Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A magyar bunyós, aki kétszer csapott össze Alival

Index
-
  Ma 21:59 Boksz

Joe Bugner 48 évesen még világbajnok lett. Ő volt a Bud Spencer-filmek rossz fiúja.

Victoria: a lány, aki sohasem adja fel

Blikk
-
  Ma 21:02 Film

Futás közben érzi igazán boldognak magát a Victoria című mexikói sorozat fiatal hősnője. A megpróbáltatások elől azonban nem lehet elfutni. De le lehet győzni őket! A sorozat hétfőtől péntekig 15-40-től látható a Tv2-n.

A NASA elnöke szerint egy női asztronauta lehet az első ember, aki Marsra száll

Androgeek
-
  Ma 20:30 Tudomány

Jim Bridenstine, a NASA vezérigazgatója kijelentette, hogy elég alapos sansz van rá, hogy az első ember, aki földet ér a Marson, az végül egy női asztronauta legyen, aki nagy valószínűséggel az űrügynökség jelenleg is aktív asztronautái közül fog kikerülni. Egyelőre ugyebár nincs rá konkrét tervezet, hogy mikor fog legénysé...

Szerinted mennyit keres az ember, aki Snoop Doggnak tekeri a füves cigit?

Nuus
-
  Ma 20:18 Bulvár

Mert ilyen alkalmazottja is van a Kutyának.

Giro d’Italia: Ivan Bassóval tekertek Székesfehérváron

Háromszázötvenöt lelkes bringás tekert együtt a kétszeres Giro dItalia-győztes Ivan Bassóval a jövőre Magyarországról rajtoló olasz körverseny Székesfehérvárról induló szakaszán.

„Olyan polgármester, aki a Fidesznek is ciki"

A városháza előtt felszólalók azt hangoztatták, hogy Borkai Zsolt méltatlanná vált a megyeszékhely vezetésére.

Giro d'Italia - Több mint 350-en tekertek Ivan Bassóval a székesfehérvári felvezető programon

Szombaton 355-en tekertek együtt a kétszeres Giro d'Italia-győztes Ivan Bassóval Székesfehérváron, amely a jövő évi olasz kerékpáros körverseny harmadik szakaszának rajtvárosa lesz.

Csillagjegyek, akik utálnak veszekedni

Ridikül
-
  Ma 18:18 Életmód

A konfliktuskezelésnek sokan azt a módját választják, hogy inkább nem is keverednek senkivel vitába. Talán hihetetlennek tűnik, és biztos, hogy nem létezik olyan ember, aki sosem veszekszik, de a horoszkóp ebben is a segítségünkre van.

A nő, aki nélkül Winston Churchill nem érte volna el céljait: nemcsak a felesége, de a tanácsadója is volt

Femina
-
  Ma 18:06 Életmód

Churchill felesége nélkül valószínűleg nem hagyott volna ekkora nyomot a történelemben: Clementine okos, erős és határozott asszony volt, aki nagy hatást gyakorolt férjére.

Gyerekszínészek, akik a szemünk előtt nőttek fel

Bien
-
  Ma 18:02 Kultúra

Aranyos gyerekszínész rengeteg van, de ritkaság, hogy felnőve is ugyanolyan sikeresek és elismertek legyenek – ám szerencsére van kivétel! Olyan...

Feldmár András – nők, akik őt inspirálják

marie claire
-
  Ma 18:00 Bulvár

Pszichoterapeuta, a Kanadai Pszichológusok Egyesületének örökös tagja. 16 évesen szökött meg Magyarországról, azóta Kanadában él, számos nemzetközi pszichoterápiás kutatás vezetője és részese. A Feldmár Intézet szervezésében szeptembertől februárig havonta egyszer, hétfő este kivetítőn, online beszélget aktuális vendégével a…