Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Huszonkét önkéntes tűzoltó egyesület pályázott sikeresen Hevesben

2020-ban ismét hétszázmillió forint összértékű támogatást oszthat szét a katasztrófavédelem a Magyarországon működő önkéntes tűzoltó egyesületeknek.

Döbbenet! Mérgeskígyóval ölette meg vagyonos feleségét egy férfi

Lokál
-
  Ma 14:22 Külföld

Mérgeskígyóval ölette meg vagyonos feleségét egy indiai férfi, a második próbálkozása volt halálos.

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas férfi

Eljárás indult egy szabolcsi férfi ellen, aki ittasan bejelentést tett, majd a helyszínre érkező, jogszerűen intézkedő rendőrökre uszította a kutyáját múlt szombaton - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője kedden az MTI-t.

Britney Spears ahogy öregszik, egyre fiatalosabb

Life
-
  Ma 14:20 Életmód

Britney Spears ahogy öregszik, egyre fiatalosabb - Videó

Forró és jéghideg, nagyon finomak együtt!

NLC
-
  Ma 14:17 Életmód

Gondoltatok már arra, hogy milyen ritkán engedünk meg magunknak egy kis kényezetetést? Mondjuk egy szuper édes, kényeztető reggelit, egy hétköznap reggel? Fokozzam? Egy szuper édes, kényeztető reggelit, egy hétköznap reggel, egyedül?

Magyarország kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködést akar építeni Romániával

Magyarország kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködést akar építeni Romániával, és a járvány idején megtapasztalt észszerű együttműködést szeretné továbbfejleszteni – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Bukarestben, ahol román hivatali partnerével tárgyalt.

Gyurcsány ünnepelt a volánnál: egy éve a legnagyobb ellenzéki párt lett a DK-ból

Míg Gyurcsány Ferenc a DK egy évvel ezelőtti Európai Parlamenti választáson elért sikerére emlékezik, addig a kormánypárti média az őszödi beszéd 14 éves évfordulójáról számolt be szinte az összes csatornáján keresztül.

3500 éves agyagtáblát talált egy izraeli fiú kisfiú

A Dél-Izraelben, a gázai határ közelében előkerült agyagtáblán két meztelen férfialak látható: nagy valószínűség szerint egy késő bronzkori harci jelenetet örökíthet meg. Egy hatéves izraeli kisfiú teljesen véletlenül találta a rendkívül értékes régészeti leletet.

Megszökött két férfi egy elmegyógyintézetből Németországban, helikopterrel keresik őket

Késsel kényszeríttették a személyzet egyik tagját, hogy nyissa ki a pszichiátriai klinika zárt osztályának ajtaját, majd az ápoló autójával kereket oldottak.

Megszökött két férfi egy németországi intézet zárt osztályáról

Helikopterrel és közel tíz rendőrautóval keresik őket, egyelőre eredménytelenül.

Trianon 100. évfordulóján egy percre megáll a tömegközlekedés Budapesten

Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-oldalán jelentette be, hogy a trianoni döntés 100. évfordulóján egy percre leáll majd a budapesti tömegközlekedés, hogy közösen emlékezhessünk.

Letartóztatták a szegedi postarablót

Két napon belül kétszer rabolt a fegyveres, maszkos férfi.

Száz méhcsalád pusztult el a napokban az egyik pornóapáti méhészetben

Vaol
-
  Ma 14:00 Megyei

Mintegy száz méhcsalád pusztult el a napokban a település egyik méhészetében: a rovarokon tapasztalt tünetek alapján mérgezés okozhatta a pusztulást, ennek kiderítésére laboratóriumi vizsgálatot rendeltek el. A méhész kára jelentős: 5-8 millió forint közötti összegre becsülik.

Sosem fejezte be a színiakadémiát az egyetlen Oscar-díjas magyar színész

Múlt-kor
-
  Ma 13:57 Kultúra

Lukács Pál, az egyetlen Oscar-díjas magyar színész 129 éve, 1891. május 26-án született Budapesten. A háromszor nősült Lukácsnak két szenvedélye volt: az állatok segítése, szinte minden kóbor kutyát hazavitt, a másik pedig a repülés, magánrepülőgépét gyakran ő vezette.