Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 85 hír

Exkluzív interjú: Böjte Dávid legyőzte a profi sportolókat

Life
-
  Ma 21:23 Életmód

Exkluzív interjú: Böjte Dávid legyőzte a profi sportolókat - Videó

Nagy lehetőség előtt az olimpiára készülő sportolók

Dunaújváros
-
  Ma 17:32 Megyei

Miután a globális koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztották a 2020-ra tervezett tokiói nyári olimpiát, a japán szervezők meghosszabbították a Tochigi Prefektus területére vonatkozó edzőtáborozási lehetőségeket. Erről a szigetországi fél a halasztás bejelentése után nem sokkal értesítette a Magyar Olimpiai Bizottságot.

Az új szabályok tartották az F1-ben a Renault-t

M4 Sport
-
  Ma 16:56 Forma1

Akkor szálltak volna ki, ha semmi sem változik.

Horgászversenyt tartottak a Csótón

Kanizsa Újság
-
  Ma 16:17 Megyei

A hétvége első napján újra elfoglalhatták a szektorokat a pecások.

Újra együtt a Gyűrűk Ura szereplői: egy szupervicces online meetinget tartottak

Lassan 20 éve, hogy moziba került J. R. R. Tolkien világhírű fantasy regényének filmadaptációja, A Gyűrűk ura, amely több generáció örök kedvence lett.

Bölcsődeavatót tartottak Földesen

Haon
-
  Ma 14:30 Belföld

Nem jelent már problémát Földesen a legkisebb gyerekek nappali elhelyezése; május 27-én megnyílt az új létesítmény.

Rendhagyó ellenőrzést tartottak Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedési szakemberei Pünkösdkor kerékpáros bukósisakkal és egyéb láthatósági eszközökkel ajándékozták meg a kétkerekűek vezetőit a megyeszékhelyen.

42 napig tartottak fogva egy otthonából elhurcolt 13 éves kisfiút Belgiumban

Túszejtők elengedtek egy tizenhárom éves fiút Belgiumban, akit negyvenkét napja hurcoltak el otthonából és azóta fogva tartottak - közölte hétfőn a belga rendőrség.

Két és fél hónap után újra istentiszteletet tartottak Kerkafalván

Zaol
-
  Ma 08:00 Megyei

Két és fél hónap után, a pünkösdi hétvégén tartottak első alkalommal istentiszteleteket a Kerkamenti Református Társegyházközség területén. A gyülekezet lelkésze, Szakál Zoltán vasárnap és hétfőn négy helyszínen hirdetett igét.

Megszólalt a gyulai késelő osztálytársa: eleinte jó fejnek tartották

Érettségijét ünnepelte barátjával az a 18 éves gyulai fiú, aki a rendészeti középiskola után rendőrnek szeretett volna továbbmenni. Vasárnapra virradóra aztán minden megváltozott: barátjával hazafelé tartva összetalálkoztak egy 27 éves fiatalemberrel, akit a frissen végzett diák halálra késelt, majd barátját is megvágta. Az RTL Klubnak…

Federer leverte Ronaldóékat is: először végzett az élen teniszező a sportolók kereseti listáján

Blikk
-
  Tegnap 19:15 Sport

Újabb elképesztő mérföldkövet ért el pályafutásában a 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag, Roger Federer (38). A svájci klasszis először lett a világ legjobban kereső sportolója.

Ez igen, a Gyűrűk ura főhősök Zoom-gyűlést tartottak

Ragazze
-
  Tegnap 16:20 Bulvár

Drágaságok, jótékony céllal.

Egyik NB I-es meccsen sem tartották be a szurkolók a kötelező távolságot

Népszava
-
  Tegnap 15:51 Sport

Több mint két hónap szünet után rendeztek ismét teljes fordulót. A kormány döntése értelmében minden mérkőzésen lehettek nézők, azzal a feltétellel, hogy a klubok a koronavírus-járvány miatt egészségbiztonsági okokból csak minden negyedik ülőhelyen helyezik el a jelenlévőket.

Ökumenikus istentiszteletet tartottak a keresztény egyházak vezetői

Hiros
-
  Tegnap 15:24 Belföld

Közös pünkösdi istentiszteletet tartottak a keresztény történelmi egyházak vezetői, Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek, Bogárdi Szabó István, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke és Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke pünkösdhétfőn a Budavári Nagyboldogasszony-,…

Világszerte tiltakozó akciókat tartottak a rendőri túlkapások ellen

Világszerte több helyen tartottak tiltakozó akciókat a rendőri túlkapások ellen, illetve tömegek fejezték ki szolidaritásukat az egyesült államokbeli tüntetők mellett, akik az afroamerikai George Floyd halála miatt vonultak utcára