Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Örök és megbonthatatlan barátság? Üzleti érdek? Vakcinatúrizmus? Hogy készül a lista?

Titkolja a magyar kormány, hogy milyen szempontok alapján sorolja be az egyes országokat az üzleti utazások céljából engedélyezettek közé. A katasztrofális járványhelyzet miatt elrendelt majdnem teljes lezárás ellenére 17 olyan ország van, ahova korlátozás nélkül lehet üzleti célból utazni, illetve onnan beutazni hazánk területére, csak igazolni ke

Intelligens közlekedésirányítási rendszer készül Magyarországon, ezzel csökkentenék a dugókat

Intelligens városi közlekedésirányítási rendszert fejleszt stratégiai együttműködésben a Gamax Informatikai és Munkaerő-kölcsönző Kft., a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék valamint a Racionet Zrt. - közölte a Gamax Kft. az MTI-vel.

Olvasóink több mint fele csak akkor engedné közzétenni a fedélzeti kamerákkal készült felvételeket, ha egyértelmű bűnc…

A hirado.hu olvasóit ezúttal arról kérdeztük, hogy mi a véleményük az egyre jobban elterjedő fedélzeti kamerákkal készült videófelvételekről?

Koronavírus: Újabb negatív rekord dőlt meg Magyarországon

Pénteken minden korábbinál több fertőzöttet találtak.

Halálos iramban-stílusú videó készült a Bmw M3 gyári tuningjához

A hatalmas hűtőmaszk még semmi, annál is jóval feltűnőbbé lehet tenni az új M3-ast, amihez egy különleges videót készített a Bmw.

Koronavírus: újabb szomorú rekordok dőltek meg

Soha nem regisztráltak egy nap alatt ennyi új beteget, ahogy lélegeztető gépen ápoltak száma is rekordot ért el. Az egészségügyi rendszert egyelőre az sem tudja tehermentesíteni, hogy az oltást megkapók száma az 1 millióhoz közelít.

Parkoló autót rongálhatott ez a férfi, jelentkezzen, aki felismeri!

Az eset még februárban történt, a debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Újabb per indul John McAfee ellen

Új beszédtémája lesz mindenki kedvenc kriptopénzes trolljának, ha Elon Muskot nem számítjuk. John McAfee ellen eljárást indított az amerikai igazságügyi minisztérium (DOJ).

Újabb komoly pandémia-kihívás előtt állunk

Duol
-
 Ma 08:00Megyei

Nem mindegy, hogy valamelyik vakcinával védekezik, vagy magával a kórral találkozik az ember

Koronavírus: újabb változások a kerületi intézményekben!

Cserdiné Németh Angéla polgármester több helyi döntést is hozott a járvány miatti újabb korlátozások kapcsán.Hétfőtől zárva lesznek a nappali ellátást végző szociális intézmények, a bölcsődék egyelőre nyitva maradnak, óvodai ügyelet viszont nem tartható.Az Egyesített Szociális Intézmény nappali ellátást végző telephelyei március 8-tól…

Újabb kiesési rangadó

A hétközi fordulóban a szintén a bennmaradásért küzdő Csákvár ellen hazai pályán szerzett pontot csapatunk, amely vasárnap

Tisztán elektromos változatban is elérhető a valaha készült egyik legelegánsabb Bentley

Manapság különösebben már meg sem lepődünk azon, ha a régmúlt egy ikonikus modellje tisztán elektromos hajtással tér vissza a köztudatba.

Nagykőrös–Baja rangadóra készülnek a Piros csoportban

Szombaton a férfi kosárlabda NB I./B Piros csoportjában a Nagykőrösi Sólymok KE a 10. Bajai Bácskát fogadja 17 órától a kiskunfélegyházi sportcsarnokban.

Imádja a magyarokat a Nissan – a különleges limitált kiadás csak nekünk készült el

A Micra, a Qashqai és az X-Trail modellekbe a magyar vásárlók legkedveltebb felszereltségeit pakolták bele, így született meg a Nissan Tokio limitált kiadás.

Készülünk a zárásra: Nehéz helyzetben a szolgáltató szektor vállalkozásai

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

Több üzletnek – főleg a szezonális terméket árusítóknak, amelyek jelentős készletet halmoztak fel – különösen nagy gondot okoz a járvány miatti szigorítás, amelyet hétfőtől vezetnek be.