Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tombol a koronavírus egész Európában

A világon már 42 148 875 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 1 143 495

Palvin Barbi vezeti az Mtv európai zenei díjátadóját Budapesten

November 8-án a világ ismét Magyarországról beszél: Londonban és Budapesten lesz az európai zenei díjátadó ünnepség, aminek egyik műsorvezetője a világhírű magyar modell lesz. Csak nemrég derült ki, hogy idén Magyarországon rendezik meg az MTV EMA, vagyis az MTV európai zenei díjátadóját. Pontosabban itt is, mert egyszerre…

Kiderült: ez vár az európai mezőgazdaságra

Az Európai Parlament (EP) megszavazta a következő hétéves Közös Agrárpolitikáról szóló, Magyarország számára előnyös előterjesztést, döntve a 2022 utáni agrárpolitika reformjáról. Az uniós parlamenti delegáció ezek után már készen áll a tárgyalásokra az uniós szakminiszterekkel.

Megjöttek az adatok: nagy ütemű az eladósodás egész Európában

Liner
-
  Ma 13:04 Külföld

Az Európai Unió statisztikai hivatalának, az Eurostatnak a legfrissebb adatai szerint jelentősen megnőtt az államháztartási hiány mind az Euróövezetbeli országokban, mind az Európai Unió egészében.

Nyugalomra inti európai partnereit a Huawei

Rakéta
-
  Ma 13:00 Infotech

A cég európai régiós igazgatója szerint az 5G-s hálózati elemek későbbi ellátása kapcsán nem kell fennakadásra számítaniuk a Huawei Technologies európai partnereinek.

Az Európai Néppárt elnöke szerint a magyar egy “korcs demokrácia”

Donald Tusk, Az Európai Néppárt elnöke, az Európai Tanács korábbi elnöke a Szabad Európának adott interjút október 23-án. Donald Tusk szerint Orbán Viktor “próbálkozása egy általa illiberális demokráciának nevezett új ideológia megteremtésére voltaképpen egy korcs demokrácia”. A jobbközép Európai Néppárt elnöke (mely pártcsaládnak a…

Európába jöhet a Toyota Corolla szabadidőautó-változata

Player
-
  Ma 12:07 Autó-motor

A Toyota hamarosan sokkal többféle szabadidő-autót kínál majd az európai kereskedésekben, mint eddig: a Rav4 és a C-Hr után ugyanis érkezik a Yaris Cross és a Highlander, amit a Corolla Cross követhet.

Vállalkozások, figyelem! Érdemes csatlakozni az Európai Hulladékcsökkentési Héthez!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elkötelezett a fenntarthatóság, a zöldgazdaság kiépítése mellett, és arra biztatja a vállalkozásokat, hogy minél többen csatlakozzanak a november utolsó hetében megrendezésre kerülő Európai Hulladékcsökkentési Héthez – mondta Parragh László, az MKIK elnöke csütörtökön…

Európa elérkezett a tűréshatárhoz: az emberek besokalltak a korlátozásoktól

Szlovákiában tilos lesz a temetőlátogatás halottak napján, Nápolyban rendőrökkel csaptak össze a kijárási tilalom ellen tüntetők.

Megszületett az Európai Parlament javaslata a közös agrárpolitika reformjáról

Az Európai Parlament képviselői pénteken elfogadták álláspontjukat a 2022 utáni agrárpolitika reformjáról. A parlamenti delegáció ezzel készen áll a tárgyalásokra az uniós szakminiszterekkel – közölte az Európai Parlament.

Az Európai Néppárt elnöke szerint Orbán Viktor egy “korcs demokráciát” terjeszt

Donald Tusk a Szabad Európának adott interjút, amelyben többek között érintette a magyarországi helyzetet is.

Drámai szigorítások egész Európában – Ezek a drasztikus intézkedések várhatóan

Komoly változások jönnek. Több európai országban soha nem látott mértékben terjed a koronavírus. Most már minden nap több mint 200 ezer új megbetegedést regisztrálnak Európában. Minden ötödik új európai beteg francia, de lakosságarányosan Belgiumban a legrosszabb a helyzet, és nagy baj van Spanyolországban, Hollandiában,…

Hiánycikké kezd válni az influenzaoltás, tonnaszámra fogy Európa-szerte mindenhol a vakcina

A vakcinák gyártása egy-másfél évet vesz igénybe. Az európai kormányok saját sikerük áldozatává váltak, miután polgárok milliót beszélték rá arra, hogy oltassák be magukat influenza ellen.

Felújították az egykori parókiát Galambokon

Kanizsa Újság
-
  Ma 11:15 Megyei

Az épület egy közös szlovén-magyar projekt részeként újult meg.