Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 437 hír

Az amerikai Zirc

Gondola
-
 Ma 23:16Kultúra

Kevéssé ismert a város magyar büszkesége, a Zircről indult ciszterci atyák által 1956-ban alapított Our Lady of Dallas apátság, ahonnan a sajnos egyre inkább fogyatkozó magyar alapító atyák egyik kiválóságának gyászhíre indított az amerikai magyar emigráció e sikertörténetének felelevenítésére.

Durva tempó: három hét alatt ötmillió amerikai kapta el a koronavírust, gyorsul a járvány

Átlépte a huszonötmilliót a koronavírussal fertőzöttek száma az Egyesült Államokban; a járvány kezdete óta 417 538 ember halt bele a vírus okozta Covid-19 betegség szövődményeibe - derült ki a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnapi összesítéséből.

Liam Neeson letarolta az amerikai mozikat

Vezess
-
 Ma 21:32Film

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

Elnöki beiktatás helyett letartóztatásokat és kivégzéséket, katonai hatalomátvételt akartak a QAnon-hívők

Most nagyon csalódottak, de még mindig azt remélik, a volt elnök irányít a háttérből.  2017-ben jött létre az úgynevezett QAnon-mozgalom, amelyik azon az összeesküvéselméleten alapszik, hogy egyfelől Egyesült Államokat és a világot egy pedofil-sátánista-kannibál összeesküvés irányítja, amit a demokraták és a liberálisok…

Katonai puccsra, demokrata politikusok és hollywoodi sztárok letartóztatására és kivégzésére számítottak Trump támo…

Most nagyon csalódottak, de még mindig azt remélik, a volt elnök irányít a háttérből.

Elvitték az amerikai történelem harmadik legnagyobb lottónyereményét

Az amerikai történelem harmadik legnagyobb lottónyereményét viheti haza egy szerencsés. Egymilliárd dollárt, vagyis átszámítva majdnem 300 milliárd forintot nyert. Igaz, a pénzből még adóznia kell. Eddig még senki sem jelentkezett a mesés összegért. Ha ez megtörténik, az ottani szabályok miatt, az egész ország megtudhatja, ki a mázlista.

Ma ünnepli nyolcvanadik születésnapját az amerikai énekes, Neil Diamond

hirado.hu
-
 Ma 18:32Zene

Az énekest Golden Globe-díjra jelölték és a filmzenét tartalmazó albuma ötmillió példányban kelt el, ugyanakkor Diamond elsőként kapta meg a frissen alapított, a legrosszabb színésznek járó Arany Málna-díjat.

Máshol a kormány valamelyik tagja rendszeresen és az újságírók előtt beszél a járványhelyzetről

RTL Klub
-
 Ma 18:27Bulvár

A kormány valamelyik tagja rendszeresen és az újságírók előtt beszél a járványhelyzetről - több szomszédos országban. Például Ausztriában a kancellárt plexifal választja el a sajtó képviselőitől és így válaszol a helyszínen feltett kérdésekre. Magyarországon a miniszterelnök főleg a Facebookon tájékoztat, vagy az állami rádió munkatársának…

A melbourne-i karanténban izgul a történelmi siker előtt álló csapatáért az amerikai teniszező

Eurosport
-
 Ma 18:22Sport

Ezúttal nem csak átvitt, de a szó legszorosabb értelmében is az ő csapatáról van szó: a Buffalo Bills ugyanis a Pegula család birtokában van.

Fődíjas mérleghinták az amerikai-mexikói határon

Euronews
-
 Ma 17:03Kultúra

Az installáció darabjai a határon lévő kerítés résein keresztül kötik össze a két országot.

Egy új előrejelzés szerint 569 ezer amerikai halhat meg májusig koronavírusban

Májusig 569 ezer amerikai áldozata lehet a koronavírusnak, ez kicsivel magasabb az eddig prognosztizált 567 ezernél – idézi a University of Washington kutatását a CNN.

Meghalt Walter Bernstein amerikai forgatókönyvíró

A forgatókönyvíró nevéhez számos világsiker – többek között A hét mesterlövész és a Viszontlátásra a pokolban – fűződik.

Meghalt Walter Bernstein amerikai forgatókönyvíró

Bernstein, a hidegháborús korszakban álnéven írt forgatókönyveket.

Tajvan békén hagyására szólította fel Pekinget az amerikai külügy

Index
-
 Ma 15:36Külföld

Folytatódik a sziget körüli erőfitogtatás.