Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Merkely: Másfél millió magyar eshetett át eddig a koronavírus-fertőzésen

Merkely Béla elmondta, a csütörtöki plusz 2000 fertőzött nem azt jelenti, hogy a járvány “erőre kapott”, hanem az úgynevezett antigén...

Másik gépjárműre kiadott rendszámmal közlekedett – elfogták a celldömölki rendőrök

Másik gépjárműre kiadott rendszámmal közlekedett – elfogták a celldömölki rendőrök Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 27., p - 07:52 A sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezett, eljárás indult vele szemben.

Valaki maszkokkal lepte meg a csabai mentőket

Beol
-
 Ma 07:49Belföld

Egy titokzatos jótevő lepte meg a Békés megyei mentőket.

Másfél millióhoz közelít a halottak száma, már 60,9 millióan fertőződtek meg koronavírussal

A legfrissebb adatok szerint 1,4 millióan haltak meg koronavírusban, a gyógyultak száma pedig lassan eléri a 40 milliót.

Merkely: Csökken a fertőzöttek aránya, másfél millióan már áteshettek a fertőzésen

Négy egyetem adataiból arra lehet következtetni, hogy Magyarországon csökken a pozitív koronavírus-fertőzéssel regisztráltak aránya - mondta a Semmelweis Egyetem rektora csütörtök este az M1 aktuális csatornán.

Ajkán is más lesz az idei ünnep

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

Az interneten, a televízió képernyője előtt vagy a Mária Rádió adásán keresztül vesznek részt sokan a szentmisén.

Bólogatás és röhögőgörcs 13,3 másodpercben - Teszt: Citroën C3 82 Puretech - 2020.

Szívómotoros alapváltozat? A Citroën még kínál ilyet, és az a durva, hogy oda is adták nekünk.

Szatmáry mellébeszél, és még maszkot sem képes hozzá felhúzni

A Fidesz-csicska Aszfaltkirálynak Hollai Gábor adott tanácsokat a maszkviseléshez, és ahhoz, hogyan ne hazudozzon Szatmáry a választói arcába.

Nem szigorítanának a kisebb balatoni településeken a maszkviselés szabályain

Jelenleg Balatonfüreden, Veszprémben, Tapolcán, Keszthelyen és Siófokon van érvényben olyan önkormányzati rendelet, amely a frekventált szabadtéri helyeken is előírja a maszkviseletet. Elsősorban a belvárosokban, a nagy sétálóforgalmú köztereken, parkolókban, állomásokon, továbbá a vásárcsarnokoknál, orvosi rendelőknél, posták…

Most kiderül, ki robbantotta ki a második világháborút

Metropol
-
 Ma 03:30Kultúra

Ezt a lengyel–orosz történelmi, emlékezetpolitikai és politikai vitát, valamint annak mozgatórugóit érdemes a hazai hallgatósággal is megismertetni.

Orbán-Morawiecki: Lengyelország és Magyarország sem fogad el a másik félnek elfogadhatatlan javaslatot

Nem megerősítené, hanem gyengítené a jogállamiságot az Európai Unióban az új többéves költségvetéshez kötődő feltételrendszer, a tervezett mechanizmust politikai eszközként használhatnák fel – szögezte le Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő csütörtöki budapesti tárgyalásuk után kiadott közös…

Nagy zűr kis karácsonykor – Karácsonyi krónikák: Második rész (2020) kritika

Cinemazing
-
 Tegnap 22:08Film

Karácsony közeledtével a Netflix is igyekszik segíteni a családoknak az ünnepre való hangolódásban. A streamingóriás ezúttal egy korábbi sikerfilmje folytatásával lepi meg a nagyérdeműt, ez a Karácsonyi krónikák: Második rész. A minden év végén tucatjával megjelenő „mentsük meg a karácsonyt” tematikájú gyermekfilmek között igazi felüdülést…

Belejöttek a babázásba: máris jöhet a második gyerek Joe Jonaséknál

Noha mindössze négy hónap telt el az első közös gyermekük megszületése óta, máris a családbővítésen gondolkodik Joe Jonas és kedvese, Sophie Turner.