Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mozambikban csaknem egymillió embert fenyeget éhínség a terrorizmus miatt

Az UNICEF több mint 200 olyan mozambiki menekült gyermeknek segít, akinek eltűntek a szüleik.

Mint egy McDrive, de hamburger helyett oltást kap az ember: megnyílt az első francia autós oltópont

A Saint-Jean-de-Védas településen kialakított központban naponta száz embert tudnak beoltani. "Az ötletgazda a helyi Saint-Jean klinika, amely a prefektúrának és a regionális egészségügyi hatóságnak néhány héttel ezelőtt javasolta a kísérlet elindítását" - mondta Alexandre Pascal, az egészségügyi hatóság részéről az AFP hírügynökségnek.…

Tömeges tesztelés volt Pécsváradon: minden második ember pozitív lett

Van olyan is, aki a két oltás után kapta el a koronavírus-fertőzést, bár most tünetmentes volt, csak a teszt mutatta ki, hogy újra pozitív lett - mondta el a polgármester.

Újabb zavargások és fosztogatások Minnesotában: 40 embert le is tartóztattak

Hétfő éjszaka újabb zavargások törtek ki Minnesotában, miután a tüntetők nem vettek tudomást a korábban elrendelt kijárási tilalomról és összecsaptak a rendőrökkel – számolt be kedden az MTI.

Már magyarul is élvezhetjük a The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag előzetesét

A The Suicide Squad - Az Öngyilkos osztag szereplőgárdájában ugyanis Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, Taika Waititi, Sylvester Stallone, Viola Davis és Alice Braga is felbukkan és ez korántsem az összes sztár, aki tiszteletét teszi a filmben.

Döbbenetes tény: 10-ből 6 ember szemét tette tönkre a járványidőszak

A járványidőszak nem csak az idegeinket és az immunrendszerünket, de a szemünket is komoly kihívások elé állította. A Google Trends adatai alapján Magyarországon az utóbbi évben másfélszer annyian keresnek rá a “szemcsepp” szóra, mint az azt megelőző 5 év alatt, egy külföldi kutatás szerint pedig 10-ből 6 embernek romlott a látása, vagy…

Aggasztó adat: A járvány idején óránként 100 ember került kórházba az alkohol miatt

Egy friss adat szerint óránként 100 ember került kórházba az alkohol és az ittasság okozta baleset miatt a koronavírus-járvány első hónapjaiban Angliában.

Akarod tudni, hogy meddig élsz? – hatalmas tudás került az emberiség birtokába

2003. áprilisában, pontosan 18 esztendővel ezelőtt elkészült a teljes emberi géntérkép, ami hatalmas lendületet adott a génkutatásnak. Óriási tudás került az emberiség birtokába.

Öt illegális migránst szállító embercsempésszel szemben intézkedtek a rendőrök Enyingnél

Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Borzalmas! Egymás után lett öngyilkos a testvérpár: "Álmomban látom a fiaimat"

Szörnyű, amit annak a walesi anyának át kellett élnie, akinek mindkét fia öngyilkos lett két hónapon belül. A fiatalabb testvér talált rá bátyjára, ennek hatására dobta el ő is az életét.

Hadházy: agyhalál a köbön, avagy ennyire hülyének nézi az embereket a propaganda

Mióta nem csak a focihoz ért a hazai lakosság nagy többsége, méghozzá nem felületesen, hanem virológusok országa is lettünk, talán nem kell bizonygatni, hogy arról a fránya Covid-vírusról sok rosszat el lehet mondani és azok ellenkezőjét is, de az bizonyított, hogy 1-2 napig "életképes", -ami nekünk akár a halált is jelentheti- utána ágyesz-bugyesz

„Az embereket érdekli a szex, én pedig nem pironkodom beszélni róla”

Humen
-
 Ma 19:11Életmód

Amikor kitaláltuk, hogy az újságban szereplő „bőrös téma” miatt a címlapra is becsempészünk néhány BDSM-kiegészítőt, Levente különösebb akadékoskodás nélkül ment bele az ötletbe. Persze azért kikötötte, néhány dolgot biztosan nem vesz fel. A fotózáson ezért volt biztonsági szavunk is – persze csak viccből. De megsúgom: az volt, hogy…

Végre magyarul is megtekinthető a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag első teljes előzetese!

James Gunn két Marvel-film között a DC-nek is rendezett egy képregényadaptációt, mely legalább annyira elborultnak tűnik, mint a riválisnál készített A galaxis őrzői-filmjei

Mozambikban közel egymillió embert fenyeget éhínség a terrorizmus miatt

Közel egymillió embert fenyeget éhínség Mozambikban az erőszak és terrorizmus miatt - figyelmeztetett kedden az Ensz Élelmezési Világprogramjának (WFP).

Újabb zavargások és fosztogatások Minnesotában, 40 embert letartóztattak

A sokkolója helyett véletlenül a lőfegyverét használta a rendőr, aki lelőtt egy fekete bőrű fiatalt.