Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 209 hír

Továbbra is téma a magyarországi koronavírus-vakcinagyártás az oroszok közreműködésével

Szijjártó Péter a vakcina gyártási technológiája kapcsán elmondta, tárgyalnak arról is, hogy orosz gyártási technológia átadásával Magyarországon esetlegesen a gyártásnak, vagy annak egy részének a lokalizációját meg lehessen oldani.

Továbbra Is Szárnyal Az E-Kereskedelem

Mostanra már egyértelműen kijelenthető, hogy az online piac lett az egyik nyertese a koronavírus-járványnak.

Barnier Londonban: Továbbra is fennállnak a jelentős nézetkülönbségek a Brexit ügyében

HVG
-
 Ma 12:30Gazdaság

Nem jönne jól egy megállapodás nélküli kilépés, pláne, hogy a járvány miatt a britek így is az elmúlt 300 év legsúlyosabb válságával néznek szembe.

Kon: Az iskoláskor előtti intézmények továbbra is működni fognak

Predrag Kon epidemiológus, a köztársasági válságstáb tagja ma azt nyilatkozta, hogy azok a korlátozó intézkedések, amelyeket az elmúlt napokban hoztak, egy-két héten belül hozhatják meg

Ha az ünnepekre lazulnak a szabályok, az harmadik hullámot okozhat szakértők szerint

Olaj lehet a tűzre a kutatók szerint az, ha karácsony alkalmából nagycsaládi összejöveteleket tarthatnak az emberek. Érvek és ellenérvek.

Továbbra is szárnyal az e-kereskedelem

IT café
-
 Ma 11:25Infotech

Figyelembe véve az ajándékozottak körének szűkülését, az év végén inflációt meghaladó mértékű növekedés várható a költésekben, és az egy főre eső ajándékok értéke megnő.

Továbbra is készül a Szörnyecskék 3, már a forgatókönyv is megvan

Puliwood
-
 Ma 11:00Film

Chris Columbus nyilatkozott az esetleges harmadik filmről, de még semmi sem biztos.

Továbbra is kifogásolhatónak ítélik a levegő minőségét Szolnokon

Az elmúlt héthez hasonlóan továbbra is kifogásolható a levegő minősége Szolnokon a Nemzeti Népegészségügyi Központ szerint.

Gki Digital – Árukereső.hu: Továbbra is szárnyal az e-kereskedelem

Bár még bő egy hónap hátra van 2020-ból, az mostanra már egyértelműen kijelenthető, hogy a kereskedelmen belül az online piac lett az egyik nyertese a koronavírus-járványnak. A Black Friday időszak után, az év végi szezon hajrája ugyanakkor még hátra van, aminek kimenetele, dinamikája talán sose volt még ennyire…

Csehországban továbbra is látványosan csökken az új fertőzöttek száma

A kórházban kezelt betegek és a súlyos esetek száma is kevesebb. A Csehországban továbbra is látványosan csökken az új fertőzöttek száma bejegyzés először VIP-én jelent meg.

A szakértők szerint több hibát is vétett a kivitelező a 135-ös megyei úton

Több hibát is vétett a kivitelező, amelyek miatt három helyen leszakadt a tavaly felújított 135-ös megyei út Kobátfalva és Firtosmartonos között – derült ki az ügyet vizsgáló szakértők elemzéséből. Az út jelenleg használható, noha van, ahol nem teljes szélességében.

Nagyra értékelik Müller Cecíliát a szakértők

Napi.hu
-
 Ma 08:15Belföld

Müller Cecília országos tisztifőorvos minden őt ért bírálat ellenére jól látja el azt a feladatot, amit a kormány rábízott - vélik politológusok, akik elsősorban kommunikációs szempontból találják

Szakértők szerint Szerbiában egy héten belül kiegyenesedhet a járványgörbe

December elejére kiegyenesedhet a járványgörbe Szerbiában, ha mindenki betartja a szükséges elővigyázatossági intézkedéseket – véli a koronavírus-járvány kezelésével megbízott válságstáb.

Továbbra is rengeteg az új fertőzött

A világszerte hivatalosan nyilvántartott koronavírus-fertőzöttek száma 60 930 094-re emelkedett, a halálos áldozatok száma 1 431 513-ra, a gyógyultaké pedig 39 027 684-re nőtt a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem péntek reggeli adatai szerint.