Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bécs döntött, további két héttel kitolják a teljes zárlatot

A döntés értelmében Bécs május 2-ig meghosszabbítja a teljes zárlatot, tehát a korlátozások érvényben maradnak, továbbra is zárva tartanak az üzletek.

Ilyen izmos Exatlon-Livi háta, nem gyenge…

Liner
-
 Tegnap 23:43Bulvár

Török Livi igyekszik online is segíteni azoknak, akik fejlődni szeretnének, most épp a hátedzésről írt pár érdekesebb gondolatot.

A Hetek és az EU aggodalmukat fejezték ki az orosz haderőösszevonás miatt az ukrán határ mentén

A világ hét legfejlettebb iparú országának (G7) külügyminiszterei és Josep Borrell, az Európai Unió kül-és biztonságpolitikai főképviselője hétfőn, közös állásfoglalásukban aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy Oroszország jelentős haderőt vont össze az ukrán határ mentén és az általa önkényesen elcsatolt Krím félszigetre. A Franciaországot,…

Egyetlen történet sem hétköznapi DMX-ről

Váratlanul feltűnt albán lagziban, sőt egyszer hajnalban még fel is mosott egy gyorsétterem dolgozói helyett. A hétvégén 50 éves korában elhunyt Earl Simmons, művésznevén DMX igazi raplegenda volt, aki egyedi karizmáját színészként is tudta kamatoztatni, emlékezetes alakításokat is maga mögött hagyva. Ugyanakkor most a halála…

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma hétfőre – 4.12.

Liner
-
 Tegnap 23:01Életmód

Továbbra sem csillapodott a koronavírus-járvány intenzitása hazánkban, hiszen az elmúlt napokhoz hasonlóan hétfőn is tovább emelkedett mind a fertőzöttek, mind az áldozatok száma Magyarországon.

"A lélegeztetett betegek több mint 80 százaléka meghal" – az Okf-vezető szerint ezért ilyen magas a szám

A Hír Tv esti műsorában az Országos Kórházi Főigazgatóság főigazgató-helyettese beszélt a járványhelyzetről. Védőfelszerelést viselő orvos vizsgál egy lélegeztetőgépre kötött beteget a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályon a Szent László Kórházban 2020. április 22-én.

Serie A: egy öngól döntötte el a hétfő esti bajnokit

NSO
-
 Tegnap 22:42Foci

A Sassuolo 1–0-ra győzött a Benevento vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 30. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.

Íme: ilyen lehet a harmadik híd, egyelőre vasút nélkül

Szegeder
-
 Tegnap 22:32Belföld

Épp most posztolt arról Nemesi Pál, a Dél-alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosa Facebook-oldalán, hogy mennyire tárgyalnak a déli Tisza-híd, azaz a harmadik híd ügyében. Egy látványterv is megjelenik, ami szerint nem olyan lehet, mint a 2019-es kampányban bedobott verzió.

Az utak menti illegális hulladék felszámolását végzi a héten a Magyar Közút

A közútkezelő az út menti növényzet hamarosan esedékes kaszálása előtt összehangoltan, országosan gondoskodik az újratermelődő hulladékhalmok felszámolásáról.

Jövőre elektronikus számlázás

Magyar Szó
-
 Tegnap 22:27Határtalan

Az elektronikus számlázásról szóló törvényjavaslat jelentősen megkönnyíti majd a polgárok mindennapjait, lerövidíti az üzleti tevékenység idejét és kiadásait.

Tizenkét nappal műtéte után, edzésbe állt Kovács Sarolta

Sport365
-
 Tegnap 22:14Sport

Az úszást már újrakezdhette a sportoló.

Ungváry Rudolf – Kálmán László: A hét törvény hamissága

Mandiner
-
 Tegnap 22:11Vélemény

Miközben a lakosság arányában már Magyarországon hal meg a járvány miatt a legtöbb ember, a Vezér újranyitásról delirál.

További két hétre marad a teljes zárlat Bécsben

Index
-
 Tegnap 21:48Külföld

Az iskolákba legkorábban április 26-án térhetnek vissza a diákok.

Több mint háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Az elmúlt héten az ország területén 735 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza a katonák és rendőrök.