Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 76 hír

„Szeretem a lányát Jack… de kicsit rettegek attól, hogy a veje legyek!” – Ben Stiller, a nevettető

Carrie
-
 Ma 21:04Életmód

Valószínűleg Shagilan “Greg” Beckur az egyik legemlékezetesebb alakítása

Így fuss a kihalt, sötét utcán

A hobbifutók legtöbbje a munkaidő előtt vagy után teljesíti napi sportadagját, így kocogását a kora reggeli vagy a kora esti órákra időzíti. A téli időszakban azonban ilyenkor sötét van, ami már önmagában is kockázatot rejt. Kovács Ildikó önvédelmi szakértő szerint viszont vannak olyan praktikák, amelyekkel jelentős mértékben csökkenthetjük a rizik

A sötét kémiával az élet titkainak nyomában

Rakéta
-
 Ma 17:20Tudomány

Újabb nagy felfedezés érkezett az élet eredete utáni nyomozás laboratóriumaiból, ami talán a pánspermia elméletet is igazolhatja. A legújabb kutatás kimutatta, hogy a legegyszerűbb aminosav a csillagközi felhőkben is létrejöhet a sötét kémia segítségével.

Spilák Klára rövidfilmes alakítását díjazták New Yorkban

A New York-i The Short Film (SOFIE) Awards legjobb női mellékszereplőnek járó díját kapta Spilák Klára a Kimaradt körök című filmben nyújtott alakításáért.

Bajnai Gordon leváltást követel, Gyurcsány Ferenc „sötétséget” emleget Demeter Szilárd kapcsán

Bajnai szerint ha Orbán nem váltja le Demetert, az szégyenkezésre ad okot, Gyurcsány pedig „pocsék alakokról” írt.

Darth Vader, a Sötét Nagyúr nincs többé – 85 évesen távozott

David Prowse brit színész, aki az eredeti Csillagok háborúja trilógiában alakította

„Mintha mindig lenne köztünk egy fátyolfüggöny, de időnként behúzza elé a sötétítőt is” – Depressziós a családban

WMN
-
 Tegnap 19:00Életmód

Tehetetlenség, düh, önsajnálat – időnként ezek az érzések tombolnak abban, aki évtizedeken át egy depressziós hozzátartozóval él együtt, miközben folyamatos lelki támaszt nyújt, és pótolja a helyét annak, aki épp összeomlásban van.

Fodor Ádám: Néha átállok a sötét oldalra

Behír
-
 Tegnap 18:26Belföld

A szegedi származású Fodor Ádám kvázi beleszületett a vízilabdába. Noha eleinte Rajmund bátyjához hasonlították, ő idővel más utat választott: pólóedző lett. Két éve Békéscsabára bútorozott, július 1-jétől a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub vezetőedzője.

Kim Dzsongun retteg: komplett városokat zárt le és embereket végeztetett ki

Kim Dzsongun teljesen lezárta Észak-Korea fővárosát, Phenjant, betiltotta a tengeri halászatot és két embert is kivégeztetett a koronavírus-prevenció jegyében – mondták el dél-koreai hírszerzők az ország parlamentjének az NBC beszámolója szerint.

Kim Dzsongun annyira retteg a koronavírustól, hogy komplett városokat zárt le és embereket végeztetett ki

Kim Dzsongun teljesen lezárta Észak-Korea fővárosát, Phenjant, betiltotta a tengeri halászatot és két embert is kivégeztetett a koronavírus-prevenció jegyében – mondták el dél-koreai hírszerzők az ország parlamentjének az NBC beszámolója szerint.

Dobrev: Egy ország figyeli, hogy vezetőjük látva a nemzet szenvedését, nem segíteni akar, hanem mindent tönkretenni

ATV
-
 Tegnap 15:51Belföld

"Hogy lehet nagy dolgokat véghez vinni, egy nemzetet naggyá tenni, hogy lehet mások tiszteletét kiérdemelni? Talán hatalommániával, vagy zsarolással? Nem, egyikkel sem. De mindkettő elegendő ahhoz, hogy egy ország maradék méltóságát és jelentőségét elveszítse. Orbán most gőzerővel éppen ebbe az irányba viszi Magyarországot." - írja friss…

Luxusdivat a szocializmusban? Nem ellentmondás, Rotschild Klára megcsinálta

Glamour
-
 Tegnap 15:15Kultúra

Interjú Simonovics Ildikó divattörténésszel

A sokak által rettegett E-számok

Az Európai Unió több száz élelmiszer adalékot tart nyilván. Az összes EU-tagállamra, sőt világszerte érvényesek a jelölések.