Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megdőlt, hogy gyerekekre nem veszélyes a koronavírus: 9 hónapos csecsemő is van a fertőzöttek között

Az a korábbi elképzelés, miszerint a vírus nem fertőző a fiatalok és a gyerekek körében, cáfolatot nyert azt követően, hogy először a dél-kínai Kuanghszi tartományban diagnosztizáltak egy kétéves kislányt a fertőzéssel, majd Pekingben egy kilenc hónapos csecsemőnél is kimutatták a vírus jelenlétét. Gyerekeknél a kór enyhébb lefolyású…

Gyermekágyi depresszió? Így lehet felismerni, hogy gond van

Videoklinika
-
  Ma 11:39 Egészség

Ezért okozhat különösen nagy gondot a gyermekágyi depresszió.

A sziklacsont titkos útjai – emberi szerv tiltott felhasználása miatt nyomoz a rendőrség a pécsi egyetemen

Emberi szerv tiltott felhasználása miatt indított vizsgálatot a Nemzeti Nyomozó Iroda tavaly nyáron a pécsi egyetem fülészeti klinikáján. Jogilag támadható körülmények között távolítottak el csontokat több száz halottból.

Schobert Norbi üzletét kipaterolta az egyik budapesti pláza

Sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értenek egyet.

Elmagyarázták, hogyan akart 70 migráns bejutni Magyarországra

HVG
-
  Ma 11:32 Belföld

A hatvan-hetvenfős csoport a közúti határátkelő oldalán próbálkozott, amit veszély esetén vaskapuval zárnak el, de most fegyveres biztonsági őrök védték. Pintér Sándor szerint a rendszer jól vizsgázott, de utasította a BV-t, hogy ellenőrizzék le a szerb-magyar határszakaszt.

Nagyon egyszerű helyzetet nézett be a Tesla Autopilot

Player
-
  Ma 11:30 Autó-motor

Ilyenkor azt érezzük, nem jön el még egy darabig az önvezető autók kora.

Egy év ide, vagy oda?

Haon
-
  Ma 11:30 Belföld

Az iskolaérettség kapcsán az egyéni képességeket kell figyelembe venni.

Automatikus utasfelvételt vezet be a Wizz Air - mutatjuk hogyan működik

A Wizz Air, Európa legzöldebb* és Kelet-Közép-Európa legnagyobb diszkont légitársasága új szolgáltatást vezetett be: az Automatikus utasfelvétel lehetővé teszi, hogy az utasok 50 órával az indulás előtt automatikusan megkapják beszállókártyáikat. Az innováció elsősorban azoknak szól, akik a foglalás után már nem kívánnak a beszállókártyákkal…

Egy hónapig ürítette magából egy teknős a műanyag szemetet

HVG
-
  Ma 11:29 Életmód

Állatorvosok felügyelték a procedúrát, és végül sikerült megmenteni az állatot.

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Belügyminisztérium: itt törtek be az ország területére a migránsok Röszkénél – F…

Pintér Sándor vezetésével rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Belügyminisztérium a röszkei határátkelőnél történtek miatt.

Más se hiányzik a világgazdaságnak, mint egy globális járvány

Index
-
  Ma 11:26 Gazdaság

Egy veszélyes vírus, de akár annak puszta fenyegetése is durva károkat képes okozni üzleti szinten. Kínát 17 éve mérhetően megütötte a SARS-fertőzés, de a mostani járvány jobban elfajulhat, és az alaphelyzet is rosszabb.

Pásztor Szabolcs: Valójában fogalmunk sincs arról, hogy milyen gyors az afrikai gazdasági növekedés

Mandiner
-
  Ma 11:25 Gazdaság

A régió feltehetőleg valóban gyorsan növekszik, azt viszont szinte lehetetlen pontosan megbecsülni és felmérni, hogy mennyivel is pontosan.  Pásztor Szabolcs írása.

Tűz ütött ki egy atkári családi ház kazánházában

Tűz ütött ki egy családi házzal egybeépített, kazánháznak és garázsnak is használt épületrészben Atkáron, az Alkotmány úton. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az épületből két gázpalackot hoztak ki, amelyeket folyamatosan hűtenek. Az egységek az utómunkálatok közben felhatolnak a padlástérbe is.