Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 186 hír

Klasszis énekesek lépnek fel október elején az Erkel Színházban

Origo
-
  Ma 12:24 Színpad

Kálmándy Mihály és Ferruccio Furlanetto adnak estet.

Színházi előadással indította útjára a Kia XCeedet a márkaképviselet

autopro
-
  Ma 12:00 Autó-motor

Rendhagyó PR-eseménnyel indította kis városi crossovere, az XCeed magyarországi forgalmazását a Kia Motors Hungary. A már rendelhető modell öt változatban, hétféle felszereltséggel kerül piacra, az alapmodellt akciós induló áron, 6 millió forintért is el lehet csípni.

A Radnóti Színháznak ítélték a legjobb előadás díját, Pogány Judit életműdíjat kapott

A Radnóti Színház 10 című előadása nyerte el a legjobb előadás díját, Pogány Judit életműdíjat kapott a Színházi Kritikusok Céhe vasárnap este rendezett gáláján. A céh posztumusz különdíjjal tisztelgett a nemrég elhunyt Radnai Annamária dramaturgi és fordítói munkássága előtt – közölték a szervezők az MTI-vel.

Színikritikusok díja: a Radnóti Színházé a legjobb előadás

Az életműdíj mellett 15 kategóriában adták át a 2018/2019-es színházi évad legkiemelkedőbb színházi teljesítményeit elismerő díjakat.

Levendula+ág tetkód volt és varázslatos mosolyod

444
-
  Ma 08:53 Életmód

Az Akváriumban történt a nem mindennapi látás.

A Radnóti Színházé a legjobb előadás

A Radnóti Színház 10 című előadása kapta a legjobb előadás díját, Pogány Judit életműdíjat kapott a Színházi Kritikusok Céhe vasárnapi gáláján.

Színikritikusok díja: a Radnóti Színház kapta a legjobb előadás díját

Dehir
-
  Ma 07:36 MegyeiSzínház

Budapest -  A színházi kritikusok 1979 óta minden évben díjakkal jutalmazzák az elmúlt színházi szezon legjobb teljesítményeit.

PIN:okkio – Egy szoftverfejlesztő története a Magyar Színházban

SzínházOrg
-
  Ma 07:00 Színpad

Pinokkió történetének XXI. századi átdolgozásában Eperjes Károly (Geppetto) szoftverfejlesztőként hoz létre egy robotgyereket, egy lassan öntudatára ébredő kisfiút. Ajánló a darab elé: Ha Carlo Collodi a XXI. században írta volna meg Pinokkió történetét, akkor valószínűleg a kisfiú nem fabábu lenne, hanem egy kis robot. Geppetto magánya…

Üvegbe zárt csoda – Mutatjuk, hogyan készítsd el a saját varázslatos minikerted

Bien
-
  Tegnap 23:31 Otthon

Mindig is szerettél volna egy saját kertet, de olyan épületben laksz, ahol erre nem igazán van lehetőséged? Esetleg szívesen dobod fel a lakást...

A Radnóti Színház kapta a legjobb előadás díját

A Radnóti Színház 10 című előadása nyerte el a legjobb előadás díját, Pogány Judit életműdíjat kapott a Színházi Kritikusok Céhe vasárnap este rendezett gáláján. A céh posztumusz különdíjjal tisztelgett a nemrég elhunyt Radnai Annamária dramaturgi és fordítói munkássága előtt – közölték a szervezők az MTI-vel. A színházi kritikusok 1979…

Színház és más

Vaol
-
  Tegnap 18:47 Megyei

A szlovén tengerparton már beköszöntött az utószezon, a síterepek nyitása pedig még messze van. Ám ősszel is érdemes átruccanni a szomszédos országba, hiszen a táj szépsége mellett számos kulturális és gasztronómiai élményben lehet részünk.

Szomorú vasárnap – Marosvásárhelyen vendégszerepel a Madách Színház előadása

SzínházOrg
-
  Tegnap 18:41 Színpad

A budapesti Madách Színház vendégelőadását láthatják szeptember 28-án és 29-én a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházban. Müller Péter és Seress Rezső Szomorú vasárnap című zenés darabja egy halhatatlan szerelem történetét mutatja be. A darabban hallható Seress-slágerek egykor kimagasló népszerűségnek örvendeztek, és talán…