Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 108 hír

Lemondott az auschwitzi emlékhely bizottságának zsidó tagja a volt miniszterelnök kinevezése miatt

Neokohn
-
 Ma 20:05Külföld

Beata Szydlot a kormányzó Jog és Igazságosság párt ültette be a múzeum bizottságába.

Az MSZP képviselője meghosszabbítaná Áder János elnöki ciklusát

Meghosszabbítaná Áder János mandátumát Molnár Gyula, hogy ne a választások előtt döntsön a Fidesz a következő köztársasági elnök személyéről.

Elutasította Zelenszkij meghívását az Európai Bizottság elnöke – Politico

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság (EB) elnöke a protokoll megsértésével utasította el Volodimir Zelenszkij elnök meghívását az ukrán függetlenség 30. évfordulója alkalmából tartandó ünnepségekre és a krími platformban való részvételre.

Várhelyi Olivér: A Bizottság 650 ezer vakcinát biztosít a Nyugat-Balkáni államoknak

HírTV
-
 Ma 18:01Külföld

650 ezer adag Pfizer vakcinát visz a szomszédság és bővítéspolitikai magyar biztos a nyugat-balkáni országokba.

Osztalék és új felügyelő bizottsági tagok a Mol-ban

Éves rendes közgyűlést tartott a Mol, ahol a járványhelyzetre való tekintettel az igazgatóság döntött a napirendben szereplő pontokkal kapcsolatban. E szerint a társaság újra fizet osztalékot a részvényesek számára, illetve új tagokkal bővült a felügyelő bizottság.

Pályázatot írnak ki a Tüke Busz vezérigazgatói posztjára

Kétlépcsős pályázatot ír ki a város a Tüke Busz Zrt. vezérigazgatói posztjának betöltésére. A pályázatokat először egy háromfős bizottság értékeli, így a szakmai szempontoknak leginkább megfelelő jelöltek kerülhetnek az önkormányzat bíráló bizottsága elé, közölte az önkormányzat. Azt írták, hogy a pécsi városvezetés elkötelezett az önkormányzati cé

A járványügyi bizottság jóváhagyta, hogy a beoltott személyeknek ne kelljen tesztelésre járniuk

A járványügyi bizottság jóváhagyta, hogy a beoltott személyeknek ne kelljen kötelező koronavírus-tesztelésre járniuk.   A COVID-automata szerint a koronavírus-tesztelés nem vonatkozik azokra a személyekre, akik mRNS vakcinát kaptak (Pfizer/BioNTech, Moderna) és a második adag védőoltás beadása után legalább 14 nap telt el.…

Megkapta az oltást az Európai Bizottság elnöke

A Twitter-mikroblogon tudatta Ursula von der Leyen, hogy csütörtökön megkapta a koronavírussal szembeni oltóanyagot. Mint írta, örömmel tölti el, hogy miután százmillió európait beoltottak, ő is megkapta az első dózist.

Megkapta az oltást az Európai Bizottság elnöke

Ursula von der Leyen egyelőre nem árulta el, hogy melyik vakcinát kapta meg.

Harmadszor is bajnok Szvetlána

Beol
-
 Ma 13:46Sport

Az elmúlt hétvégén Balatonalmádiban került megrendezésre az idei 24 órás ultrafutó magyar bajnokság, melyen 24 női futó állt rajthoz.

Döntött a Mol az osztalékról, és jönnek az új felügyelő bizottsági tagok

Megtartotta éves rendes közgyűlését a Mol, ahol a járványhelyzetre való tekintettel az igazgatóság döntött a napirendben szereplő pontokkal kapcsolatban. A társaság így újra fizet majd osztalékot a részvényesek számára, illetve új tagokkal is bővült a felügyelő bizottság.

F1: már ketten pályáznak a leköszönő Jean Todt FIA-elnök posztjára

NSO
-
 Ma 11:54Forma1

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt az év végén leköszön a posztjáról, így decemberben új személy kerül a szövetség élére. Eddig két személy, Mohammed Ben Szulajem, valamint Graham Stoker jelezte, hogy indul az elnökválasztáson.

Újabb pert vesztett a Ryanair az Európai Bizottsággal szemben

Az írországi székhelyű Ryanair légitársaság ismét pert vesztett az Európai Bizottsággal szemben szerdán Luxemburgban, amit azért indított, mert szerinte az Air France és a svéd SAS jogtalanul kaptak állami támogatást - közölte az Európai Unió Bírósága.

Megvan a második jelölt az FIA elnöki pozíciójába

Újabb kandidáló jelentkezett be az FIA elnöki posztjáról év végén leköszönő Jean Todt helyére.

PDSZ továbbra is ragaszkodik az alsó tagozatok és az óvodák zárásához

A kisebbek esetében is veszélyes a járvány, az óvodapedagógusok, pedig még nem védettek, ezért arra kérik a kormányt, tartsák zárva a köznevelési intézményeket és csak akkor nyissák ki őket, amikor a "hullám levonult".