Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 160 hír

Kautzky Armand szerint az idősebb korosztály számára a legfontosabb a védőoltás beadatása

Nool
-
 Ma 17:30Belföld

Ősszel már átesett a koronavírus-fertőzésen Kautzky Armand, a pásztói Balassi Bálint Színház igazgatója. A színész portálunk megkeresésére elmondta, hogy akkor nagyon rosszul érezte magát, de szerencsére mostanra már felépült.

A rektor szerint a Szegedi Egyetem átalakulása az egész régió számára előnyös lehet

A Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) átalakulása és a tervezett fejlesztések az egész régió számára meghatározóak lehetnek, a modellváltás azonban nem eldöntött tény - jelentette ki Rovó László rektor kedden a Tisza-parti városban.

Szijjártó: Brüsszel számára fontosabbak a migránsok, mint az őshonos nemzeti közösségek

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arra kérte hétfői hágai tárgyalásain Kajrat Abdrahmanovot, az EBESZ új kisebbségügyi főbiztosát, hogy Kárpátalján is állandó jelleggel legyen jelen a szervezet speciális ukrajnai missziója, mert sok esetben a magyarokat fizikailag fenyegető atrocitások történnek ott, az Európai Bizottságnak pedig…

Segélyszállítmány indult a horvát károsultak számára

Befejeződött a Fidesz-KDNP frakció által kezdeményezett adománygyűjtés a horvátországi földrengés károsultjai részére.

4 km hosszan megújul és mindenki számára sétálható lesz a keszthelyi Balaton-part

Az eddig elzárt parti területeket oly módon teszik mindenki számára sétálhatóvá, hogy a természetes környezet ne sérüljön.

A rektor szerint az SZTE átalakulása az egész régió számára előnyös lehet

Hódpress
-
 Ma 15:25Megyei

 A Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) átalakulása és a tervezett fejlesztések az egész régió számára meghatározóak lehetnek, a modellváltás azonban nem eldöntött tény – jelentette ki Rovó László rektor kedden a Tisza-parti városban. Az egyetem fő döntéshozó szerve, a szenátus hétfőn tárgyalt arról, hogy az SZTE költségvetési intézményből…

A rektor szerint az SZTE átalakulása az egész régió számára előnyös lehet

A rektor leszögezte, minden külső nyomástól mentesen az egyetemnek kell döntést hoznia az átalakulás kérdésében.

Majd' kétszázmilliót költöttek a Konzumban működő szupermarket korszerűsítésére

Csaknem 200 millió forintos ráfordítással korszerűsítette a Coop üzletlánc Pécs belvárosában, a Konzum Áruház földszintjén lévő egységét a Mecsek Füszért Zrt. (MF Zrt.) - közölte Nagy Lajosné, a társaság vezérigazgatója kedden a szupermarket sajtónyilvános bemutató eseményén.     A vezérigazgató kiemelte: a mintegy 1500…

Elemzés: Magyarország számára kedvező a változás a CDU élén

Armin Laschet lett a kormányzó német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke, aki sok kérdésben a hivatalban lévő kancellárénál, Angela Merkelnél barátibb hangnemet üthet meg Magyarországgal kapcsolatban – áll a XXI. Század Intézet elemzésében.

A boltosok számára komoly kockázatot hozhat a korlátozások feloldása

Napi.hu
-
 Ma 13:20Belföld

A korlátozások és a visszafogott vásárlások közepette a boltos világ korábbi években mért munkaerő hiánya elolvadt. A kereskedelmi láncok munkaerő keresései szerint mozgás azért van a munkaerőpiacon, de csak fele-harmadannyi eladót keresnek a boltosok, mint korábban, azt is döntő részben Közép- és Nyugat-Magyarországon. A…

Már több mint 700-an írták alá Szabó Szabolcs petícióját a csepeli hévért

Az aláírásgyűjtés indulása óta már több mint 700-an szólították fel a Fidesz-kormányt, hogy a helyiek kapják végre vissza a csepeli hévet. Megkérdeztük Szabó Szabolcsot is az ügyben. Mutatjuk, mit mondott:

Szívbemarkoló vallomás Sas József özvegyétől: „A férjem számára megváltás volt az elmúlás!”

Kiderült, mikor és hol temetik el a Sas Józsefet, akinek özvegye nem érti, hogyan kaphatta el a koronavírust férje, hiszen egyikőjük sem volt beteg.

Magyarország számára kedvező változás a CDU élén

A frissen megválasztott pártelnök várhatóan a Merkel által megszabott irányvonalat képviseli a jövőben.

Nepáli serpák történelmet írtak, megmászták a K2-t télen, egyikük ráadásul oxigén nélkül

A 8611 méteres K2 megmászása még normál viszonyok közt is kihívás, a téli időszakban azonban ez az első sikeres expedíció.