Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Coinbase újabb zsíros állami szerződést kapott az amerikai bevándorlási hivataltól

Az amerikai U.S. Homeland Security Immigration and Customs Enforcement (ICE), azaz a bevándorlással és vámkezelésekkel foglalkozó amerikai hatóság, 1.36 millió

Még meg sem jelent az első, már újabb összecsukható okostelefont fejleszt a Google

HVG
-
 Ma 18:03Mobiltech

Jumbojack néven emlegetik azt az eszközt, amelyet elvileg hajlítható kijelzővel készít el a Google.

Újabb politikus dobta az Mszp-t a Dk miatt

Mint a politikus írta, Dobrev Klára nagyon várja a vele való közös munkát.

Nem hozott áttörést az újabb egyeztetés a helyreállítási alap pénzéről

A nyári szünet kezdete óta az első egyeztetésre került sor múlt pénteken az Európai Bizottság és magyar kormány között a helyreállítási alapból Magyarországra jutó rész lehívhatósága kapcsán. A leendő pénzfelhasználást rögzitő nemzeti reformprogram végleges verzióját májusban adta be a magyar kormány, de a pénzek majdani jogtiszta…

Újabb babával bővült a királyi család: megszületett Beatrix hercegnő kislánya

Hatalmas boldogság a királyi családban: megszületett Beatrix hercegnő és féjre, Edoardo Mapelli Mozzi első gyermeke.

Bővül az Mcc: Szegeden alakítanak ki újabb tehetséggondozó központot

UniLife
-
 Ma 17:32Karrier

A Mathias Corvinus Collegium legújabb regionális tehetséggondozó központja az egykori Bartók Béla Művelődési Ház felújított épületében fog létrejönni 2021 szeptemberében.

Újabb restaurált kincsek a Budapesti Klasszikus Film Maratonon

A Nemzeti Filmintézet szeptember 21.-26. között negyedik alkalommal rendezi meg Budapest legnagyobb nemzetközi filmfesztiválját.

Red Bull Neymar Jrs Five: újabb 4 csapat az országos döntőben

NSO
-
 Ma 17:18Foci

Nincs megállás: újabb helyszínen folytatódott a Red Bull Neymar Jrs Five magyarországi selejtezője. Debrecenben 16 amatőr csapat mérte össze erejét, hogy bejusson az elődöntőbe, vagyis kvalifikálja magát a budapesti országos fináléba.

Újabb ANL-s tömbház építését tervezik Sepsiszentgyörgyön

Négyemeletes, huszonöt lakrészes tömbház építését tervezi a sepsiszentgyörgyi önkormányzat az Országos Lakásügynökség (ANL) révén. Az ingatlant a város Jövő utcai telkére építik, egy korábban lebontott kazánház helyére.

Újabb szakmai sikert díjaztak a Délzalai Vízmű Zrt-nél

A „Víziközművek Napja” alkalmából „Elismerő Oklevél”-lel tüntették ki Tarr László művezetőt. Tarr László a társaság galamboki üzemvezetőségének irányítási területén dolgozik, lassan 40 éve.

Hűvös, felhős, esős napok jönnek, de hétvégére újabb meglepetést tartogat az időjárás

A hét igen hűvösen indult, de csütörtöktől változás áll majd be.

Újabb mérföldkő az európai elektromos autók töltésében

A hosszú távú együttműködés célja az akár 3500 új töltőállomás beüzemelése a Bridgestone európai kiskereskedelmi és szolgáltató hálózatán belül, beleértve olyan vezető márkákat, mint a Speedy és a First Stop. Az ötéves projekt Franciaországban és Olaszországban kezdődik, majd az Egyesült Királyságra, Németországra, Lengyelországra,…

Lottón sorsolták ki Köpcös, a mexikói drogbáró palotáját

Tárgynyereményként sorsolta ki a mexikói állami lottótársaság az ország drogbárójának, Joaquín Guzmánnak az egyik házát. Mexikó függetlenségi napján hatalmas ünnepségeket tartottak országszerte, de előtte egy rendkívüli sorsoláson valaki megnyerte a drogbáró Caliacán városban található ingatlanát. A Köpcös néven ismert bűnöző…

Újabb balkáni telekommunikációs céget vehet Jászai Gellért

Forbes
-
 Ma 16:50Cégvilág

A informatikai rendszerintegrátor nyugat-balkáni Telegroup többségi részesedése került a bevásárlólistára.

Koronavírus: újabb, nyomós érv a maszkviselés mellett

A koronavírus a fejlődéssel egyre hatékonyabban képes terjedni a levegőben, ezért a nagyon magas átoltottság eléréséig továbbra is fontos a megfelelő szellőztetés, a levegő szűrése és tisztítása, és jól záró maszkok viselése – idézi a Science Daily hírét a Telex.