Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 468 hír

Petőfi Sándor, Blaha Lujza és Szent-Györgyi Albert is üzent most mindenkinek

Blikk
-
 Ma 17:13Belföld

Oltásösztönző kampányt indított a Magyar Orvosi Kamara (MOK).

A világ negyedik legnagyobb autós cége hoz gyártást Szentgotthárdra

A világ 4. legnagyobb autóipari konglomerátuma, a Stellantis-csoport Magyarországra, Szentgotthárdra hozza az 1,6 literes benzinmotorok új generációjának gyártását – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken, Budapesten.

Szünetelnek a misék a Szent István-bazilikában, a káplánok is koronavírusosak

A Szent István Bazilika személyzetét is meg kell vizsgáltatni az elhunyt segédpüspök Covid-fertőzöttsége miatt.

Új motor gyártása indulhat Szentgotthárdon

Mindkét szabvány PSA benzinmotort gyártják majd a magyar motorgyárban, amely már a Stellantis cégére alatt működik tovább.

Újabb Szabó Magda filmadaptáció várható

Az ajtó és a Pilátus után Szabó Magda regényei közül most a Für Eliset fogják filmre vinni. Dombrovszky Linda filmrendező másodjára készül képernyőre vinni Szabó Magda könyvet. A Pilátus című, 1963-as regényből 2019-ben jelent meg rendezésében filmadaptáció. A Szabó Magda művekből készült televíziós alkotások eddig nagy sikernek…

Szentgotthárdon gyárt benzinmotorokat az új autóipari óriás

A világ 4. legnagyobb autóipari konglomerátuma, a Stellantis-csoport Szentgotthárdra hozza az 1,6 literes benzinmotorok új generációjának gyártását.

Újabb motorral bővül az Opel Szentgotthárd portfóliója

A Stellantis Csoport 1,6 literes benzinmotor-gyártást hoz Szentgotthárdra. A magyarországi Opel így fontos szerepet kap az újonnan létrejött vállalatcsoport új hibrid stratégiájában, hiszen a motorokat hibridautókba szerelik majd.

3300 elo?! – Tizenhárom éves játékost igazolt a Natus Vincere

Leet
-
 Ma 16:15Gaming

A Natus Vincere hivatalos oldalán jelentette be, hogy akadémiájuk egy újabb játékossal lett gazdagabb. A fiókcsapat nyolcadik tagja nem más, mint Dmytro “Dem0N” Myroshnychenko, egy 13 éves ukrán tehetség Dnipro városából, akire Faceit-en figyelt fel az egyik legnagyobb esport szervezet. A fiatalember brutális statisztikákkal…

A Stellantis-csoport 1,6 literes benzinmotor-gyártást hoz Szentgotthárdra

Szentgotthárd fontos szerepet kap az újonnan létrejött Stellantis-csoport új hibrid stratégiájában.

Bezárják és fertőtlenítik a Szent István Bazilikát, a káplánok koronavírus-tesztje is pozitív lett

Erdő Péter bíboros szerint ez az egyetlen lehetőség arra, hogy még a nagyhét előtt újraindulhasson a liturgikus élet Budapest főtemplomában.

Lezárták a Szent István-bazilikát, mert több covid-fertőzöttet találtak

Koronavírus-fertőzés következtében elhunyt Snell György segédpüspök, a budapesti Szent István-bazilika plébánosa. Miután a plébánián szolgáló káplánoknak is pozitív lett a teszteredménye, megvizsgálják a világi dolgozókat is, és szüneteltetik az istentiszteleteket a bazilikában - derült ki Erdő Péter bíboros Facebookon közzétett videoüzenetéből.

Orbán Viktor bejelentése: egy dologban szigorítás várható

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió péntek reggeli "Jó reggelt, Magyarország!" című műsorában beszélt arról, hogy a határoknál mindenképpen szigorításokra lesz szükség.

Mi várható 2021-ben a kerékpárpiacon? – Merida, Northwave, Bryton

Bikemag
-
 Ma 15:33Sport

A kerékpáripart teljesen felborította a koronavírus-járvány, egyre többen tapasztaltuk, hogy nem is olyan egyszerű a katalógusból kiszemelt kerékpárt megvenni vagy bizonyos alkatrészek beszerzése is komoly nehézségekbe ütközik. Ennek kapcsán megkerestük a hazai piac nagyobb szereplőit, hogy megkérdezzük náluk mi várható 2021-ben.…

Koronavírusban hunyt el a Szent István Bazilika plébánosa, Snell György

Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke ma hajnalban hunyt el.

„Snell György püspök életéért és szolgálatáért hálásak vagyunk” – koronavírusban elhunyt a Szent István-bazilika pléb…

Koronavírusban elhunyt a Szent István-bazilika plébánosa, Snell György. A bazilikában szolgáló káplán atyák is elkapták a fertőzést, emiatt szünetelnek a misék a bazilikában. Meghalt a plébános Február 26-án, pénteken hajnalban visszaadta lelkét Teremtőjének Snell György, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke, a Szent…