Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 95 hír

Útszűkület a Mexikói úton, óvatosan vezessetek!

Zuglóban, a Mexikói úton a Tábornok utcánál lezárták a fél útpályát csatorna felújítása miatt - írja a BKK. A munka várhatóan december 15-ig tart.

Frontális ütközés a Csermőkei úton

Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami pénteken reggel történt Miskolcon a Csermőkei úton.

A szakértők szerint több hibát is vétett a kivitelező a 135-ös megyei úton

Több hibát is vétett a kivitelező, amelyek miatt három helyen leszakadt a tavaly felújított 135-ös megyei út Kobátfalva és Firtosmartonos között – derült ki az ügyet vizsgáló szakértők elemzéséből. Az út jelenleg használható, noha van, ahol nem teljes szélességében.

Zebrát létesíthetnek a forgalmas Gyulai úton

Beol
-
 Tegnap 21:50Belföld

Zebrát létesíthetnek a Gyulai úton, a CsabaPark és a Trófea utca között – írta Facebook oldalán Szarvas Péter polgármester, aki a minap erről egyeztetett a helyszínen a rendőrség, a közútkezelő és a városüzemeltetési osztály munkatársaival.

Felborult egy autó a hetényi úton

Egy autó lesodródott az útról, árokba hajtott, majd felborult és ezzel kidöntött egy villanyoszlopot csütörtök este.

Őzet gázolt egy személyautó a 84-es úton

Vaol
-
 Tegnap 18:18Megyei

Jánosháza felől Sümeg irányába tartott a 84-es főúton egy Peugeot személyautó csütörtökön késő délután, amikor Nemeskeresztúr közelében az autó elé egy őz alatt.

Rablást kamuzott, rövid úton lebukott

Hatóság félrevezetésének gyanúja miatt indult eljárás egy kaposvári férfi ellen, aki rablást jelentett, de hamar kiderült, hogy csak kitalálta.

MTÜ: elektronikus úton igényelhetnek támogatást a szálláshely-szolgáltatók 

Mostantól visszaigényelhetik november 11. és december 10. közötti foglalásaikra a bevételkiesésük 80 százalékát a szálláshely-szolgáltatók. Az érintettek a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) felületén keresztül, elektronikus űrlap kitöltésével igényelhetik a támogatást, amelyet a Magyar Turisztikai Ügynökség még ebben az évben…

Baleset történt a 66-os úton, árokba csúszott egy autó

Árokba csúszott egy személyautó a 66-os főút Mánfa és Pécs közötti szakaszán. A balesethez a komlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínre érkeztek - derül ki a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjáról.

Őz ugrott egy autós elé Nagykanizsán a Vár úton

Ritka vadbaleset történt Nagykanizsán szerdán este. Nem jellemző, hogy nagytestű vadak merészkednek Kanizsa belterületére, de ezt most mégis megtörtént. Este 19 óra után Nagykanizsán a Vár úton közlekedett a Király utca irányából, a Bajcsy-Zsilinszky út felé egy 36 éves kanizsai férfi egy személygépkocsival, amikor egy bokros területről egy őz…

A közterület-felügyelet vezetőjét keresi pályázaton Újbuda

Újbuda Önkormányzata közterület-felügyelet vezetőt keres, pályázaton, határozatlan időre, de hat hónapos próbaidővel.A pályázat beérkezésének határideje: 2020. december 31.Ha tudtok valakit, aki talpraesetten szervezné, vezetné és irányítaná az Újbuda Közterület-felügyelet munkáját, és megvan hozzá a megfelelő végzettsége is, itt, az…

Jogi úton próbálják visszafordítani görög ortodoxok a Hagia Sophia mecsetté alakítását

ma.hu
-
 20.11.25 21:30Külföld

A panaszosok azzal érvelnek beadványukban, hogy az átalakításról szóló döntés a kulturális örökségvédelemre vonatkozó, 1972-es UNESCO-konvenció megsértését jelenti.