Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 173 hír

BKV-val érdemes érkezni a Puskás Arénába

Rangadó
-
  Ma 13:46 Foci

Fontos szurkolói információkat közölt az MLSZ.

Jelentős forgalomkorlátozások várhatók a Puskás Stadion környékén

hirado.hu
-
  Ma 13:35 Belföld

Tilos lesz behajtani a Thököly út - Hungária körút - Kerepesi út által határolt területre pénteken három óra után.

Puskás Aréna: Jöjjenek a családok – Szabó Tünde

NSO
-
  Ma 13:33 Foci

Pénteken a Magyarország–Uruguay válogatott mérkőzéssel avatják fel Budapesten a Puskás Arénát. Az alkalomból Szabó Tünde sportért felelős államtitkárral beszélgetett a Nemzeti Sport.

Szurkolói falu és szigorú biztonsági ellenőrzések a Puskás Aréna avatóján

A forgalmi korlátozások miatt az MLSZ mindenkinek a tömegközlekedést ajánlja a stadion megközelítésére.

Káoszba fulladhat a Puskás stadion avató: Orbánék csak egy dolgot felejtettek el megépíteni

Káoszba fulladhat a Puskás stadion avató, hiszen a 68 ezer főt befogadni képes arénához Orbánék  felejtettek elég parkolóhelyet építeni, ráadásul erre nem is hívták fel kellőképp a figyelmet, hogy a méregdrága sportlétesítményt ne is próbálja senki autóval megközelíteni A belépők a  jegyértékesítés első napjaiban, még októberben…

Lélegzetelállító drónvideó az új Puskás stadionról

A stadionban péntek este 67 ezer ember előtt Uruguayt fogadja a magyar labdarúgó-válogatott, ez lesz a stadionban lejátszott első hivatalos mérkőzés.

Puskás Aréna: meccsre menni inkább tömegközlekedéssel

NSO
-
  Ma 12:49 Foci

A Magyar Labdarúgó-szövetség hosszú közleményben részletezi a pénteken az új Puskás Arénában 19.00 órakor kezdődő Magyarország–Uruguay válogatott mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói információkat. A legfontosabb: a szövetség az Aréna megközelítésére tömegközlekedést ajánl, és felhívja a figyelmet arra, hogy táskát nem szabad…

ByeAlex: „Puskás volt a paraszt” – Előkerült egy, az adásból kimaradt jelenet, erről vitatkoztak az X-Faktor mentorai

Blikk
-
  Ma 12:12 Bulvár

Az X-Faktor vasárnapi adásában ByeAlex igyekezett eldönteni a mentorházban, hogy ki legyen az a három fiú, akit magával visz az élő show-ba. Ám a fordulatos és drámai adásból kimaradt pár jelenet, amit most tettek közzé.

Forgalomkorlátozás a Puskás Aréna környékén

Forgalomkorlátozás a Puskás Aréna környékén Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 11. 13., sze - 12:10 Közel 70 000 szurkoló érkezése várható a 2019. november 15-ei futballmérkőzésre. A sportlétesítmény biztonságos megközelítése érdekében kérjük az állampolgárok fokozott figyelmét.

Lélegzetelállító drónvideó készült az új Puskásról, mutatjuk

A pár perces filmen gyakorlatilag egy madár hátán ülve járhatjuk be az új pesti stadion zegzugos világát, a hivatalos megnyitó előtt két nappal.

Puskás Aréna: Mezey György gyermeki rajongással várja az avatást

NSO
-
  Ma 11:22 Foci

Nagyon várja már a Puskás Aréna pénteki avatóját Mezey György korábbi szövetségi kapitány, akit rengeteg emlékezetes párharc köt a Népstadionhoz, és Uruguay ellen ismét kollégája, Egervári Sándor ül majd mellette a lelátón.