első exit pollok szerint Alekszandr Lukasenka nyerte az fehérorosz elnökválasztást

Az exit pollok szerint Alkszandr Lukasenka 79,8 százalékos eredménnyel fölényesen nyerte meg (ismét) a fehérorosz elnökválasztásokat vasárnap. Kihívója, Szvetlana Tikovszkaja a voksok 6,8 százalékát kapta.   A 65 éves Lukasenka már be is jelentette győzelmét. A választások napján rendőrök és katonák lepték el a főváros utcáit,…

A hivatalos exit poll szerint Lukasenka simán győz az elnökválasztáson

A hivatalos exit poll felmérés szerint Aljakszandar Lukasenka fehérorosz államfő a szavazatok 79,7 százalékával várhatóan elsöprő győzelmet arat a vasárnap tartott fehéroroszországi elnökválasztáson.

A hivatalos exit poll szerint Lukasenka simán győz a fehérorosz elnökválasztáson

Az államfő a szavazatok 79,7 százalékával várhatóan elsöprő győzelmet arat.

Fehérorosz elnökválasztás: a hivatalos exit poll szerint megvan a győztes

A hivatalos exit poll felmérés szerint Aljakszandar Lukasenka fehérorosz államfő a szavazatok 79,7 százalékával várhatóan elsöprő győzelmet arat a vasárnap tartott fehéroroszországi elnökválasztáson.

Lukasenka simán nyer a hivatalos exit poll szerint

A szavazatok 79,7 százalékával várhatóan elsöprő győzelmet arat.

A hivatalos exit poll szerint Lukasenka simán nyerte a választást

A fehérorosz államfő a szavazatok 79,7 százalékával várhatóan elsöprő győzelmet arat.

Az exit poll szerint ismét Lukasenka Fehéroroszország elnöke

Az első exit pollok szerint Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfő nyerte a vasárnapi elnökválasztást a szavazatok közel 80 százalékával a dw.com szerint.

F1: a Mercedesnél „bealudtak”; Vettel szerint a stratégiájának nincs értelme

Max Verstappen győzelmével ért véget A 70. Évforduló Nagydíja. A holland versenyző magabiztosan váltotta győzelem a Red Bull alternatív gumistratégiáját, miközben a Mercedes igencsak nehéz versenyen van túl. Lewis Hamilton szerint teljesen máshogy viselkedtek az abroncsok, mint ugyanezen a pályán egy héttel ezelőtt, míg Valtteri…

80 százalékkal győzött Lukasenka az exit poll szerint

A kormányzó fehérorosz elnök döntő többséggel nyerte az elnökválasztást az exit poll szerint. Végleges eredmény várhatóan hétfőn lesz. Egy előzetes exit poll szerint  80 százalékos győzelmet aratott Alekszandr Lukasenka fehérorosz elnök, írja az Euronews. Az elnökválasztásnak vasárnap 19 órakor volt vége helyi idő szerint. Lukasenka…

Charlize Theronnak elgurult a gyógyszere

Ridikül
-
  Ma 20:00 Bulvár

Kívülállóként szemlélve az első dolog, ami eszünkbe jutott, hogy na, ennek a nőnek aztán tényleg elgurult a gyógyszere... hogy lehet ilyet tenni?! Ő maga viszont láthatóan elégedett az eredménnyel.