Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 261 hír

Megszületett a döntés: a felcsúti lett a hazai akadémiák akadémiája

A Puskás Akadémiát működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt jelölte ki a kormány a fociakadémiák akadémiájává. Egyfajta módszertani központtá, amely a többi intézménynek, illetve a teljes hazai utánpótlás-nevelésnek mutatja az utat, szakmai támogatást és továbbképzéseket nyújt.

Angliában a koronavírus miatt kórházba került betegek harminc százaléka hamarosan ismét kórházba került

Rakéta
-
 Ma 20:00Tudomány

A legfrissebb hivatalos adatok szerint az angliai idősgondozókban május közepe óta a múlt héten haltak meg a legtöbben, ami 46 százalékos növekedést jelentett az említett időszakban. A növekedés egybeesik azzal, hogy az új, angliai vírusvariáns bejutott az említett gondozó létesítményekbe.

Kórházba szállították a sztárjátékost! Azonnal műteni kellett

Metropol
-
 Ma 19:40Sport

Rosszul lett a spanyol Luis Alberto, a Lazio középpályása. A beavatkozás sikeres lett, de most egy ideig biztosan nem léphet pályára.

Vakcina van, csak épp beoltani nincs kit vele az egyik kórházban

Liner
-
 Ma 19:20Külföld

Hivatalosan is megkezdődött Szlovákiában az egészségügyi dolgozók koronavírus elleni oltása, mégis olyan alacsony a részvétel, és ezáltal az oltási kedv, hogy már első napon felgyülemlettek a fiolák.

Egerészölyv a kórházban

Boon
-
 Ma 18:30Életmód

Hibás csapdahasználat miatt sérült meg egy egerészölyv a kápolnai erdőben.

Súlyos állapotban vannak a sepsiszentgyörgyi kórházban kezelt koronavírus-fertőzöttek

A sepsiszentgyörgyi kórházban jelenleg 34 beteget kezelnek koronavírus-fertőzéssel, további két esetben a tesztek még nem igazolták vissza a fertőzés gyanúját.

Megszületett a döntés: agrárminisztériumi elismerést kapott a Cukor Terméktanács

A cukorágazatban évek óta kiemelkedő teljesítménnyel dolgozó Cukor Terméktanács és Szakmaközi Szervezet olyan szervezettséget és képviseleti szintet ért el, amely alkalmassá tette az agrárminiszteri elismerés elnyerésére. A minisztériumi eljáráson megfelelt, a támasztott követelményeket teljesítő érdekképviselet ezentúl hatékonyabban…

Most érkezett! Életveszélyes állapotban került kórházba a magyar mulatós sztár

Ripost
-
 Ma 15:52Bulvár

Sihell Ferry a diagnózis szerint mélyvénás trombózist kapott és jelenleg is kórházi ellátást kap. A népszerű énekest egy családi tragédia is sújtja...

Ötezer alatt a kórházban ápoltak száma

Jelenleg 4924 személyt kezelnek kórházban, közülük 175 páciens szorul lélegeztetőgép segítségére.

Jobb teljesítményre sarkalja nagyfiát Rubint Réka

iFaktor
-
 Ma 14:30Életmód

Lassan tényleg úgy néz ki, hogy az egész Schobert-család sportos életmódot folytat. Eddig talán egyedül a legkisebb fiút, Zalánt nem láttuk valamilyen sportot űzni. Ezúttal Norbi futását osztotta meg édesanyja. „Annyira, de annyira büszke vagyok! Ismét 1perccel jobb időt futott 10 kilométeren!A mai: 10km 40perc 12 másodperc!"– írta az oldal

Izgalmas kísérletbe kezdett a Tünet Együttes – beszélgetés Szabó Rékával

A Covid-járvány okozta megváltozott körülmények között a színház okoseszközeink képernyőire költözött. Csak egy kattintás, és máris a virtuális nézőtéren ülhetünk, azt azonban mindannyian érezzük, hogy ez nem ugyanaz az élmény, mint amit a valós térben ülve, közösen átélhetünk. A Tünet Együttes más alternatívát ajánl számunkra, egy új művészeti…

Kórházba vitték Cseh Lászlót

Az olimpikon még lábadozik, de minél előbb szeretne visszatérni a medencébe.

Kórházba vitték Cseh Lászlót

Az olimpikon még lábadozik, de minél előbb szeretne visszatérni a medencébe.