Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 191 hír

A holokausztot túlélő zsidók leszármazottja segít most megmenteni a világot

Egy hihetetlen történetről írt egy amerikai blog. Albert Bourla, a Pfizer gyógyszergyár vezérigazgatója egy szefárd zsidó, aki Thesszalonikiből származik. Abból a görögországi városból, amelynek zsidó lakóit csaknem teljesen kiirtották a második világháború alatt.

Tíz magyar alkotó, aki meghódította a világot

Tegnap volt a magyar kultúra napja, de vajon mit mutattunk meg a világnak a magyar kulturális élet sokszínűségéből, a közép-európai alkotóművészet különleges kreatív értékeiből? Nem kérdés, nagyon is sokat. Összegyűjtöttünk tíz jeles XX. századi magyar művészt, akik a világ minden égtája felé elvitték a magyar kultúra jó hírét.

Sainz: Alonso nem lesz még egy. Én a saját utamat járom

M4 Sport
-
 Ma 06:00Forma1

Noha érdekes párhuzam figyelhető meg Carlos Sainz és példaképe, Fernando Alonso pályafutása között, a Ferrari spanyolja nem honfitársa követésére és másolására törekszik.

Globális kihívások és nemzeti sajátosságok formálják át a munkaerőpiacot

A koronavírus, a digitalizáció és az automatizációs folyamatok eredményeként a munkaerőpiac olyan útelágazáshoz ért, amelynél a most hozott intézkedések a következő generáció életét is meghatározhatják. Az Adecco Csoport Kelet-Európára fókuszáló Inovantage 2020 tanulmánya alapján ebben a folyamatban a globális kihívások mellett a…

Saját oltást kaphatnak a nyércek

Két amerikai cég és orosz kutatók is dolgoznak azon, hogy koronavírus elleni oltást fejlesszenek az állatok számára, amik kiemelkedően könnyen elkapják a fertőzést, és az embernek is tovább tudják adni.

Európai Bizottság: Csak saját felelősségre olthatják be polgáraikat az EU tagállamok a Szputnyikkal

Közölték, az Európai Bizottságnak nincs tudomása az AstraZeneca vállalat által fejlesztett oltóanyag használatának magyarországi engedélyezéséről sem a magyar hatóságok, sem pedig az ország illetékes egészségügyi hatósága részéről.

Saját szerzeményét szavalta el José a Magyar Kultúra Napján

ma7.sk
-
 Tegnap 20:13Zene

Még tavaly novemberben jelent meg a "Gyere haza" című dal, amelyben José a külföldön élőket és dolgozókat szólítja meg, hogy ha tehetik, jöjjenek haza, mert "bizony itt is találni csodákat".

Az EU tagállamai csak saját felelősségre használhatják az orosz vakcinát

Stefan De Keersmaecker uniós szóvivő arról is beszélt, hogy magyarázatot várnak a Pfizertől a kialakult csúszásokat illetően.

Saját szavazói is kinevetik Fekete-Győr Andrást, aki folytatja a baloldali halálkampányt

Origo
-
 Tegnap 19:30Belföld

Az orosz oltóanyag támadásával akart népszerűséget szerezni, de a baloldali szavazók inkább azt kérték számon, hogy miért nem Brüsszelt vonja felelősségre a hibás vakcinabeszerzés miatt.

Uniós szóvívő: a magyar állam a Szputnyikkal csak saját felelősségre olthatja be az embereket

Az AstraZeneca vakcinájával is tilos oltani addig, ameddig az Európai Gyógyszerügynöksége nem engedélyezi azt – emlékeztetett Stefan De Keersmaecker.

Vučić: Megpróbálunk saját gyárat kiépíteni a védőoltások gyártására

Aleksandar Vučić elnök bejelentette, hogy a pénteki nap végére több mint 40 ezer szerbiai állampolgárt oltanak be koronavírus ellen, ami – mint mondta – rekordnak

Szlovák kormányfő: Végre a saját bőrükön is megtapasztalhatják az emberek, hogy miért jó uniós országnak lenni

Igor Matovič szlovák kormányfő az EU-csúcson méltatta az Európai Bizottságnak a védőoltások beszerzésére irányuló eddigi erőfeszítéseit.

Saját lakásuk mellett a szüleiknél is drogot termesztett egy testvérpár

Origo
-
 Tegnap 16:37Belföld

A bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

Ultimátumot kapott a pécsi polgármester saját képviselőitől

Péterffy Attila most nyilatkozott először a nézeteltérésekről.