Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A BKK válasza a "furcsa formájú jegyekről" szóló cikkünkre

A hírportáljukon megjelent, „Ne lepődj meg, ha furcsa formájú jegyet ad a BKK-automata” című cikkükkel kapcsolatban tájékoztatjuk: a fotón látható gyűjtőjegyek vagy a jegytekercs megakadása, megcsúszása, vagy a nyomtató érzékelési hibája miatt vékonyabbak a szokásosnál. Amennyiben ilyen hibajelenség lép fel, és arról az automaták…

Kiborult a főfideszes az ellenzéki képviselőre: durván személyeskedő és sértegető hangnemben üzent

Orbán Viktor nélkül, Hadházy Ákos kitiltásával indult a Parlament tavaszi ülésszaka. A független képviselő akciója miatt Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője nagyon kiborult, személyeskedő és sértegető hangnemben üzent “Stop propaganda!” ezzel a felirattal ellátott táblát lógatott a karzatról Hadházy Ákos a házelnök feje fölé Parlament…

Még tavasszal minden okmányirodában, kormányablakban lesz jelnyelvi szolgáltatás

Jelenleg kilencven kormányablakban érhető el a Kontakt jelnyelvi szolgáltatás, várhatóan májusra valamennyi kormányablakban és okmányirodában akadálymentesen intézhetik ügyeiket a hallássérültek – mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatás működtetéséért felelős helyettes államtitkára hétfőn Budapesten.

Hiába szólt be a TASZ Karácsonynak a Hír TV bojkottja miatt, ő továbbra sem enged

A TASZ szerint Karácsony Gergely főpolgármester akkor sem választhatja meg, hogy kikhez szól, ha egyébként a kormányzat részéről már ez számít megszokottnak. Az Azonnalinak Karácsonyék stábja azt mondta, bojkottjuk csak a tévés szereplésekre vonatkozik, de az fenn is marad.

Részvételi költségvetés: ha nem megy ez az internetes szavazósdi, van, ahol személyesen segítenek

Még tizenegy nap van hátra a szavazásból, hogy melyik tervet tartjátok a legjobbnak, a közösségi költségvetésből melyik is valósuljon majd meg.Szavazni eddig csak online lehetett, de nem is olyan egyszerű a dolog.Regisztrálni kell hozzá, hogy tudják, hol laksz (csak olyan projektre tudsz szavazni, ami téged közvetlenül érint).És ez nem csak az…

A Tasz levélben szólítja fel Karácsonyt, hogy ne bojkottálja a HírTV-t

444
-
  Ma 09:18 Belföld

"Közhatalmat gyakorló választott tisztségviselőként nem hozhat ilyen döntést."

Minden okmányirodában, kormányablakban lesz jelnyelvi szolgáltatás májusra

Minden okmányirodában, kormányablakban lesz jelnyelvi szolgáltatás májusra

Májusra minden okmányirodában és kormányablakban lesz jelnyelvi szolgáltatás

Jelenleg kilencven kormányablakban érhető el a Kontakt jelnyelvi szolgáltatás, várhatóan májusra valamennyi kormányablakban és okmányirodában akadálymentesen intézhetik ügyeiket a hallássérültek - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatás működtetéséért felelős helyettes államtitkára hétfőn Budapesten.

Miért egymással balhéznak az ellenzéki pártok Kaposváron?

Magyar Narancs
-
  Ma 08:00 Belföld

A napokban formálisan is véget vetettek az összefogásnak. Mi vezetett idáig?

Picasso életművét szólaltatta meg az Alba Regia Szimfonikus Zenekar

Feol
-
  Ma 07:40 Kultúra

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar rendhagyó ismeretterjesztő koncertjén ezúttal Pablo Picasso került a középpontba a PartiTúra Ifjúsági Hangversenybérletben.

Második nagy sikerét aratta a szezonban a Szolnoki MÁV

Szoljon
-
  Ma 07:16 Sport

Visszatekintünk a Szolnoki MÁV vasárnapi 2–1-es sikerére, az NB II. idei szezonjában nem sűrűn fordult elő, hogy élcsapatot verjen meg együttesünk.

Elegem van a konfliktusokból, a félreértett szavakból, az őszinteség jegyében odavágott mondatokból

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

A kommunikáció gyökerét az egyéni felelősségvállalás jelenti: érzelmeink helyes felismerését követően merjük a kimondott szavakkal is kifejezni azokat, vállalva a következményeket, vallja Somogyi Erika HR tanácsadó.

Szolgálati lakást, több millió forintot is kaphat az üres praxist választó háziorvos 

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Országos ágazati probléma az orvoshiány, a leküzdésére, amint az körképünkből kiderül, Vas megyében is tesznek erőfeszítéseket az önkormányzatok.

Újra rabolt: idős nőt kábított el egy szolnoki férfi

A Szolnoki Járásbíróság 2020. február 17-én elrendelte egy szolnoki férfi letartóztatását rablás bűntette miatt.