Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Pályázati felhívás egészségvédelmi keretből történő támogatásra

Kanizsa Újság
-
  Ma 11:50 Megyei

Pályázó lehet minden nagykanizsai székhellyel vagy telephellyel rendelkező jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, valamint, civil szervezet (egyesület, alapítvány), költségvetési szerv, a bejegyzésüket követő egy év elteltével.

Bolt nyitására pályázhatnak a falusi önkormányzatok

Bama
-
  Ma 11:30 Belföld

Olyan falvak pályázhatnak erre, amelyekben nincs bolt, hiszen az semmiképpen nem cél, hogy a meglévő vállalkozásokat tönkretegyék.

Online piacterekre menekülnek a kis- és közepes vállalatok

VG
-
  Ma 11:15 Gazdaság

A vizsgált cégek több mint felénél a digitalizációért és a közösségimédia-felületek kezeléséért a tulajdonos egy személyben felel.

Ösztöndíjra pályázhatnak a mohácsi diákok

A Mohácsért Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdet jó tanuló (3,75 felett), hátrányos helyzetű, mohácsi lakcímmel rendelkező középiskolai tanulók támogatására.   A pályázathoz szükséges igénylőlapot a Tourinform irodában (Széchenyi tér 1.) és a www.mohács.hu honlapról lehet beszerezni, letölteni.A kérelmek beadási határideje:…

Akadálymentes horgászhely létesült a Kis-Duna-parton

Ittlakunk
-
  Tegnap 23:48 Budapest 21. ker

A Hollandi úti horgásztanya melletti területen átadták a Csepel Horgász Egyesület által létesített akadálymentes horgászhelyet. A beruházás az első akadálymentes horgászhely a Ráckevei-Soroksári Duna-ágon.A Csepel Horgász Egyesület idén ünnepli fennállásnak 85. évfordulóját. A jubileumi év tiszteletére az egyesület a horgásztanya közelében…

Akár 1 milliárd eurós állami támogatásra is szüksége lehet a LOT-nak

AIRportal
-
  Tegnap 18:47 Gazdaság

Akár 1 milliárd eurós állami támogatást is kérhet a LOT az eredményközlő adatlapja szerint. Eközben felmerült, hogy a cég Prágában is bázist nyitna, egy közös "V4 légitársaság" meghatározó résztvevőjeként.

Ha akarom laptop, ha akarom, tablet – csak rugalmasan

Baon
-
  Tegnap 18:12 Infotech

Kibővült a stílusos Thinkbook család, köszönhetően a 13, 14 és 15 hüvelykes készülékeknek, beleértve az új 2 az 1-ben Yoga modellt is.

Ha akarom laptop, ha akarom, tablet – csak rugalmasan

Haon
-
  Tegnap 18:12 Mobiltech

Kibővült a stílusos Thinkbook család, köszönhetően a 13, 14 és 15 hüvelykes készülékeknek, beleértve az új 2 az 1-ben Yoga modellt is.

Péntektől ismét a forgalomé a Kis-Hunyad utca Miskolcon

A miskolci önkormányzat egy 65 %-os kormányzati támogatással rendelkező projektet nyert el a Dayka Gábor és a Dózsa György utca közötti szakasz felújítására. A munkák során az esővíz-elvezetést, az ivóvízvezetéket, az útalapot, és a szegélyeket cserélte ki a kivitelező, valamint új aszfaltborítást is kapott, a közel 180 méteres szakasz. A…

Foglalkoztatási együttműködés született Észak-Hevesben

Heol
-
  Tegnap 16:03 Belföld

A projekt célja egy olyan paktum létrehozása volt Heves megye Északi térségében, melynek segítségével a munkaerő-piaci igényeket figyelembe véve a terület foglalkoztatási helyzete javulhatott.

Jourová: A koronavírus próbára tette a jogállamiság kereteinek rugalmasságát

Jourová szerint a média és az igazságszolgáltatás szabadsága több EU-tagországban kihívásokkal szembesül.

Megtörte a növekvő foglalkoztatási trendet a COVID-19 járvány

Pénzügyi Szemle
-
  Tegnap 12:00 Gazdaság

A COVID-19 járvány jelentős negatív hatásokat gyakorolt a munkaerőpiacra. E hatások eredményes kezelése érdekében is szükséges feltárni, hogy milyen hosszabb távú folyamatok befolyásolták a gazdasági aktivitás és a foglalkoztatás alakulását, és e tendenciák az elmúlt években miként módosultak. 2013 és 2019 között Magyarországon…

Zavarba ejtően gyenge foglalkoztatási adatok érkeztek Magyarországról

Portfolio
-
  Tegnap 09:00 Gazdaság

A teljes munkaidőben foglalkoztatottak keresete továbbra is kitartóan emelkedik Magyarországon a KSH adatai alapján, azonban a nemzetgazdasági bértömeg nem alakul ilyen kedvezően. Az adminisztratív adatközlés szerint a foglalkoztatás sem alakul olyan jól, mint ahogy a munkaerő-felmérés mutatja.

Koronavírus: nincs egységes protokoll a veszélyeztetett tanárok foglalkoztatására

HR Portál
-
  Tegnap 07:57 Cégvilág

Nincs hivatalos szabály arra nézve, hogy mit kell tenniük az intézményeknek a krónikus beteg tanárok védelme érdekében.

A Balaton egyik legszebb arca – Kis-Balaton kerékpártúra

Flowcycle
-
  20.09.29 19:50 Életmód

Az a legjobb benne, hogy minden érdekesség egy karnyújtásnyira van, menet közben is könnyű ugrálni a programok között.