Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Uri Geller 20 év után engedélyezte a szerinte róla mintázott Pokémon használatát

uri Geller illuzionista és a Pokeémont kiadó Ninetndo vállalat története még 2000-ben kezdődött, amikor Uri pert nyert a Nintendóval szemben, mivel Kadabra karakterét szerinte róla mintázták. Mindezt arra alapozta, hogy a szörny szintén képes volt kanalakat hajlítani, emellett a japán írásmódja kifejezetten hasonlít az ő nevére – számolt be a PCgur

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő szerint Hujber Feri egy hisztériás kisgyerek

Rácz Jenő azon akadt ki, hogy Hujber jázmin-rizsből akart szusit csinálni, majd felrúgott mindent, amit addig Hujber eltervezett.

Továbbra is nagyon aggasztó az amerikai járványgörbe

Kijelenthetjük, hogy az Egyesült Államokban elszabadult a járvány: a nyár elején még csaknem hét hétbe telt, míg 1 millióról 2 millióra nőtt a koronavírusos esetek száma, ahhoz azonban mindössze egy hétre volt szükség, hogy 12 millióról 13 millióra emelkedjen.

Gulyás szerint akár már ezen a héten tetőzhet a koronavírus-járvány Magyarországon

Liner
-
 Ma 10:26Életmód

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint lehetséges, hogy már holnap tetőzni fog a járvány Magyarországon, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének további nehézségek a következő hetekben és hónapokban.

Kis Grófo szerint pokoli volt az első két nap

Index
-
 Ma 10:23Kultúra

Koronavírus miatt vitték be, nehezen viselte a kórházban töltött napokat.

Kiszivárgott dokumentumok szerint Kína kezdettől fogva csalt a járványügyi adatokkal

A CNN olyan titkos dokumentumokat tett közzé, amelyek azt bizonyíthatják, hogy Kína meghamisította a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos statisztikáit – vette észre a hvg.hu. A cikk azt állítja, Hupej tartományban – ahonnan indulhatott a járvány - december elejére már nagyon sok megbetegedésről tudtak, de egyszerűen eltitkolták ezeket. Kína…

Világszerte megrendült az emberek vakcinákban vetett bizalma egy tanulmány szerint

A koronavírus elleni oltóanyagokkal kapcsolatos álhírek veszélyeire figyelmeztetett Francesco Rocca, a Vöröskereszt és Vörös Félhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének elnöke.

A soroksári futónő férje szerint az asszonyt a szeretője ölette meg

Az azóta elhunyt férfi Kardos Lajos szerint felbérelte a gyilkosságra az elfogott R. Szilvesztert.

A demokrata szavazók sem mind hülyék: harmaduk szerint csak csalással volt képes nyerni Biden

888.hu
-
 Ma 10:00Külföld

A Rasmussen azon kevés adatelemző cég egyike, amely az elnökválasztás végeredményét meg tudta saccolni. Legújabb kutatásuk szerint az amerikaiak nem elégedettek. Nagyon nem.

Elrontották a kivitelezők a Jókai utcát Győrben, a javítás miatt lezárják az utcát

Ugytudjuk
-
 Ma 10:00Megyei

Dézsi polgármester nem fizet, amíg a hibát ki nem javítják.

Kína végig csalt a fertőzési statisztikáival egy kiszivárgott dokumentum szerint

Hupej tartományban valószínűleg már tavaly december elején sok megbetegedés volt, csak eltitkolták.

Koronavírusos lett Andrej Plenković horvát miniszterelnök

Plenković minden bizonnyal feleségétől kapta el a vírust, így most további tíz napig karanténban lesz, de egyelőre jól érzi magát.

Az MNB szerint K-alakú kilábalás jön

A magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége erős maradt, de a kilábalás nem minden gazdasági szektort érint majd egyformán, ezért a gazdaságtámogató intézkedések előtérben maradhatnak - mondta Dancsik Bálint, a Magyar Nemzeti Bank főosztályvezetője a novemberi Pénzügyi stabilitási jelentést ismertetve.