Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Spanyolországban több mint 84 ezerrel nőtt a fertőzöttek száma a hétvégén

Spanyolországban több mint 84 ezerrel nőtt a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma a hétvégén - derült ki a spanyol egészségügyi minisztérium hétfőn közzétett összesítéséből.

Hatalmas szám: Spanyolországban több mint 84 ezerrel nőtt a fertőzöttek száma a hétvégén

Blikk
-
 Ma 06:17Külföld

Spanyolországban több mint 84 ezerrel nőtt a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma a hétvégén – derült ki a spanyol egészségügyi minisztérium hétfőn közzétett összesítéséből.

Óriási szakadék: Egyes településeken 13-szor többet kerestek, mint másutt

Magyarország 19 megyéjéből 14-ben az országos átlag alatt volt a nettó kereset 2019-ben a GKI elemzése szerint.

Megszakad a szív, soha többé nem láthatja anyukáját a 7 éves kisfiú

Ripost
-
 Ma 06:15Belföld

A napokban mondták el a 7 éves Rubennek, hogy anyukája már az angyalok között van, így soha többé nem láthatja. Kiss Mariannát egy veszekedés után fojtotta meg volt párja, majd ásta el egy erdőben.

Szerintem ez a legjobb új kisautó - Teszt: Suzuki Swift 1.2 Dualjet Hybrid GLX – 2020.

Négymillió forintért már nem akkora vétel, mint elődei, de a többi területen túl sokat fejlődött ahhoz, hogy ne vegyük komolyan.

Fügödi naplók: A kevesebb – több? Nem segíthetünk mindenkinek

WMN
-
 Ma 06:00Életmód

Hiába a szándék, a segíteni vágyás az egyik oldalról, és az igény a befogadásra a másikon, néha csak keserűség és frusztráció születik belőlük. Ilyenkor az embernek le kell ülni, szembenézni magával, a céljaival, a motivációival és a lehetőségeivel, majd levonni a megfelelő következtetéseket.

Mi a betegjogi képviselők szerepe? – Podcast

A kórházi betegjogokról és a betegjogi képviselők szerepéről dr. Méhes Dávid Dániel ügyvéddel beszélgettünk.

Száz többletpont jár az innovációs verseny dobogósainak

A 30. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny dobogós helyezettjei 100 plusz pontot is kapnak a felsőoktatási felvételin.

Egyre többen térnek át a flexitárius étrendre a fenntarthatóság jegyében

Roadster
-
 Ma 05:00Recept

A legfőbb motivációjuk az életmódváltásra a környezetvédelemhez és a fenntarthatósághoz kapcsolódik.

Vékony fecskendővel több embernek jut Covid-vakcina

Ripost
-
 Ma 05:00Belföld

Az Európai Gyógyszerügynökség mellett a magyar hatóság is engedélyezte, hogy egy Pfizer-BioNTech ampullából ne 5, hanem 6 adagot használjanak fel az oltóorvosok. Így hazánknak nem 4,4, hanem mintegy 5,3 millió adag páros vakcinája lesz a német-amerikai gyártótól. A Ripost dr. Rusvai Miklós víruskutatót kérdezte, hogyan nyerhető ki több…

Élelem nélkül rekedt több ezer hondurasi bevándorló Guatemalában

A hatóságok feloszlatták hétfőn azt a több ezer hondurasi bevándorlóból álló, az Egyesült Államokba tartó migránskaravánt, amely korábban ivóvíz és élelem nélkül várakozott Guatemala keleti részén - értesült a helyszínen a Reuters hírügynökség.

Többen vettek pályamatricát

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. tájékoztatása szerint a tavaly decemberi három hetes elővásárlási időszakban 2021-re csaknem hatvanezer éves országos e-matricát vettek az autópálya-használók, négyezerrel többet, mint egy évvel korábban a teljes hónapban.

22. századi megoldásokkal épül az új kézicsarnok Bartók Csaba szerint

Szegeder
-
 Tegnap 22:25Belföld

A Fidesz szegedi vezetője is jelen volt ma, amikor felhelyezték a Pick Arénára a leendő csarnok acélrácsos tartószerkezeti elemeit, illetve azok közül az elsőket. A politikus bevallása szerint megdöbbent élményekre tett szert.

Az FBI szerint az oroszoknak akarták eladni Pelosi ellopott laptopját

Az amerikai képviselőház demokrata párti házelnökétől a Capitolium ostroma során lopták el laptopját.

“Emberi hiba” miatt több százezer adatot töröltek brit országos bűnügyi nyilvántartásból

Körkép
-
 Tegnap 22:07Külföld

„Emberi hiba” miatt több százezer gyanúsítottakra vonatkozó DNS- és egyéb adat törlődött a brit országos bűnügyi nyilvántartásból.   A hatalmas bakit egy „rutin karbantartási folyamat” során követték el. Az érintett adatbázis 13 millió rekordjából 400 ezret véletlenül töröltek, köztük 213 ezer szabálysértési és 170 ezer letartóztatási jelentést.