Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 172 hír

A Cba és a Spar Magyarország nyerte a Magyar Termékekért Nívódíjat

A védjegyhasználó gyártócégek szavazatai alapján holtversenyben a Cba és az Spar Magyarország nyerte a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat, amelyet a szakma legnagyobb rendezvényén, a tapolcai Business Days-en adott át Erdős Norbert, az Agrárminisztérium államtitkára.

A Szentlőrinc nyerte a baranyai ifirangadót

Bama
-
 Ma 14:27Sport

Pontot mentett a Pmfc ificsapata Kisvárdán kétgólos hátrányból felállva a hajrában az országos alapcsoport 4. fordulójában.

Megvannak a L’Oréal-Unesco díj idei nyertesei

Hatékonyabb gyógyszergyártás, áttörés a daganatos áttétek megállításában – ezért dolgoznak a díj idei nyertesei.

Back-to-back győzelem! – A Team Plague nyerte az NGES Elite Cup LoL versenyét

Leet
-
 Ma 13:15Gaming

Hétvégén véget ért a 4 millió forint összdíjazású NGES Elite Cup, ahol előbb Valorant-ban, majd Rainbow Six Siege-ben és CS:GO-ban, végül pedig League of Legends-ben rendeztek versenyt. A két elődöntőre szombaton, míg a bronzmérkőzésre és a döntőre vasárnap került sor, a mérkőzéseket pedig szokás szerint a Leet Esport…

Megvannak a Sajt- és Túrófesztivál nyertesei

Vince
-
 Ma 12:13Recept

Szeptember 16. és 19. között tartották a Xxii. Gyomaendrődi Sajt- és Túrófesztivált, amelyen az ország több sajtműhelye és manufaktúrája mutatta be sajtkülönlegességeit. Mutatjuk a nyerteseket! A Sajtversenyre több mint száz sajtminta érkezett be, amelyeket a szakértő zsűri pontozott és értékelt. Az öt bizottság mindegyikét végzett sajtbíra vezette

A CBA és a Spar Magyarország nyerte a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat

A védjegyhasználó gyártócégek szavazatai alapján holtversenyben a CBA és az Spar Magyarország nyerte a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat, amelyet a szakma legnagyobb rendezvényén, a tapolcai Business Days-en adott át Erdős Norbert, az Agrárminisztérium államtitkára.

Kihirdették „Az Év Digitális Faluja”-díj nyerteseit

Alsómocsolád, Nagypáli, Füzérradvány és Rábapordány nyerték „Az Év Digitális Faluja”-díjat a Digitális Jólét Program (DJP) által idén először meghirdetett pályázatán. Turisztikai szolgáltatásokat támogató planetárium, Boeing-szimulátor és QR-kódos sétaútvonal; energiapark, amely nemcsak a település energia ellátásában vesz részt, hanem zöld…

A CBA és a Spar Magyarország nyerte a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat

Origo
-
 Ma 11:30Gazdaság

Az elismerést az a kereskedelmi társaság kapja, amely a szavazatok alapján a legtöbbet tett a hazai termékek népszerűsítéséért.

Sebastião Salgado nyerte a művészetek „Nobel-díját”

A brazil fotográfus „reflektorfénybe emelte a kitelepítetteket és kizsákmányoltakat, a természet szépségét, valamint a világ és lakóinak törékenységét”.

A Cba és a Spar Magyarország nyerte a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat

A Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat a Magyar Termék Nonprofit Kft. és a Trade Magazin alapította. Magyar Termék Nonprofit Kft.Benedek EszterHeiszler GabriellaNoszlopy ZoltánHermann Zsuzsanna

Sevilla - Valencia: Nem könnyen emészthető

Fortuna Web
-
 Ma 09:41Sport

A Valencia jól kezdte a szezont, és hétvégén a Real Madrid ellen is jól tartotta magát. egészen a 86. percig vezetett, amikor is jött Vinicius és Benzema, a Madrid pedig fordított.

Ezek a falvak nyerték el idén az Év Digitális Faluja díjat

Az innovációt, a közösségépítő energiát díjazzuk az Év Digitális Faluja díjjal. Azokat a kistelepüléseket, amelyek a legtöbbet tették egy jobb lakókörnyezet és erősebb közösség 21. századi megoldásokkal történő létrehozásáért – fogalmazott Feldman Zsolt „Az Év Digitális Faluja” díjátadó ünnepségen.

A Saab nyerte a belga távoli toronyirányítási tendert

AIRportal
-
 Ma 09:37Utazás

Első ütemben Liege és Charleroi légikikötőiben épül ki a távoli toronyirányításhoz szükséges infrastruktúra, továbbá Namurban hozzák létre az ezek kezelését végző központot.

Egyetlen határozattal bő 300 millárd forintot rendezett át a kormány - van egy nagy nyertes

A kedd esti Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat több mint 300 milliárd forint sorsáról döntött. Az átrendezések legnagyobb nyertese az Innovációs és Technológiai Minisztérium; az önkormányzatok támogatásánál a kormány már a látszatra sem akar figyelni, simán kiválogatták a kormánypárti vezetésű fővárosi kerületeket.