Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 139 hír

Európai Parlament: Egyes tagállamokban „kormányzati propagandává silányult” a közmédia

A Fidesz továbbra is az állítólagos nyugat-európai balliberális médiatúlsúly miatt aggódik.

A tavalyi Erős Pistás után idén jön a négyszer erősebb Haragos Pista ízesítésű szaloncukor

Karácsonyi hiánycikké vált tavaly az Erős Pistás szaloncukor, és az óriási érdeklődést látva a kecskeméti Univer Product az idén már országosan forgalomba hozta. Újdonságként a lágyan csípős szaloncukrok mellé tett sokkal karakteresebb Haragos Pista változatot is. Így a bátrabbak kipróbálhatják, milyen az, amikor Erős Pista extra…

Ezen besírsz: az ellenzéki politikus totális hülyét csinált a parlamentben a Fideszből (+videó)

Zseniálisan csinált hülyét Fideszékből Mesterházy Attila, az MSZP parlamenti képviselője a parlamentben. Mesterházy Attila, az MSZP parlamenti képviselője nem hétköznapi módon szívatta meg Fideszéket. Rövidebb változat, a teljest keresd egy picit lejjebb Az ellenzéki képviselő többek között az alábbi gondolatokat olvasta fel a parlamentben: “Az…

Európai Parlament: A közmédia egyes tagállamokban kormányzati propagandává silányult

Az Európai Parlament szerint egyes tagországokban a kormányok állami hirdetések kiosztása révén növelik a médiára gyakorolt befolyásukat.

Koronavírusos lett az Rmdsz Hunyad megyei parlamenti képviselőjelöltje

Maszol
-
 Tegnap 19:01Határtalan

Széll Lőrinc elkülönítésbe vonul és online kampányol.

Berta Ádámnak ítélték idén a Hévíz Irodalmi Díjat a tavalyi esztendő legjobb írásáért

Zaol
-
 Tegnap 17:30Kultúra

Berta Ádám kapta a város irodalmi díját, amelyet immár hetedik alkalommal adtak át. A hagyományos fürdővárosi köszöntés ezúttal a járványhelyzet miatt elmaradt, a szerző az elismerést szűk körben, Cserna-Szabó András főszerkesztőtől vette át Budapesten.

Elfogadta a jövő évi költségvetést a horvát parlament

ProfitLine
-
 Tegnap 17:00Gazdaság

A módosító javaslatok megvitatása után a horvát parlament szerdán megszavazta a 2021-es költségvetést, amely 2,9 százalékos GDP-arányos államháztartási hiánnyal és 5 százalékos gazdasági növekedéssel számol.

Micsoda véletlen: amint megeredt Kočner majmocskájának nyelve, Fico új parlamenti választást akar kiharcolni 

Ezt szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be Robert Fico pártelnök. A népszavazás keretében arra kérdeznének rá, hogy az állampolgárok egyetértenek-e azzal, hogy a parlament egy alkotmánytörvény elfogadása által lerövidítse a választási ciklust, és 2021. június 30-ig előrehozott választásokra kerüljön sor. „A mai napon 30 parlamenti képviselő…

Magyarország parlamentáris diktatúra, 2022-ben félig szabad, de tisztátalan választásra készülhetünk

Volner János választási törvényt módosító indítványa ugyan tovább nehezíti az ellenzék dolgát, de lényegében a Fidesz által alakított úton megy tovább, vagyis, hogy a szavazólapon csak két lista legyen, a Fidesz-KDNP-é és az ellenzék közös listája – véli Tóth Zoltán választási szakértő. Bár a választási törvényeket bármeddig módosítani…

Lesöpörték Szél javaslatát, nem engedik otthonról végezni a parlamenti munkát

Az Alaptörvény nem engedi, hogy a járványhelyzet miatt online munkára váltson az Országgyűlés.

Végre meghallgathatja egy parlamenti bizottság az operatív törzs beszámolóját

A népjóléti bizottság munkáját ellehetetleníti a Fidesz bojkottja, de a honvédelmi bizottság fogadhatja Müller Cecíliáékat jövő csütörtökön.

Az Európai Parlament szerint a lakhatás alapjog, a tagállamoknak meg kell szüntetniük a hajléktalanság kriminalizációját

Mérce
-
 Tegnap 15:00Gazdaság

Bár a lakhatáspolitika nem tartozik az uniós hatáskörök közé, az EU különböző intézkedések révén, közvetett módon hatással lehet a lakhatás alakulására is.

Manfred Weber: a vétó felelőtlen, az Európai Parlament nem enged

A jogállamiság elvével kapcsolatos politikai feltételrendszer elleni fellépés veszélybe sodorhatja az Európai Unió hétéves költségvetését és a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítását célzó alap életbelépését - jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az Európai Parlament (EP) brüsszeli plenáris ülésén.

Európai Parlament: nem büntethető a hajléktalanság

Meg kell szüntetni a hajléktalanság büntethetőségét az EU valamennyi tagállamában. Erről szavazott meg állásfoglalást az Európai Parlament keddi plenáris ülésén. Magyarországon a közelmúltban óriási visszhangja volt a hajléktalanság kriminalizálásának. Az EP szavazása a magyar gyakorlatra is hatással lehet.