Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 245 hír

Kovács István lehet Szájer József utódja

Szájer József a mai napon lemondott EP-képviselői mandátumáról. A listán őt 14. helyen az Alapjogokért Központ alapítója, Kovács István követi.

A fideszes „Facebook-harcosokat” toborzó Kovács István készülhet Szájer József helyére

Index
-
 Ma 16:25Belföld

Az Alapjogokért Központ alapítója következik a Fidesz EP-listáján.

Kivágták a Szent István körúti véderdőt

Baon
-
 Ma 15:30Belföld

Eltűntek a fák Kecskeméten, a Szent István körúton, a körúti társasházak és a Bramac cserépgyár közötti, valamint a Dachser telephelye előtti részen.

Csúcstechnikás stream-stúdióval jelentkezik az Örkény István Színház

Sztrímház az egész világ az év tizenkettedik hónapjában.

Két hét alatt 1000%-ot emelkedett egy új defikereskedelemi platform

A SynLev pár hete indult és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy decentralizált módon shortoljanak és longoljanak ethereumot. Lehet, hogy nagyot zuhant az ethereum és a bitcoin, de ez nem

Ujhelyi István: Megint megmutatta embertelenségét a Fidesz

„Több tízezer magyart és több százezer európait érint a hajléktalanság, ezért átfogó közösségi megoldás kell rá. Szégyen, hogy a Fidesz képviselői azon kevesek közé tartoznak, akik nem szavazták meg az erről szóló javaslatot” – jelentette ki vasárnapi online sajtótájékoztatóján Ujhelyi István európai parlamenti képviselő.

16 éve hunyt el Bubik István

Gondola
-
 Ma 11:37Kultúra

Tragikus hirtelenséggel, autóbalesetben hunyt el Bubik István, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész - autója 2004

Könyvadomány a Bendász István Görögkatolikus Könyvtár és Levéltárnak (videó)

Pusztai Bertalan egykori nagyberegi lakos hagyatékából gyermekei mintegy ezer könyvet adományoztak a Bendász István Görögkatolikus Könyvtár és Levéltárnak.

Fekete Istvánra emlékeztek az olvasópályázattal

A harmadik osztályosok voltak a legaktívabb résztvevői a Bogáncs gyermekkönyvtár által az Országos Könyvtári Napok

Diagnosztizálták a Semmelweis Egyetemen az első koronavírus okozta sokszervi gyulladást kisgyermeknél

A szinte tünetmentesen lezajló koronavírus fertőzés később súlyos szövődményeket okozhat gyermekeknél. A második hullám alatt sok gyerek került már kórházba emiatt Magyarországon.

Top 10-ben a Pannon Egyetemen végzettek fizetése

Komoly értéke van a magyar munkaerőpiacon a Pannon Egyetemen szerzett diplomának. A vehir.hu a Figyelő Felsőoktatási Rangsor 2021-es kiadására hivatkozva arról ír, hogy a veszprémi campuson végzett friss diplomás munkavállalók havi bruttó átlagjövedelme  országos összevetésben a hatodik helyet érte e.   A Pannon Egyetemen…

Gáspár István atya: A járvány kihívás elé állítja az ünneplőket

Elérkezett advent, a várakozás időszaka, amikor Krisztus születésére készülünk. A mostani ünnep azonban távolról sem igazodik a korábban megszokottakhoz.

Tarlós István feljelentést tesz Hadházy ellen rágalmazás miatt

Hadházy Ákos a 3-as metró közbeszerzése kapcsán Facebook-oldalán bűncselekményekkel vádolta meg a korábbi városvezetést

Szabó atya – Szabó István piarista atyára emlékezem

Montázs Magazin
-
 Tegnap 23:31Könyv

Iskolánk, a kecskeméti Piarista Iskola alapításának 295. évfordulójára a felső tagozat diákönkormányzata Kis piarista teadélutánt szervezett. Meghívta az intézményben tanító piarista öregdiákokat, valamint a Kalazanci Szent Józsefről szóló darab gimnazista szereplőit is. A találkozó befejezése előtt a DÖK vezetői oklevéllel köszönték meg a…