Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már három hónapja elköltözött feleségétől Vitray Tamás

Egy ország kapta fel a fejét a hírre, miszerint 87 évesen a válás mellett döntött Vitray Tamás. A Bors megtudta, hogy már hónapokkal ezelőtt magára hagyta feleségét.

Karácsony Gergely szerint az Orbán-kormány felrúgta a megállapodást, Pikó András háborút lát

Állítólagos párbeszédkészsége ellenére az Orbán-kormány két nap alatt két olyan törvénymódosító javaslattal is előállt, amely kemény beavatkozik az önkormányzatok működésébe. 

Darts: Adrian Lewis óriási feltámadással a negyeddöntőben

NSO
-
  Ma 01:17 Sport

Csütörtökön véget ért a 2019-es Grand Slam of Darts két estét felölelő nyolcaddöntője – három kiemelt búcsúzott idő előtt, a második Rob Cross, a hatodik Daryl Gurney, valamint a nyolcadik James Wade. Utóbbi a lehető legszorosabb csatában, honfitársa, a selejtezős Adrian Lewis keze által.

Darts: Adrian Lewis óriási feltámadással a nyolc között

NSO
-
  Ma 01:17 Sport

Csütörtökön véget ért a 2019-es Grand Slam of Darts két estét felölelő nyolcaddöntője – három kiemelt búcsúzott idő előtt, a második Rob Cross, a hatodik Daryl Gurney, valamint a nyolcadik James Wade. Utóbbi a lehető legszorosabb csatában, honfitársa, a selejtezős Adrian Lewis keze által.

Oka lesz, ha felemelt ekével megy a hókotró

Vannak utak, ahol csak a veszélyes részeket (íveket, emelkedőket, buszöblöket, útcsatlakozásokat) tolják-sózzák.

Megnyitotta kapuit a felújított Borsos Ház Budapesten

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 23:42 Kultúra

Borsos Miklós grafikus-és szobrászművész életművét bemutató állandó kiállítással nyitotta meg kapuit a művész egykori lakásában a felújított lakásmúzeum csütörtökön a budapesti Várnegyedben.

Jelentős gepida temetőrészletet tárták fel Tiszaug határában

A Kárpát-medence elmúlt fél évszázadának legnagyobb sírszámú gepida temetőrészletét tárták fel az elmúlt másfél évben Tiszaug határában a Kecskeméti Katona József Múzeum szakemberei – közölte Wilhelm Gábor ásatásvezető régész csütörtökön Kecskeméten. A Kecskeméti Katona József Múzeum régészeti osztályvezetője elmondta: az…

Stadionavató – Uruguay számára megtiszteltetés a fellépés

Oscar Tabarez szövetségi kapitány és Diego Godin csapatkapitány is megtiszteltetésnek nevezte, hogy a magyarok éppen az uruguayi labdarúgó-válogatottal játsszák pénteken a Puskás Aréna avatómérkőzését. “Szép és méltóságteljes a stadion. A város is tetszik, az emberek tisztelik a szépet és a múltat egyaránt. Az emberek finomakat esznek,…

Kiderült, mikor jön fel a bányából a Minecraft Dungeons

Gamer365
-
  Tegnap 22:57 Gaming

Spoiler: jövőre érkezik a mellékszál.

Mike Pompeo a terroristák visszafogadására szólította fel a terrorellenes nemzetközi koalíció tagjait

Washington régóta sürgeti, hogy ezeket a terroristákat és a családtagjaikat fogadják vissza azok az országok, ahonnan csatlakoztak a terrorszervezethez.

Felavatták ötéves tervünk új büszkeségét, a Népstadiont

Index
-
  Tegnap 22:27 Sport

Így adták át 1953-ban a több évtizedes várakozás, tervezgetés után elkészült stadiont. Nagyképes visszatekintésünkből kiderül, hogyan lett Vorosilovból Népstadion, mi tűnt fel az állambiztonságnak a csehszlovákok ellen, mikor kezdődtek a kettős rangadók, és mikor álmodtak először olimpiát oda.

Megérkeztek Németországba a Törökországból kitoloncolt feltételezett dzsihadisták

Elektronikus jeladó készülék viselésére lehet kötelezni a terrorcselekmény elkövetésére hajlandónak tartott embereket Németországban.

Stadionavató – Uruguay számára megtiszteltetés a fellépés

Oscar Tabarez szövetségi kapitány és Diego Godin csapatkapitány is megtiszteltetésnek nevezte, hogy a magyarok éppen az uruguayi labdarúgó-válogatottal játsszák pénteken ...

A szülői és munkáltatói felelősséget erősítheti meg az új szakképzési törvény

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) támogatja a szakképzési törvényhez benyújtott módosító javaslatot, amely a szülőket arra ösztönözné, hogy gyermekük egy biztos megélhetést jelentő szakma megszerzésével zárja tanulmányait – közölte az ITM szerdán az MTI-vel. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium is támogatja azt a…

Uruguay megtiszteltetésnek tekinti a stadionavatón való fellépést

Mandiner
-
  Tegnap 22:09 Belföld

A magyar-uruguayi mérkőzés pénteken 19 órakor kezdődik.