Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb hollywoodi sztár választotta a magyar tervező ruháját

Újabb hollywoodi színésznő ragyogott Daalarna ruhában: Mary Elizabeth Winstead az 1883 Magazine címlapján látható Benes Anita kreációjában.

Magyarország részvételével megalakult az Európai E-sport Szövetség

Hazánkat teljes jogú tagállamként, a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) nevében, Biró Balázs György, a szövetség elnöke képviseli a jövőben. Az Európai Parlamentben tartott alakuló ülést bő egyéves előkészületi munka előzte meg, melyben a HUNESZ nemzetközi kapcsolatokért felelős bizottsága is aktívan részt vett – írja a HUNESZ. Az EEF…

Az olimpiáról a szülőszobába: gyereke születik a magyar klasszisnak

Origo
-
  Ma 17:14 Sport

A világbajnoki ezüstérmes birkózó reméli, hogy megvárja a kislánya.

Nyilvánosak a kommunizmus magyarországi áldozatainak életrajzai

A kommunizmus áldozatainak emléknapjához közeledve a Nemzeti Örökség Intézete (Nöri) szinte teljessé tette a Nemzeti Gyászpark adatbázisát, így elérhető annak a csaknem 1200 embernek az életrajza, akiket a kommunizmus áldozataként kivégeztek és a Rákoskeresztúri új köztemető három parcellájában (298, 300, 301) temettek el.

A Robert Bosch Kft. lett a legsportosabb magyar cég 2019-ben

Médiapiac
-
  Ma 17:04 Gazdaság

Másodszor nyerte el az első helyet a Fut a cég versenysorozaton a Bosch budapesti telephelye.

Keszthelyi gimnazista lány a magyar filmek legnagyobb tudója

LikeBalaton
-
  Ma 17:00 Megyei

Közel 19 ezer játékos közül Kéri Anna Katica nyerte meg a harmadik Nagy Magyar Filmtesztet. A keszthelyi gimnazista lány toronymagasan bizonyult a legjobbnak a döntőben, hatalmas tudása annak köszönhető, hogy szabadidejében rengeteget olvas magyar filmekről.

Mától Magyarországon is kapható a Samsung új, púderezőt mintázó telefonja

2020. február 21-től Magyarországon is elérhető a Samsung Galaxy Z Flip telefonja. A cég a készülékkel kapcsolatban kiadott közleményében egyértelművé teszi, hogy az új mobilt elsősorban a közösségimédia-függőknek szánja, akik "villoghatnak" a készülékkel, és persze szelfiket is sűrűn lőhetnek vele magukról rajongóik (?) számára.

Minden ötödik magyar gyermek allergiás valamire

Dehir
-
  Ma 16:55 Megyei

Debrecen - A gyerekek leggyakrabban élelmiszerekre, állatszőrre, növényi pollenekre és kozmetikumokra allergiásak.

Ungvári táncosok arattak győzelmet egy magyarországi táncversenyen

A napokban került megrendezésre a Kecskemét Dance Universum nemzetközi táncbajnokság. Az ungvári Blitz tánccsoport a következő szöveget tette közzé közösségi oldalán a verseny napján: „Felpezsdítettük Magyarországon a táncparkettet, s új eredményekkel térünk haza!”

Magyar Korcsolyázás Napja: közös korizás a bajnokokkal

NSO
-
  Ma 16:51 Sport

A pjongcsangi ötkarikás diadal, vagyis 2018. február 22. óta a 2.22 bűvkörében zajlik a korcsolyacsalád élete – a Magyar Országos Korcsolyázószövetség második alkalommal rendezi meg ezen a napon a korcsolyázás napját, az esemény központi helyszíne ezúttal is a Városligeti Műjégpálya. A mottó pedig: korizz te is 22 percet!

Félmilliárdot adott a magyar állam egy székelyföldi katolikus iskola felújítására, a diákok és a tanárok szentmisén adtak h…

A Hargita megyei Gyimesfelsőlokon átadták az Árpád-házi Szent Erzsébet katolikus iskola felújított épületeit. A beruházást 500 millió forinttal támogatta a magyar állam.

Veszélyes bűnözőt fogtak el Magyarországon: európai elfogatóparancs volt érvényben ellene, gyilkosságért üldözték

Őrizetbe vett egy pakisztáni állampolgárságú, minősített emberöléssel és más súlyos bűncselekményekkel gyanúsítható férfit a nyomozó hatóság - közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-vel.

A Douglas Magyarország Elindította Első Influenszer Marketing Kampányát

onBrands
-
  Ma 16:43 Média

"Hagynunk kell, hogy a saját hangjukkal mondják el a márka történetét."

Karácsonyék beleálltak, hogy támogatják a szabálytalan parkolás keményebb büntetését

24
-
  Ma 16:42 Belföld

De belső vizsgálat indul, hogyan szivároghatott ez ki.