Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 360 hír

Nap képe: Bemutatták az első Tram-train szerelvényt Szentesen

Január 20-án került sor az egyedülálló eseményre. A fotót a MÁV Járműbiztosítási telephelyén kapta lencsevégre az MTI fotóriportere.

Hajósi pincében és lakásban termesztettek kábítószert Kiskunmajsán - fotók, videó

Blikk
-
 Ma 11:08Belföld

Két férfi egy hajósi pincében és egy kiskunmajsai ingatlanban termesztett kábítószert. Az egyik férfi barátnője is tudott az esetről, így mindhármuk ellen eljárást indítottak a kiskunhalasi rendőrök.

Borospincében termesztették a kábítószert, rács mögé dugták a párost

Nem tudták úgy eldugni a palántákat, hogy a rendőrök ne bukkanjanak rá.

Kannabiszt termesztett a testvérpár

Kábítószer-ültetvényeket fenntartó testvérpárt buktattak le a rendőrök. Egyikük kunpeszéri otthonában, valamint a szüleik budapesti lakásán összesen 177 tő kannabiszt termesztettek. Az ügyészség a letartóztatásukat kezdeményezi.

Borospincében és lakásban termesztették a kábítószert Majsán

Egy hajósi pincében és egy kiskunmajsai ingatlanban találták meg a kiskunhalasi rendőrök az ültetvényeket.

Borospincében és lakásban termesztettek drogot

Egy hajósi pincében és egy kiskunmajsai ingatlanban találták meg a kiskunhalasi rendőrök az ültetvényeket – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Borospincében és lakásban termesztették a kábítószert

Borospincében és lakásban termesztették a kábítószert Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 22., p - 10:00 Egy hajósi pincében és egy kiskunmajsai ingatlanban találták meg a kiskunhalasi rendőrök az ültetvényeket.

Célegyenesben az Orosháza és Szentes közötti út felújítása

Beol
-
 Ma 09:52Belföld

Várhatóan 2021 tavaszán megkezdődhetnek az Orosháza és Szentes közötti út felújítási munkálatai – tájékoztatott a Magyar Közút megyei igazgatósága. A kiviteli tervek elkészültek, a szükséges építési engedélyt kiadták, további engedélyezési és közbeszerzési eljárások lefolytatását követően indulhat a kivitelezés.

Ez várható idén a médiapiacon

A gazdasági újjászerveződés éve is lesz az idei a médiapiacon, amikor a kiadók egyre inkább az előfizetések és az e-kereskedelem felé fordulnak majd – két olyan, a jövő szempontjából ígéretes üzleti modell felé, amely hatalmas jelentőségre tett szert a járvány alatt és miatt – derül ki a Reuters Intézet tanulmányából. Míg a bizonytalanság…

Lebukott a budapesti testvérpár, akik cannabist termesztettek és adtak el

A rendőrség egy budapesti testvérpárról számolt be, akik a fővárosban és vidéken is termesztették a kábítószert.

Tőzsdenyitás előtt – Vegyes kezdés várható az európai tőzsdéken

Az indexek vegyes, mérsékelt változására lehet számítani pénteken az európai tőzsdék nyitásakor. A tőzsdén kívüli forgalomban kialakult árfolyamok alapján a vezető európai árfolyamindexek 0,1-0,2 százalék körüli vegyes irányú elmozdulással kezdhetik a pénteki kereskedést. Az európai tőzsdék az indexek széles ingadozása után veszteséggel…

Áramszünet várható a kerület több pontján is jövő héten

A következő hét folyamán a kerület több pontján is karbantartást végeznek az ELMÜ munkatársai. Mutatjuk, pontosan hol és mikor kell áramszünetre számítani.

Két ingatlanban is kannabiszt termesztettek

Őrizetbe vettek a rendőrök két budapesti férfit, aki a gyanú szerint kannabiszt termesztett egy budapesti és egy kunpeszéri ingatlanban – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) pénteken a police.hu honlapon.

Két ingatlanban is kannabiszt termesztettek

Őrizetbe vettek a rendőrök két budapesti férfit, aki a gyanú szerint kannabiszt termesztett egy budapesti és egy kunpeszéri ingatlanban – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) pénteken a police.hu honlapon.