Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Olasz étteremből visznek ebédet a Szent Imre Kórházba: pizzával segítik a hősök munkáját

Blikk
-
 Ma 03:15Belföld

Szerencsére elég közel vannak, így még az étel sem hűl ki, mire a futár megérkezik vele.

Nélkülük talán már nem élne a sofőr- Olvasónk szeretné kifejezni háláját a Szentendrei úton történt balesetnél megállt ci…

Mint arról beszámoltunk súlyos baleset történt vasárnap este a Szentendrei úton. Egy autós csapódott oszlopnak, majd beszorult a roncsba, a…

Ferenc pápa a fiatal katolikus vállalkozóknak intézett felhívást

Liner
-
 Tegnap 23:02Külföld

Ferenc pápa arra kérte az ifjú katolikus vállalkozókat egy szombati videóüzenetében, hogy egy új gazdasági modellt hozzanak létre, amellyel egyszerre lehet megmenteni a „haldokló bolygónkat” és segíteni a szegényeket és rászorulókon.

Maruzsa: Az iskolák működésének fenntartása a cél

Hetvenegy általános iskolában van rendkívüli tanítási szünet, ez az 1–8. évfolyamon tanító intézmények kevesebb, mint három százalékát jelenti – mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára, aki…

31 lélegeztetőgépet kapott a Szent Borbála Kórház

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ és az Egészségügyért Felelős Államtitkárság jóvoltából orvostechnikai eszközöket kapott a tatabányai kórház.

Komárom önkormányzata felújíttatja az örsújfalui óvoda tetőszerkezetét

Parameter
-
 Tegnap 21:26Határtalan

A közös szlovák–magyar óvoda épületét a 2018/2019-es tanévben kívül és belül is felújították. „A rossz szigetelés miatt azonban folyamatosan beázott a tető, a legutóbbi kiadós esőzés alkalmával is ez történt, ennek következtében jelentős kár keletkezett” – tájékoztatott az önkormányzat. TASR

Elkezdődött a Kurjantó iskola felújítása

Hiros
-
 Tegnap 20:48Megyei

Közösségi tér és szálláshely is lesz az az épület, amit most újítanak fel Fülöpszállás közelében. Az egykori Kurjantó iskola már régóta üresen állt, ezért a település önkormányzata évekkel ezelőtt eltervezte, hogy bár más funkcióval, de ismét működő állapotba hozza az épületet. A kormányzat segítségével ez az álom most meg is valósul.

A sepsiszentgyörgyi óvodapedagógusok is kapnak pénzt okoseszközre

Sepsiszentgyörgy önkormányzata kiterjesztette a távoktatáshoz szükséges számítástechnikai eszközök vásárlását támogató programját az óvodapedagógusokra is.

A zsarolás nem teremthet iskolát

Ezzel a címmel közölt kommentárt a konzervatív német Frankfurter Allgemeine Zeitung, feltéve a kérdést: a notórius másként gondolkodóknak talán el kellene gondolkodniuk azon, hogy nem akarnak-e az EU tagjai helyett az unió partnerei lenni. Igaz, akkor kevesebb pénzhez jutnának.

18 ezer szülő kéri az óvodák és iskolák bezárását, keddtől visszatér az idősek vásárlási sávja

A kormány továbbra is a közoktatási intézmények bezárása ellen van, a héten megkezdődött az óvónők, a pedagógusok, az egészségügyi, illetve a szociális dolgozók tesztelése.

Az USA legfiatalabb női képviselője a power dressing iskolapéldája: Alexandria Ocasio-Cortez ruhái önbizalmat sugallna…

Femina
-
 Tegnap 19:06Divat

Alexandria Ocasio-Cortez mindig olyan szettekben jelenik meg, amelyekből csak úgy sugárzik a magabiztosság.

Elkészült a nekézsenyi óvoda

Boon
-
 Tegnap 18:00Belföld

A hetvenmilliós fejlesztés időszerű volt a faluban, a költözés közös összefogással valósult meg.

A digitális oktatás a megoldás az iskolai bántalmazásra?

Napidoktor
-
 Tegnap 17:35Életmód

Sokkal kevesebb bántalmazást tapasztaltak a gyerekek a koronavírus-járvány miatt bevezetett digitális oktatás hatására – állapította meg egy közép-európai felmérés, amelynek eredményét szerdán juttatták el az MTI-hez. A felmérés szerint Magyarországon a megkérdezettek 9 százaléka tapasztalt a gyerekektől, 10 százaléka a tanároktól bántalmazást.…

Szentesen szerelik össze az első tram-traint

SzegedMa
-
 Tegnap 17:30Autó-motor

Tavasszal kezdődhet Szegeden a remíz építése.

Szentmise az elhunyt egyenruhásokért Szombathelyen

Vaol
-
 Tegnap 17:30Megyei

Tizenharmadik alkalommal emlékeztek nyugállományban elhunyt fegyveres és egyenruhás szolgálatot teljesítőkre – honvédekre, tűzoltókra, börtönőrökre, rendőrökre, határőrökre, pénzügyőrökre, mentőkre – szombaton délelőtt a székesegyházban.