Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felborult egy kisteherautó Pilisvörösvár és Pilisszántó között

A tűzoltók áramtalanították a járművet. Az oldalára borult egy kisteherautó a Pilisvörösvár és Pilisszántó közötti úton. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos és pilisvörösvári önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. (Katasztrófavédelem)

Eljárás indul egy iráni diplomata ellen Belgiumban egy bombaügy miatt

Egy iráni diplomata és egy belga házaspár ellen indul eljárás pénteken Belgiumban egy állítólagos bombával összefüggésben, amelyet egy száműzött iráni ellenzéki csoport által Franciaországban tartott tüntetés megzavarásra akartak használni – írja a BBC. A belga rendőrség szerint még 2018. június 28-án két iráni származású belga…

Pókember egyik legádázabb ellensége is visszatér az új filmben?

Promotions
-
 Ma 07:07Film

Peter Parker egyszer már legyőzte őt, de akkor sem volt könnyű.

Az egyezség, vagyis a magyar vádalku

Az egyezség tartalmát tekintve a felek akár az összes, de lehetőség van arra is, hogy csak egyes bűncselekmények tekintetében egyezzenek meg.

Lebontják a Partizan 2 épületét is

A villaszerű létesítmény történelmi értéket hordoz 

A közös ellenzéki listára terelés után még számítanak egy nagy csavarra Orbántól

Telex
-
 Ma 07:01Belföld

A legújabb módosítási terv még a két ellenzéki listát is megakadályozza, és egyetlen listára tereli a pártokat. Mivel az egyesülő ellenzék népszerűsége a kormánypártokéval vetekszik, ráadásul egy kényszerből mindenütt elinduló Mi Hazánk is inkább a Fidesztől vinne szavazatokat, még nem látni, miért annyira ez a kormánynak. Éppen ezért az…

Nyolc gólig meg sem állt a zagyvarékasi együttes

Szoljon
-
 Ma 07:01Sport

A megyei harmadosztályban három mérkőzést még lejátszottak, kettőt a 14. fordulóból, egyet pedig a 15. körből tudtak le a csapatok.

Felborult egy kisteherautó Pilisvörösvár és Pilisszántó között

Az oldalára borult egy kisteherautó a Pilisvörösvár és Pilisszántó közötti úton. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos és pilisvörösvári önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Árokba csapódott egy autó Sopronhorpács és Zsira között

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. Árokba csapódott, majd visszatért az úttestre egy személyautó a Zsira és Sopronhorpács közötti úton. Az esethez a csepregi önkormányzati és a peresznyei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomk

Drámai emelkedés, egy nap alatt tízezer halott

A világszerte hivatalosan nyilvántartott koronavírus-fertőzöttek száma 60 930 094-re emelkedett, a halálos áldozatok száma 1 431 513-ra, a gyógyultaké pedig 39 027 684-re nőtt a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem péntek reggeli adatai szerint.

Elvonult a világ elől, Lajcsi remeteként él egy csónakházban

A mulatós zenész egy műsor kedvéért hívott először vendégeket rejtekhelyére.

Koronavírus: szakértők szerint egy héten belül kiegyenesedhet a járványgörbe Szerbiában

Koronavírus: szakértők szerint egy héten belül kiegyenesedhet a járványgörbe Szerbiában

Aki Megmentette Szécsi Pál Életét: Harangozó Teri Mesés Karrierje

Egyszer csak megcsörrent a telefon. A rideg, berregő, ciripelő hang egy pillanatra megrémisztette, vajon ki lehet ez ilyen későn? Ez járt a fejében. Akkoriban épp egyedül volt, s tulajdonképpen örülnie kellett volna, hogy valaki keresi, valaki beszélgetni akar vele. Szeretett egyedül lenni, amolyan magának való nő volt. A telefon nem hagyta abba, m

Egy nő letépte egy rabbi kipáját, és késsel megfenyegette őt Bécsben

Egy nő letépte egy rabbi kipáját, és kiabálva késsel megfenyegette őt Bécsben cs�

Vizsgálat indult három francia rendőr ellen, miután összevertek egy fekete férfit

A francia hatóságok felfüggesztettek három párizsi rendőrt az állásából, miután nyilvánosságra került róluk egy videó, melyen egy fekete zenei producert vernek.