Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 161 hír

Nincs pénzük felújításra a társasházaknak

Népszava
-
 Tegnap 22:05Gazdaság

A társasházak kétharmada az állami támogatások hiánya miatt nem tudja elvégezni az ingatlanon szükséges felújításokat, több mint felüknek a saját megtakarítások hiánya  is akadályt jelent. A koronavírus-járvány pedig tovább nehezítette gazdálkodásukat: a társasházak 40 százalékánál a lakóknak nehézségeik támadtak a közösköltségek…

Megnyitja parkolóját a fővárosi önkormányzat a környéken lakók számára

Megnyitja parkolóját a fővárosi önkormányzat a környéken lakók előtt kedd estétől december 11-ig – tudatta a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn az MTI-vel.

Az Egészségügyi Minisztérium megnevezte azokat a megyéket, ahol nincs elegendő oxigén a Covid-19 betegek számára

Kijevben, Cserkaszi és Harkiv megyékben nincs elegendő oxigén a Covid-19 betegek részére fenntartott kórházakban – jelentette be tájékoztatóján Makszim Sztyepanov, egészségügyi miniszter.

EU: Franciaországban biztosítani kell a szabad munkavégzést a média számára

Magyar Hang
-
 Tegnap 18:23Külföld

A nemzetbiztonsági törvény küszöbön álló módosítása értelmében a rendőrség tagjairól munkájuk elvégzése közben készült képek miatt bírságolhatnának.

Meddig mehet el az ember, hogy megvédje azt, ami fontos számára?

Mérce
-
 Tegnap 16:00Vélemény

A Tűréshatár című dokumentumfilm az Észak-Rajna-Vesztfáliában található hambachi erő kiirtása elleni küzdelem utóbbi néhány évének egyes stációit örökíti meg.

Jelenetíró pályázatot hirdet a Pesti Magyar Színház

Corn & Soda
-
 Tegnap 14:00Kultúra

A Pesti Magyar Színház NYITÁNY címmel pénzdíjas jelenetíró-pályázatot hirdet, amelyre szeretettel várunk minden jelentkezőt! Célunk, hogy minél több minőségi színpadi jelenet szülessen, illetve hogy megmutatkozási lehetőséget kínáljuk azoknak, akik tehetséget és ambíciót éreznek magukban...

A kiberbűnözők számára is vonzó lesz az 5G

24.hu
-
 Tegnap 13:19Infotech

Ahogy a technológiát egyre szélesebb körben alkalmazzák, úgy támadók is nagyobb késztetést fognak érezni a kiaknázható sérülékenységek utáni kutatásra.

Számított rá, hogy ez lesz a múltkori után. Mennie kell a Tv2 sztárjának, számára itt a vége

Blikk
-
 Tegnap 13:08Bulvár

Őszintén elmondta, mit gondol a történtekről, így búcsúzik a TV2 sztárja.

F1: Nem a Mercedes ellen írták a szabályokat

A Red Bull-os Max Verstappen szerint a Forma-1 2022-es nagy szabályváltozásaival nem a Mercedes dominanciáját akarják megtörni.

Ez a tökéletes ajándék egy nő számára

marie claire
-
 Tegnap 12:07Életmód

Karácsonyi hagyományához híven a Kiehl’s idén is összeállt egy kiemelkedő művésszel, és közösen ünnepi pompába öltöztették a legnépszerűbb termékeket.

Kiderült melyik autók a legjobbak nyugdíjasok számára

Öregednek az európai társadalmak, az időseknek pedig már speciális szempontok számítanak.

Ismét jöhet külön vásárlási sáv az idősek számára? Erről beszélt a miniszter

Erről beszélt Novák Katalin. A vásárlási idősáv bevezetését javasolták az Idősek Tanácsának tagjai, de a tavaszitól eltérő gyakorlattal – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn, a tanácskozás után a közmédiával. Novák Katalin azt mondta, hogy a javaslat szerint az idősek vásárlási idősávja háromról egy-két órára csökkenne,…

4G-s vagy akár 5G-s mobilt érdemes venni az idősebbek számára

Segítségkérés, ügyintézés, kapcsolattartás: egy friss, reprezentatív kutatás szerint a koronavírusjárvány következtében a hatvan év fölöttiek körében is megnőtt az igény a telefonáláson és sms-küldésen túlmutató, adatforgalmat igénylő mobilkommunikációra. 

A McLaren számára komoly kihívás lesz a Mercedes beépítése

Motorsport
-
 Tegnap 08:10Forma1

A McLaren technikai igazgatója, James Key 15 éves tapasztalattal rendelkezik a száguldó cirkuszban. A szakember hitelesen tudja megállapítani, milyen hasonlóságok és különbségek vannak az egyes korszakok erőforrásai közt.Key szerint egy új motorgyártóra való átállás sokkal nagyobb kihívás most, mint tíz évvel ezelőtt. „A V8-as motoroknál…

Zseni fia nem tudott beilleszkedni, iskolát hozott létre számára

Nőiváltó
-
 Tegnap 06:00Életmód

Zádori Henrietta fiát, Goránt már kicsiként csodagyereknek tartották. Zseninek lenni azonban nem könnyű, főleg, ha Asperger-szindrómás az ember.