Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 287 hír

Ezek a magyarok a lejetnek járványválság nagy nyertesei: Nógrádnak is kijut a jóból

 A koronavírus-járvány nyomában terjedő gazdasági recesszió ugyan várhatóan még egy jó darabig velünk marad, ám a korlátozások hoztak pozitív dolgokat is az életünkbe. Ilyen például az, hogy a korlátozások miatt sokan átértékelték...

Zergegida született a Szegedi Vadasparkban – fotók

Az állatkertekben ritkaságnak számító kisállat május 19-én jött világra. A hazai állatkertek közül elsőként a Szegedi Vadasparkban született zerge, a gidát a látogatók is megfigyelhetik az Alpokban és a Kárpátokban is őshonos párosujjú patások sziklákkal tarkított dombos kifutójában – írja az MTI. A vadaspark zergéi februárban érkeztek a…

Zergegida született a Szegedi Vadasparkban

A hazai állatkertek közül elsőként a Szegedi Vadasparkban született zerge (Rupicapra rupicapra), a gidát a látogatók is megfigyelhetik az Alpokban és a Kárpátokban is őshonos párosujjú patások sziklákkal tarkított dombos kifutójában - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató szerdán az MTI-t.

Zergegida született a Szegedi Vadasparkban

A világ állatkertjeiben összességében mintegy száz egyedet gondoznak ebből a fajból.

Szenzáció! Zergegida született a Szegedi Vadasparkban

A hazai állatkertek közül elsőként a Szegedi Vadasparkban született zerge (Rupicapra rupicapra), a gidát a látogatók is megfigyelhetik az Alpokban és a Kárpátokban is őshonos párosujjú patások sziklákkal tarkított dombos kifutójában.

Nézze, milyen cuki zergegida született a Szegedi Vadasparkban!

A hazai állatkertek közül elsőként a Szegedi Vadasparkban született zerge (Rupicapra rupicapra), a gidát a látogatók is megfigyelhetik az Alpokban és a Kárpátokban is őshonos párosujjú patások sziklákkal tarkított dombos kifutójában - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató szerdán az MTI-t.

Elbocsátott jogász a fegyveres rabló, aki könnyes szemmel kért pénzt egy szegedi virágboltostól

Az 51 éves férfit februárban küldték el a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalból, most rablással gyanúsítják.

Újabb részletek a szegedi virágbolti rablásról

Egy helybeli jogászt tartóztattak le a rendőrök.

Balla Ingatlan: Az agglomeráció és a külső kerületek lehetnek a megváltozott ingatlanpiac nyertesei?

Az elmúlt két hónapban az ingatlantulajdonosok szembesülni voltak kénytelenek azzal, hogy az az ingatlan, melyben laknak, és amelyet korábban megfelelőnek vagy legalábbis elfogadhatónak tartottak, a rendkívüli körülmények, a hosszú otthon tartózkodás idején nem azt a kényelmet és minőséget nyújtotta, amit elvártak otthonuktól.

Online szülői értekezletet tart a Szegedi Tudományegyetem

Promenad
-
  Ma 08:32 Megyei

Június 6-án, szombaton 10 órától online szülői értekezletet tartanak a Szegedi Tudományegyetemen. Az érdeklődő középiskolások, tanáraik és szüleik mindent megtudhatnak a felvételivel kapcsolatos teendőkről, az SZTE képzéseiről, az intézmény nyújtotta lehetőségekről és arról, hogy miért érdemes a Szegedi Tudományegyetemet választani.

Kirúgott jogász rabolta ki a szegedi virágboltot

Az 51 éves férfi fegyverrel akart kirabolni egy postát és egy virágboltot Szegeden. Korábban jogászként dolgozott, de kisiklott az élete.

1,3 milliárdot ad az állam a szegedi Hotel Forrás bővítésére

A Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatán nyert 1,3 milliárd forint támogatást a szegedi szálloda, ami Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik.

A koronavírus nyertesei: még jól is járhatnak a járvánnyal a nógrádi kistermelők

A koronavírus-járvány nyomában terjedő gazdasági recesszió ugyan várhatóan még egy jó darabig velünk marad, ám a korlátozások hoztak pozitív dolgokat is az életünkbe. Ilyen például az, hogy a korlátozások miatt sokan átértékelték eddigi vásárlási szokásaikat, és a jövőben - a vírus elvonulta után is - sokkal nagyobb hangsúlyt helyeznek majd a…