Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Volt ATO-s főorvos-helyettest vertek meg a Nemzeti Rákintézet bejáratánál Kijevben

Egy ismeretlen hátulról megtámadta és fejbe verte a Nemzeti Rákintézet bejáratánál Anatolij Sudrakot, az intézmény főorvos-helyettesét hétfő reggel Kijevben.

Balczó Zoltán nem vállalja a parlamenti alelnökséget

A politikus egy hete azzal a feltétellel fogadta el a felkérést, hogy Sneider Tamás nem várja el tőle a jelölés visszautasítását.

Tóth Bertalan nagyon nem elégedett a kormánnyal

Napirend előtti felszólalásában az MSZP-s frakcióvezető arról beszélt: "a járvány reflektorfénybe helyezte a Fidesz elmúlt 10 éves kormányzásának súlyos hibáit". A politikus "a szociális háló szétszakításáról, az egészségügy katasztrofális helyzetéről", és gazdasági hiányosságokról beszélt, ezért szerinte újjáépítésre van szükség.

Idén már nem lesz megtartva a New York-i Autószalon

autopro
-
  Ma 17:20 Cégvilág

A világjárvány folytán törölni kellett az eseményt, melynek helyszínén jelenleg egy koronavírussal fertőzöttek kezelésére felállított kórház működik.

Egy szingapúri kutatás megállapította: nem fertőz a koronavírus 11 nap után

Blikk
-
  Ma 17:19 Külföld

Egy új vizsgálat szerint a koronavírusos betegek 11 nap elteltével nem fertőznek tovább, még akkor sem, ha akkor még pozitív a tesztjük – írta a brit Daily Mail. A kutatásban megállapították, hogy egy beteg 7-10 napig lehet fertőző, miután a tünetek, például láz, köhögés jelentkeztek nála.

Gyorshajtás: A kanyart már nem tudta bevenni a sofőr

154 km/órát mutat a sebességmérő, miután a fekete kocsi megelőzte a civil rendőrautót a 84-es főúton, Vas megyében. A fedélzeti kamera rögzítette a gyorshajtót, a felvételt pedig az Országos Rendőr-főkapitányság hozta nyilvánosságra. Ezen a szakaszon legfeljebb 90-nel lehet menni, és az autóst ez láthatóan nem zavarta, mert tovább gyorsított.…

Menteni kellett a Pilisről egy túrázót, hordágyon vitték le

Blikk
-
  Ma 17:13 Belföld

A Pilisbe riasztották a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatot, miután egy ott túrázó asszony szerencsétlenül lépett, és lábsérülést szenvedett.

Metroid Prime Trilogy: nemsokára a Nintendo Switch-en is megjelenhet

theGeek
-
  Ma 17:13 Gaming

A Nintendo talán ezzel csillapítaná a kedélyeket, amíg a Metroid Prime 4 készül – és lenne értelme ennek. Az Inet, egy svéd forgalmazó már 2018-ban listázta a Metroid Prime Trilogy-t a Nintendo Switch-re, úgyhogy már jó ideje tudhatnak valamit odafenn északon. De ez még mindegy is, mert most már azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy már…

Inkább börtönbe megy, nem tud fizetni a 750 ezer forintra megbüntetett dudálós tüntető a Pesti Hírlapnak

Deák téri késelés, buszjáratok megszüntetése, testvéri ajándékozási illeték eltörlése – itt a hétfői Pesti Hírlap – Kétmillió forint büntetésnél tart Szabó Gábor, a nemrég 750 ezer forintra büntetett tüntető, Ligetvédő, akit sikerült elérnünk – Távolsági buszjáratok megszüntetésére készül az állam – Kósa Lajos szerint 3 milliárd forint marad az emb

Maros megye: a fertőzöttek száma nem, a halálesetek száma viszont nőtt

Nem emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma az utóbbi 24 órában Maros megyében, továbbra is 661 regisztrált esetet tartanak számon. 

Tüdőátültetést kellett végrehajtani egy koronavírusos betegen

A Bécsi Orvostudományi Egyetemen végezték az első tüdőátültetést koronavírusos betegnél Európában.

Akciótervvel segíti értékesítő hálózatát a Szerencsejáték Zrt.

Több mint 5 milliárd forinttal segíti kis- és középvállalkozóit a Szerencsejáték Zrt..