Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyar Virtus – Velünk élő legendák – Leslie Mandoki Bartók lemezéről

NullHatEgy
-
  Ma 17:23 Film

Sorozatunk második adásában az 1953-as, budapesti születésű, Németországban élő, de az egész világon elismert, magyarságát továbbra is teljes mellszélességgel vállaló zenei producert, Leslie Mandokit mutatjuk be. Bemutatjuk??? Igazából nem is kell bemutatni, hiszen rengeteget jár Magyarországra, szerepel a médiában és a közönség…

Támogatják a pedagógusok az iskolaőrség felállítását? Most kiderül!

Blikk
-
  Ma 17:22 Belföld

Szűcs Tamás, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke most elárulta, mi a véleménye az iskolaőrség felállításáról.

A Google mostantól a Google Drive-on is cenzúráz

BitcoinBázis
-
  Ma 17:18 Infotech

Mostantól a Google már a Drive-on elhelyezett személyes fájlokra is kiterjeszti a cenzúra politikáját. A Big Tech vállalatok keze mindenhova

Ékszereket és pénzt lopott el egy széfből egy kárpátaljai férfi Voliny megyében

Letartóztattak egy kárpátaljai férfit, aki 2019 májusában társával betört egy lakóházba a Voliny megyei Horohovo településen, ahol ékszereket és pénzt (400 ezer hrivnyát és 50 ezer dollárt) tulajdonított el a széfből.

Aknarészegen, jogosítvány nélkül csapodott a kerítésbe egy helyi férfi Iregszemcsén

A Tolna megyei Iregszemcsén május 27-én délután egy harminc éves helyi férfi elvesztette uralmát a kocsija felett, és egy kerítésnek csapódott.

150 millió forinttal járul hozzá a Gazdasági Versenyhivatal a magyar gazdaság újraindításához

Médiapiac
-
  Ma 17:14 GazdaságGVH

A GVH 150 millió forintot utal vissza saját költségvetéséből a központi büdzsébe, hogy hozzájáruljon a koronavírus okozta veszélyhelyzet gazdasági kárainak enyhítéséhez és a magyar gazdaság újraindításához.

Kép: alaposan összetört egy Lamborghinit a Psg kapusa

NSO
-
  Ma 17:13 Foci

Marcin Bulka, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának harmadik számú kapusa szülővárosához, Wyszogródhoz közel balesetezett: a 20 éves lengyel labdarúgó csúnyán összetört egy bérelt Lamborghinit – írja a psgtalk.com.

Mindenkinek van egy furcsa karantén alteregója. Te melyik csoportba tartozol?

woohoo
-
  Ma 17:10 Életmód

A globális krízishelyzet megmutatta, hogy egy váratlan, rendkívüli szituációban olyan személyiségjegyek törhetnek a felszínre bennünk, amelyekre még mi magunk sem számítottunk. Ha a karantén alatt furcsán viselkedtél, szinte magadra sem ismertél, akkor hadd nyugtassunk meg: nagyon sokan így voltunk ezzel. A kijárási korlátozások alatt…

Napi abszurd: egy csapat majom koronavírusos vérmintákat lopott Indiában

Az állatok rátámadtak egy egészségügyi dolgozóra és elragadták tőle a mintákat. Valószínűleg élelemnek gondolták.

Rohamosan lecsökkenhet az élelmiszerek ára? Most megszólalt egy szakértő

Blikk
-
  Ma 17:09 Belföld

A koronavírus okozta krízishelyzet nagyon megviselte az élelmiszeripari ellátóláncokat, azon belül is főleg a szójaellátás sínylette meg a járvány miatti túltermelést és munkaerőhiányt.

Egyetlen ilyen éjszaka után felgyorsulhat az öregedés

Női NetCafe
-
  Ma 17:08 Életmód

Aki négyből egy éjszakán kevesebbet alszik a kelleténél, annak a vérképéből máris látszik, hogy megnövekedtek a korai öregedéssel összefüggésbe hozható értékek – derül ki egy friss kutatásból.

A magyar pilóták magasban repülve emlékeznek majd Trianonra

Csütörtökön lesz 100 éve annak, hogy a békediktátummal megcsonkított Magyarország minden településén tiltakozásul egyszerre kondultak meg a harangok. Erre emlékeznek a magyar pilóták. A trianoni országvesztés századik évfordulójáról a magyar repülős társadalom, 2020. június 4-én országos emlékrepüléssel fog megemlékezni. Ugyanis…

Trianon tragédiája Baranyát sem kerülhette el egy évszázada, idegen kézre került a Drávaköz

Pécsi Újság
-
  Ma 17:06 Megyei

Nemzeti históriánk egyik, ha nem a legsötétebb napjának éppen évszázados fordulója van: a trianoni békediktátumot 1920. június 4-én írták alá a felek, közöttük a magyar küldöttség képviselői is. Utóbbiak persze nem önszántukból tették ezt. Ahogyan Apponyi Albert, tárgyalódelegációnk vezetője korábban megfogalmazta, Magyarországnak a…