Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A járvány második hulláma sem tudja megtörni a gazdasági kilábalást

Noha a járvány második hulláma is komoly károkat okoz, a gazdasági szereplők egyértelműen pozitívnak tartják a kilátásokat. A kedden publikált menedzserindexek világszerte javulást prognosztizálnak.

Maszkos csokimikulást készített, megfenyegették

A nemzetközi sajtóban hamar körbement a magyar maszkos mikulások híre.

Másodjára is elhalasztották a rövidpályás-gyorskorcsolyázók ob-ját

A magyar szövetség (MOKSZ) másodjára is elhalasztotta a rövidpályás-gyorskorcsolyázók országos bajnokságát, amelyet így szeptember után december 18. és 20. között sem rendeznek meg. /Czeglédi Zsolt "Igen erősen begyűrűzött a koronavírus az olimpiai keretbe. Akadnak olyanok, akik másodjára fertőződtek meg" - indokolta a döntést a…

Ice-T maszkellenes, covid-tagadó apósa kis híján belehalt a koronavírusba

Nuus
-
 Ma 15:48Bulvár

A hírt maga a 62 éves rapper osztotta meg a Twitteren, amire azonban ő sem számított, hogy pillanatok alatt százezren megosztják a posztot.

Rebrov: A Barcelona második csapata is erős, a Fradinak saját magára kell koncentrálnia

A zöld-fehérek vezetőedzője szerint a Juventus otthonában nyújtott teljesítmény bizakodásra ad okot.

Szijjártó: 2021 második negyedévétől emelkedhet a magyar gazdaság kapacitása

A magyar gazdaság kapacitásának növekedésére 2021 második negyedévétől lehet számítani, ugyanis ekkor kezdik meg működésüket azok az új gépek, gépsorok, új technológiák, amelyeket a magyar vállalatok vásároltak meg a mostani nehéz időszakra reagálva kialakított beruházásösztönzési programban - mondta a külgazdasági és…

Komoly változás jön a Maseratinál

Nuus
-
 Ma 15:18Autó-motor

Öt éven belül az összes új autójuk hibrid, vagy teljesen elektromos lesz.

„2021 második negyedévétől várható emelkedés a magyar gazdaságban”

Ekkor kezdik meg működésüket azok az új gépek, gépsorok, amelyeket a magyar vállalatok vásároltak meg – mondta Szijjártó Péter.

Megjelent Karin Ann második videóklipje

MyMusic
-
 Ma 15:00Zene

Karin Ann, a még csak 18 éves énekesnő új dallal jelentkezik a közelgő EP-jéről, amit ezúttal is Matt Schwartz (Yungblud, Massive Attack) producerált. Az “i yearn for agony” klipje horror motívumokra épít, amit maga az énekesnő rendezett. Karint korábban a New York Times is megemlítette őt a legutóbbi Z generációs összesítő anyagában, első…

Márciusban forgatják a második Sonic-filmet

Az idei év elején bemutatott Sonic, a sündisznó váratlanul hatalmas népszerűségre tett szert, így csak idő kérdése volt, hogy mikor érkezik a második rész. Úgy tűnik, hogy a folytatás forgatása néhány hónapon belül megkezdődhet.

Szijjártó: 2021 második negyedévétől emelkedhet a magyar gazdaság kapacitása

HírTV
-
 Ma 15:00Vélemény

A meghallgatáson elhangzott, a beruházásösztönzési program különböző elemeiben összesen 1338 vállalat 824 milliárd forintnyi beruházás megvalósítását vállalta.

2021 második negyedévétől emelkedhet a magyar gazdaság kapacitása

Ekkor kezdik meg működésüket azok az új gépek, gépsorok, új technológiák, amelyeket a magyar vállalatok vásároltak meg a beruházásösztönzési programban.

2021 második negyedévétől emelkedhet a magyar gazdaság kapacitása

Ekkor kezdik meg működésüket azok az új gépek, gépsorok, új technológiák, amelyeket a magyar vállalatok vásároltak meg a beruházásösztönzési programban.

Mi Hazánk: legyen ünnepnap a második bécsi döntés évfordulója!

A Mi Hazánk Mozgalom szerint ünnepnappá kellene nyilvánítani augusztus 30-át, a második bécsi döntés kihirdetésének, vagyis Észak-Erdély Magyarországhoz visszatérésének évfordulóját - közölte a párt elnökhelyettese kedden Budapesten.

Foghúzás fájdalomcsillapító maszkkal?

A Royal College munkatársai egy újfajta maszk segítségével csökkentenék a fogászati beavatkozások fájdalmát.