Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pataky Attila különleges módszerrel próbál segíteni a koronavírusos Balázs Fecón

Az Edda frontembere nem fél mindent bevetni azért, hogy Balázs Fecó jobban legyen.

Félezer film lesz elérhető a Mecenatúra Mozival

A médiatanács mindenki számára szabadon megtekinthető válogatást kíván elérhetővé tenni, célja többek között az, hogy elősegítse a hatékonyabb tanulást.

Így látja a profi tanácsadó: ilyen lesz a kilábalás!

A koronavírus válságot követő évtizedben a magyar gazdaságban jelentős növekedési potenciál van, amelynek eléréséhez egyes hazai vállalatoknak regionálisan, sőt európai

A baszásról elnevezett falu mostantól a baszásról eufemizáltan elnevezett falu lesz

Nevet változtat a felső-ausztriai falu, nem bírnak a táblatolvaj turistákkal.

Leclerc: Nehéz lesz, de a harmadik hely a célunk

Formula
-
 Ma 20:27Forma1

Elérhetőnek érzi a konstruktőri bronzérmet a Ferrari monacói pilótája, de tudja, hogy ez a riválisok teljesítményétől is függ. Arról is beszélt, hogy tanulni szeretne isztambuli hibájából.

Elmarad a Nagytemplom előtti gyertyagyújtás, de lesz valami hasonló

Ezt is kinyírta a koronavírus-járvány. Idén másképp hangolódunk a karácsonyra – közölte Papp László, Debrecen polgármestere. Elmarad a Nagytemplom előtti sokadalom, helyette zárt körben gyújtja meg a városvezetés advent első gyertyáját, melyet online, élőben közvetítenek a polgármester Facebook-oldalán vasárnap 17 órakor. Adventi…

Stresszesek lesznek az asztronauták a súlytalanságtól

Nem árt az ilyesmivel tisztában lenni egy Mars utazás előtt.

Vasárnap a listavezető Mac lesz a vendég

Duol
-
 Ma 20:09Sport

A hét második felére a bajnoki tabella első két helyezettje jutott a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak az Erste Ligában.

Jövő márciusban érkezik a Nintendo-apokalipszis, a kiadó több játéka sem lesz kapható onnantól

IGN
-
 Ma 19:42Gaming

Jó éjt, édes vízvezetékszerelő!. Egyszer minden jónak vége szakad, még a Super Mariónak is: a Nintendo jövőre elég sok játékát lelövi, igazi apokalipszisnek lehetünk szemtanúi!

Koronás ápoló dolgozhat, de ha rühös lesz, a teljes táppénz már nem jár neki

444.hu
-
 Ma 19:41Egészség

Annyira kevesen vannak az idős otthon dolgozói, hogy koronavírusos ápolók látják el a koronás betegeket. A helyiek beszámolói szerint a munkakörülmények szinte elviselhetetlenek az intézményben.

Franciaországban büntetendő lesz az akcentus miatti diszkrimináció

A francia parlament csütörtökön nagy többséggel elfogadta azt az egyéni képviselői javaslatot, amely bünteti az akcentuson alapuló diszkriminációt. A tervezetet a kormány is támogatta, miután az elmúlt hónapokban több képviselő is jelezte, hogy a rasszizmus egyik formájának tekinti, ahogyan gúnyolódnak a kiejtésén. A nemzetgyűlésben első…

Ez rosszul hangzik: ónos szitálás és köd lesz pénteken

Szombatig még nem változik semmi – ennyi betonbiztos pontja van a prognózisnak – mondja az időjós. Azt ígéri, a jövő héten is folytatódik a télies jellegű idő. Túlnyomóan borult, párás, helyenként ködös időre számíthatunk. Szitálás, eleinte ónos szitálás előfordulhat, a hegyvidéki területeken esetleg szemcsés hó is hullhat. Jobbára mérsékelt…

A szex kortalan! Így lesz egy ötvenes nő is igazán nedves odalenn

Femcafe
-
 Ma 19:36Szex

Nem csak a vágyon múlik! Ezt kell tudnia minden hüvelyszárazsággal küzdő nőnek.