Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 203 hír

Kubatov Gábor: A könnyű győzelmek mindig értéktelenebbek

A közös sajtótájékoztatójuk időpontját is Gyurcsányhoz igazították, ez megvan?

Biden beiktatása: a Jobbik a közösen vallott értékeket hangsúlyozza

A világnézeti különbségeknél is fontosabb közös értékeket hangsúlyozza a Jobbik szerdai, Joe Biden elnöki beiktatását üdvözlő közleménye.

BMW 2020 eredmények eladások. A plug-in hibrid modelljeinek értékesítését 32%-kal növelték

A BMW Group több mint 2,3 millió értékesített modellel, tizenhétéves sikersorozatát folytatva, 2020-ban is a világ vezető prémiumautó-gyártója lett.

Személyiségfejlesztés, önismeret játékosan. Melyek a legfontosabb értékek az életedben?

Eszedbe jutott már valaha, hogy társasjáték segítségével próbálj megismerni valakit vagy akár önmagad (mélyebb) felfedezéséhez hívj segítséget ily módon? Akár baráti összejöveteleken vetnéd be, akár a családtagjaidat vonnád be, vagy esetleg munkahely csapatépítés keretében nyúlnál hozzá, egy ilyen játék az őszinteségen túl nagy…

Közel ezer tőből álló kannabiszültetvényt számoltak fel a zsaruk Remeteszőlősön: szerény becslés szerint is több száz…

Csaknem ezer tőből álló kannabiszültetvényt számoltak fel hétfő kora reggel egy remeteszőlősi ház pincéjében - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon. A Budakörnyéki Járásbíróság egy hónapra elrendelte az ültetvény birtoklásával gyanúsított férfi letartóztatását.

Horgászati cikkeket lopott, majd értékesített egy férfi, Enyingen fogták el

A járőrök kedden kora reggel Enyingről a helyi rendőrőrsre előállítottak egy 29 éves férfit, akinek gyanúsítotti kihallgatása vált szükségessé egy folyamatban lévő büntetőeljárásban.

Portugál kormányfő: Aki megsérti a jogállamiságot és az alapvető európai értékeket, nem lehet az EU tagja

Jobbról és balról is támadták a portugál miniszterelnököt, aki a portugál elnökség programját mutatta be az Európai Parlamentben. António Costa igazságos, zöld és digitális Európáért szeretne dolgozni, amelynek erős a szociális pillére. Ezen túl elkötelezett a jogállamisági értékek védelme mellett.

Az éhes majmok meglepően jó értékbecslők

A Bali délnyugati részén található Uluwatu templom látogatóinak az épület szépségei mellett arra is fel kell készülniük, hogy a területén élő majmok megpróbálják majd kirabolni őket. Ha pedig sikerrel járnak, csak váltságdíj fejében adják vissza a tulajdonukat.

Minden emberi közösség valódi ereje a hitben és értékrendben van

Alapvetően minden emberi közösség igazi és valóságos ereje nem az izmokban van, hanem a szellemiségben, a hitben és értékrendben - hangsúlyozta a Honvédelmi Sportszövetség elnöke szerdán a sportszövetség, a Székesfehérvári Tankerületi Központ és a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola együttműködési…

Ez a gyönyörű lány Tourette-szindrómás, és ha érted az angolt, a vele készült videót nagyon fogod értékelni

Player
-
 Ma 14:20Kultúra

A rendellenesség neve egy Georges Gilles de la Tourette nevű francia neurológustól származik, aki elsőként írta le a betegséget a Xix. században.

Cseh László gyötrelmei nem értek véget, de nem adja fel

Elhalasztott olimpia, elvesztett édesapa, pocsék ob, vakbélműtét. Mégis folytatja az úszóklasszis.

AZ ÜRES PALACK IS ÉRTÉK! – A COCA-COLA A SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS FONTOSSÁGÁRA HÍVJA FEL A F…

A magányszemélyek egyéni cselekvései mellett fontos, hogy nagyobb lélegzetvételű kezdeményezések is szülessenek a szelektív hulladékgyűjtés tekintetében. Már 2018-ban az Európai Bizottság ezért új uniós szintű szabályokat javasolt, melyek hatálya az Európa tengereiben és tengerpartjain 10 leggyakrabban előforduló egyszer használatos…

Simicskó: minden emberi közösség valódi ereje a hitben és értékrendben van

Simicskó István úgy vélte, ha a szellemiség, a hit és az értékrend rendben van a fiataloknál, bármilyen kihíváson úrrá tudnak lenni magyarként a Kárpát-medencében.

Zöldfűszeres paradicsomleves: egyszerű és nagyszerű

A paradicsomleves télen, nyáron ideális, hiszen télen egy forró paradicsomleves felmelegít minket, míg nyáron egy jéghideg paradicsomleves, kellemesen hűsít minket.Ráadásul nem csak finom de még egészséges is.