Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Hamarosan az űrvállalatok már pályázhatnak a műholdjaik fenntarthatósági besorolására

Androgeek
-
 Tegnap 21:30Tudomány

Az űrvállalatok jövő évtől kezdve pályázhatnak fenntarthatósági besorolásra, hogy bebizonyítsák, műholdjaik nem jelentenek felesleges kockázatot az orbitális környezetben, és hozzájárulnak az űrszemét problémájához. A fenntartható magatartás ösztönzésére tervezett

Akár egymillió euróra is pályázhatnak a gazdák

Hétfőn írta ki az Európai Uniós támogatású IPARD Alap pályázatát a mezőgazdasági, víz- és erdőgazdálkodási minisztérium. Az immár hatodik alkalommal meghirdetett pályázaton a gazdaságok építkezésre,

Megnyílt a BKIK szolidaritási alapja: így pályázhatnak az érdeklődő cégek

Már lehet pályázni a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara #újranyitvaBP elnevezésű eseményfinanszírozó programjának támogatására.

Már pályázhatnak a vendéglátóhelyek a BKIK 50 millió forintos Szolidaritási Alapjára

A koronavírus-járvány okozta válsághelyzet hatásainak enyhítésére 50 millió forintnyi induló pályázati forrást juttat rászoruló cégeknek, #újranyitvaBP néven tudatformáló mozgalmat indít és az alap további bővítése érdekében is kampányba kezd a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK).

Nagy a ráfutás a 219 ezer forintos támogatásra

Az önfoglalkoztató vállalkozók igényelhetik az egyszeri támogatást.

Bővült az Év Balatoni Középülete, a Kis-Balaton Látogatóközpont

A Keszthely-Fenékpusztán álló látogatóközpontot 2020 szeptemberében adták át.

TikTok marketing – útmutató kis- és középvállalkozások számára

Kosárérték
-
 Tegnap 09:27Média

A videómegosztó platform kiadott egy 60 oldalas útmutatót, amelyben az app marketing célú felhasználási módjait mutatja be.

Megújult a Kis-Balaton Látogatóközpont kutatóháza

A kutatóház mellett található gazdasági épület bővítésére is sor került a Szabadics Zrt. munkájával.

587 milliárd forintra pályázhatnak a vállalkozók

KamaraOnline
-
 Tegnap 05:26Cégvilág

Az unió országai közül Magyarországon indult el először a 2021-2027-es fejlesztési időszak, a magyar vállalkozások az elsők, amelyek ezekhez a fejlesztési forrásokhoz hozzáférhetnek - mondta az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára Miskolcon.

Az Év Balatoni Középülete: a fenékpusztai Kis-Balaton Látogatóközpont

hírbalaton
-
 Tegnap 04:32Belföld

Bemutatjuk Az Év Balatoni Háza 2020 építészeti pályázat középület kategóriájának győztesét, amely a Keszthelyhez tartozó fenékpusztai Kis-Balaton Látogatóközpont lett. A 2021. június elején megtartott díjátadón az alábbi méltatás hangzott el a tavaly ősszel átadott építményről. Az Év Balatoni Középülete: a nem rég átadott fenékpusztai Kis-Balaton L

Idén már 37 ezer kárpátaljai fordultak segítségért a megyei foglalkoztatási központhoz

KárpátHír
-
 21.06.20 13:22Határtalan

Idén június 15-ig 37 ezren vették igénybe a megyei foglalkoztatási

Ivartalanításra, chippelésre, veszettség elleni vakcinázásra pályázhatnak a kistelepülések

Az önkormányzatok támogatást igényelhetnek a település lakóinak tulajdonában lévő kutyák, macskák ivartalanítására, veszettség elleni oltásának beadására és kutyák azonosító chippel történő ellátására.    

Pályázhatnak a kistelepülések az állatvédelmi programra

Maximum másfél millió forintos támogatást igényelhetnek az önkormányzatok a település lakóinak tulajdonában lévő kutyák, macskák ivartalanítására, veszettség elleni oltásának beadására és kutyák azonosító chippel történő ellátására. Indulhat a pályázatok leadása.

„Helyi foglalkoztatási együttműködések” partnerségi foglalkoztatási program a Kalocsai Járásban – Fórum és worksho…

Kalohírek
-
 21.06.19 14:59Megyei

A programra egy Solt vezette konzorcium nyert TOP pályázati támogatást. A forrásból többek közt Kalocsán is megvalósul két program június 20-án, a helyi foglalkoztatás erősítése érdekében, ahol mások mellett előadást tart Font Sándor országgyűlési képviselő.

Hatszázmilliárd forintos keretre pályázhatnak idén a vállalkozók

A kormány szándéka, hogy célzottan támogassa a kiemelkedő hazai vállalkozásokat a Magyar multi és a Zöld nemzeti bajnokok programok keretében – mondta György László államtitkár.