Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 125 hír

Orbán Gáspár ifjú katonaként 40 milliós angliai akadémiai tanulmányokba kezdett

Kadétonként közel negyvenmillió forintba kerülhet a brit katonai elit iskola, a Sandhurst Royal Military Academy (RMAS) kilenc hónapos kurzusa, amelyet a kormányfő fia, Orbán Gáspár is elvégzett két másik magyarral együtt 2019 szeptembere után, a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként, közpénzen – írja a telex.hu.

Sokat tanulhatunk a talpon maradt vállalkozásoktól

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 20:36Gazdaság

A cégek itthon három kulcsfontosságú területet terveznek digitalizálni: az ügyfélkezelést, a munkafolyamatokat és a belső kommunikációt.

Japánul tanul a népszerű influenszer, Hédinke

iFaktor
-
 Tegnap 20:00Életmód

Szabó Hédi, vagy ahogyan mindenki ismeri: Hédinke elkezdett Japán nyelvet tanulni. A népszerű influenszer pontról-pontra leírta az Instagram-oldalán, hogy szerinte ez miért lehet hasznos időtöltés. Hédinke a következőket gyűjtötte össze:- Miért érdemes tanulni? - Hol tanulok? - Mi a legnehezebb benne? - Mi a célom vele? - Mi motivál? - Miér

Hű marad a tanulmányhoz a japán gyártó új generációs sportkocsija

Az ausztrál védjegyhivatal jóvoltából ismerhetjük meg az új, a japánok által 2022-től kínált Nissan Z formáját.

Folytatódott a tárgyalás: tanúkat hallgattak meg Demeter Márta perében

Zárt tárgyaláson tanúmeghallgatásokkal folytatódott a hivatali visszaéléssel vádolt Demeter Márta (37) LMP-s országgyűlési képviselő büntetőpere ma a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Mit Tanulhatunk A Válságban Is Növekedő Vállalkozásoktól?

onBrands
-
 Tegnap 15:34Média

A kis- és középvállalkozások vezetői kreatív emberek, akiket túlélésre programoztak.

Az eredeti formát viszi tovább a vadonatúj Lada Niva

A Niva leváltása évtizedek óta foglalkoztatja a Ladát, de eddig nem sikerült méltó utódot találni a legendás terepjárónak. Most azt az elképzelést mutatták meg, ami már a Renault-csoport támogatásával készül.

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott Demeter Márta pere

Zárt tárgyalás elrendelése után, tanúmeghallgatásokkal folytatódott a hivatali visszaéléssel vádolt Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselő büntetőpere pénteken, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Sportban és tanulásban is csúcson Kozák Luca

Haon
-
 Tegnap 11:23Sport

A fiatal sportoló csúcsformában van, és akár az olimpián is elindulhat – írja a hirek.unideb.hu.

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott Demeter Márta pere

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott a hivatali visszaéléssel vádolt Demeter Márta büntetőpere.

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott Demeter Márta pere

Mandiner
-
 Tegnap 10:51Belföld

A vádirat szerint az LMP politikusa valótlan közlést állított a miniszterelnök hozzátartozójáról, plusz nem nyilvános adatokat adott ki.

Egy brit tanulmány szerint a Covidot legyőző emberek többsége öt hónapig védve van az újbóli megfertőződéstől

A COVID-19-et legyőző emberek többsége öt hónapig védve van az újbóli megfertőződéstől – tájékoztatott a brit kormány a hivatalos weboldalán az angol közegészségügyi hivatal (Public Health England) tanulmányára hivatkozva.   A szakemberek azonban felhívták a figyelmet arra, hogy a vírus az immunitással rendelkező személy orrüregében…

5 tanulság, ami megváltoztatja az életedet, és segít megtalálni a jót a rossz napokon is

Goodstuff
-
 Tegnap 07:42Életmód

Sokszor történik velünk rossz dolog. Sokszor akadályok gördülnek elénk. Kihívások, amelyekkel szembe kell nézni. Sokszor fájdalmat érzünk. Ez az élet elkerülhetetlen igazsága, amelyet nem tudunk ellenőrizni. Van azonban néhány olyan dolog, amit tudunk kontrollálni, ha negatív tapasztalatok érnek minket. Sokszor történnek apró kellemetlenségek az…