Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A széchenyis Lakatos Imre Partik 3. lett az országos rajzversenyen

A Magyar Természettudományi Múzeumban napokban rendezett, az „Év emlőse, a hiúz" záró rendezvényére, a színes rendezvényekkel tarkított Hiúz Gálára kapott meghívást a Széchenyi Iskola.   A Vadonleső Program keretén belül, az Agrárminisztérium és a Herman Ottó Intézet támogatásával meghirdetett „A hiúz titokzatos élete"…

Erste-vezér: sokkos állapotban voltunk, sztárország lettünk

Portfolio
-
  Ma 11:10 Gazdaság

Amikor Jelasity Radován 2011-ben az Erste Bankhoz érkezett, a devizaalapú finanszírozás gyakorlatilag sokkos állapotban tartotta az országot. Mára viszont fekete bárányból sztárország lettünk, a rekord ütemben bővülő Erste pedig „városibb” és digitálisabb bank lett olyannyira, hogy mobilbankot használó ügyfelei száma az elmúlt egy évben…

Olcsóbb lett a benzin - már 25 forinttal drágább a gázolaj

ATV
-
  Ma 11:05 Belföld

A benzin 4 forinttal lett olcsóbb ma, a gázolaj ára nem változott.

Munka nélkül sok pénz? Jókora bírság lett belőle

Jogosulatlan portfóliókezelés, befektetési elemzés, függő ügynöki tevékenység miatt 22,5 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Magyar nemzeti Bank (MNB) – a Nedolgozz.hu internetes honlap működtetőjére, H. Andrásra.

Drogbanda hét tagjának hosszabbítják meg a letartóztatását

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hét letartóztatásban lévő gyanúsított kényszerintézkedésének hosszabbítását indítványozta az esztergomi ügyészség.

A kormány nem elveszi, ellehetetleníti a színházakat, ha nem az diktátumuk alapján működnek

Ráharapott és nem ereszti a régen kinézett, eddig még nem teljesen bevett színházak maga alá gyűrését Orbán kormánya. Fegyverük a pénz, ami nélkül nehézkes a működés. Érzi, hogy újra Önnel babrálnak ki? A Gothár-botrány váltotta ki a kormány reakcióját – olvasható a Magyar Nemzet pénteki számában. A portál információi szerint konkrétan a…

Ismét a Sziget lett az angolok kedvenc külföldi fesztiválja

Idén is a Szigetet választották a legjobb külföldi fesztiválnak a UK Festival Awards díjátadóján, ahol egy kategóriában a kontinens Anglián kívüli fesztiváljait is díjazzák – közölte a Sziget sajtóirodája az MTI-vel.

Ismét a Sziget lett az angolok kedvenc külföldi fesztiválja

2018 után idén is tarolt a magyar rendezvény.

Ismét a Sziget lett az angolok kedvenc külföldi fesztiválja

2018 után idén is tarolt a magyar rendezvény.

Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

est.hu
-
  Ma 10:24 Zene

Csütörtök éjszaka adták át az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards díjait, ahol egy külön kategóriában a legjobb Anglián kívüli fesztivált is megválasztották. A "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában idén is a Sziget vitte el a pálmát.

Megint a Sziget lett az angolok kedvenc fesztiválja

Idén is a Szigetet választották a legjobb külföldi fesztiválnak a UK Festival Awards díjátadóján.

Az elemző szerint az Országgyűlés az ellenzéki botránypolitizálás terepe lett

A szólás és véleménynyilvánítás szabadsága a házszabály szigorítása után is megmarad.

A Gothár-botrány miatt változhat a színházak finanszírozása

A Magyar Nemzet információi szerint konkrétan a Katona József Színházban kialakult állapotok miatt készül megváltoztatni a kormány a kultúra finanszírozásának eddigi gyakorlatát.

Autós üldözés és lövöldözés lett a sikertelen ékszerrablásból

Két fegyveres rabló, az UPS csomagküldő szolgálat egyik alkalmazottja és egy járókelő meghalt egy sikertelen ékszerlopás utáni autós üldözésben és lövöldözésben a floridai Miamiban - közölték az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és a rendőrség illetékesei.